Tos Lillyblue foto iš vis nerealios... Tiek jb, tiek spalvotos. Labai norėčiau taip išmokti koreguoti spalvas...
Spanguole, vakar žiūrėjau PS pamoką, kur tvarkė nuotrauką, kažkiek panašią į tavo (gal kurią aš mesčiau lauk, po visų taisyklių ir pan. ). Tai ten taip sutvarkė, kad net toks išdeginimas labai gražiai atrodė Tai manau pabandyk pažaisti su PS, ir namų albumui kažką gero išgausi... Bet dukrelė kokia graži
Armana,
Prisipažinsiu man toks vertimas j/b irgi nėra patrauklus. Nežinau net ką ir pasakyt, nors atrodo j/b ir turi tik j/b spalvas, bet kiek tarpinių atspalvių ten pilkos yra. Va ir norisi kažkaip kad sužaistų nuotraukoje. Pas pažengusius yra wyshnia, va tokį j/b vertimą aš įsivaizduoju kaip gražų. Pažiūrėk jos darbus kūdroje (Na bet čia tik mano nuomonė). http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
Prisipažinsiu man toks vertimas j/b irgi nėra patrauklus. Nežinau net ką ir pasakyt, nors atrodo j/b ir turi tik j/b spalvas, bet kiek tarpinių atspalvių ten pilkos yra. Va ir norisi kažkaip kad sužaistų nuotraukoje. Pas pažengusius yra wyshnia, va tokį j/b vertimą aš įsivaizduoju kaip gražų. Pažiūrėk jos darbus kūdroje (Na bet čia tik mano nuomonė). http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 17, 10:08)
Armana,
Labai gražus pas ją vertimas, bet kaip jį išgauti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 16, 21:23)
Kaktuke, parsisiunčiau, išeksplorinau. Bet nežinau ką toliau su juo daryt. Įdėjau į fotošopo folderį, vistiek rašo, kad netinkamo formato. Tai tikriausiai teks laukt CS3 .
pasiziurejau pas save kompe, kai parsisiuncia tas atnaujinimas, kai isarchyvuoji turetu buti instal failas - Windows instaler package (ikona-kompiuteriukas su CD), pabandyk ji instaliuoti. Pas mane ikele i Program files/Adobe CS3/payloads/AdobeCameraRAw.
man irgi savotiska krize, fotikas dulka, reikia nuotraukas tvarkyti, vis skaitau, kaip tos kurios nemoka su spalvom tvarkytis, vercia foto JB. O man cia dar didesnis galvos skausmas vakar tvarkiau savo auto verciau JB kelias kartus, siandien paziurejau visai negerai
Laba diena, matau visoms krize, jungiuos prie jusu
Tvarkiau vaiku foto, tai toki velnia pridirbau ir dar ant originalo viska issaugojau Nepasiseke vaikams su mama
O dabar ka prisimenu is foto
Ninnin, labai istrigo tavo lapas, nu tokiu rudeneliu man kvepia grazi nuotraukyte
Armana, vaikiuko foto visai nieko, bet esu tavo ir geresniu macius
Egzo , nu foto su gyvunais
Labai patiko Baccardi idetos nuorodos su j/b vertimu, nu pasaka Kaip taip ismokti
Tvarkiau vaiku foto, tai toki velnia pridirbau ir dar ant originalo viska issaugojau Nepasiseke vaikams su mama
O dabar ka prisimenu is foto
Ninnin, labai istrigo tavo lapas, nu tokiu rudeneliu man kvepia grazi nuotraukyte
Armana, vaikiuko foto visai nieko, bet esu tavo ir geresniu macius
Egzo , nu foto su gyvunais
Labai patiko Baccardi idetos nuorodos su j/b vertimu, nu pasaka Kaip taip ismokti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 17, 10:47)
pasiziurejau pas save kompe, kai parsisiuncia tas atnaujinimas, kai isarchyvuoji turetu buti instal failas - Windows instaler package (ikona-kompiuteriukas su CD), pabandyk ji instaliuoti. Pas mane ikele i Program files/Adobe CS3/payloads/AdobeCameraRAw.
man irgi savotiska krize, fotikas dulka, reikia nuotraukas tvarkyti, vis skaitau, kaip tos kurios nemoka su spalvom tvarkytis, vercia foto JB. O man cia dar didesnis galvos skausmas vakar tvarkiau savo auto verciau JB kelias kartus, siandien paziurejau visai negerai
Ir man tas pats su JB. Tada vel gryztu prie spalvotos ir vel kazkokia nesamone,tai ryskinu tai blukinu,o finale š...........
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 17, 10:08)
Armana,
wow ir kadras
pas mane fotki com dar neveikia, pasiutimas
Armana, man kažkas ne taip su ta paskutine foto, veidukas per šviesus, spalvos keistos.. tikrai moki geriau
Puke, ačiū už info man 50uke irgi kliudė, kad reik labai jau trauktis norint paimt bent jau visą veidą į kadrą bet reikia greičiau apsispręst kokio objektyvo noriu, nes galėtų iš londono pigiau parvežti...
Armana, man kažkas ne taip su ta paskutine foto, veidukas per šviesus, spalvos keistos.. tikrai moki geriau
Puke, ačiū už info man 50uke irgi kliudė, kad reik labai jau trauktis norint paimt bent jau visą veidą į kadrą bet reikia greičiau apsispręst kokio objektyvo noriu, nes galėtų iš londono pigiau parvežti...
Truputi ne i tema, bet savaitgali didzioji i gimtadieni eina ir jos drauge uzsiprase fotiko, gal kuri zinot kokiu vaikisku fotiku, kur ju rast?
Laba ryteli
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 08:54)
Labas rytas,
Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)
O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti
Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)
O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti
man siek tiek norisi kadrui svarumo ir pilkumo siek tiek daugoka... kaip jo atsikartyt - nzn - pacios matet kiek vargau su divem foto... ir vis tiek nieko gero...
jau tie ideti pavyzdziai - tai kazkas tooookio........
prisidedu prie masines krizes
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 17, 09:18)
Na ir aš parodysiu vieną nuotraukytę...
man sviesa patinka, tik as buciau labiau sonu mergaite pasukus, t.y. dar labiau i saule.... bet labiausiai tai man kadravimas kliuna... ta viena rankute, kitos tik petukas... zdz kazkaip nea...