Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Tos Lillyblue foto iš vis nerealios... Tiek jb, tiek spalvotos. Labai norėčiau taip išmokti koreguoti spalvas...

Spanguole, vakar žiūrėjau PS pamoką, kur tvarkė nuotrauką, kažkiek panašią į tavo (gal kurią aš mesčiau lauk, po visų taisyklių ir pan. biggrin.gif). Tai ten taip sutvarkė, kad net toks išdeginimas labai gražiai atrodė bigsmile.gif Tai manau pabandyk pažaisti su PS, ir namų albumui kažką gero išgausi... Bet dukrelė kokia graži wub.gif
Atsakyti
Armana,

Prisipažinsiu man toks vertimas j/b irgi nėra patrauklus. Nežinau net ką ir pasakyt, nors atrodo j/b ir turi tik j/b spalvas, bet kiek tarpinių atspalvių ten pilkos yra. Va ir norisi kažkaip kad sužaistų nuotraukoje. Pas pažengusius yra wyshnia, va tokį j/b vertimą aš įsivaizduoju kaip gražų. Pažiūrėk jos darbus kūdroje 4u.gif (Na bet čia tik mano nuomonė). http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 17, 10:08)
Armana,

Prisipažinsiu man toks vertimas j/b irgi nėra patrauklus. Nežinau net ką ir pasakyt, nors atrodo j/b ir turi tik j/b spalvas, bet kiek tarpinių atspalvių ten pilkos yra. Va ir norisi kažkaip kad sužaistų nuotraukoje. Pas pažengusius yra wyshnia, va tokį j/b vertimą aš įsivaizduoju kaip gražų. Pažiūrėk jos darbus kūdroje 4u.gif  (Na bet čia tik mano nuomonė). http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=

Labai gražus pas ją vertimas, bet kaip jį išgauti unsure.gif
Atsakyti
Nežinau smile.gif Norėčiau pakliūt į jos akademiją, kur moko taip gražiai verst į j/b. 4u.gif
Atsakyti
Daugeliui ziuriu nekyla rankos fotografuoti,o man tai nuotraukos nesitvarko,jau net nervas ima. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 16, 21:23)
Kaktuke, parsisiunčiau, išeksplorinau. Bet nežinau ką toliau su juo daryt. Įdėjau į fotošopo folderį, vistiek rašo, kad netinkamo formato. Tai tikriausiai teks laukt CS3 .  unsure.gif

pasiziurejau pas save kompe, kai parsisiuncia tas atnaujinimas, kai isarchyvuoji turetu buti instal failas - Windows instaler package (ikona-kompiuteriukas su CD), pabandyk ji instaliuoti. Pas mane ikele i Program files/Adobe CS3/payloads/AdobeCameraRAw.
man irgi savotiska krize, fotikas dulka, reikia nuotraukas tvarkyti, vis skaitau, kaip tos kurios nemoka su spalvom tvarkytis, vercia foto JB. O man cia dar didesnis galvos skausmas doh.gif vakar tvarkiau savo auto doh.gif verciau JB kelias kartus, siandien paziurejau schmoll.gif visai negerai verysad.gif
Atsakyti
Laba diena, matau visoms krize, jungiuos prie jusu verysad.gif
Tvarkiau vaiku foto, tai toki velnia pridirbau doh.gif ir dar ant originalo viska issaugojau doh.gif Nepasiseke vaikams su mama lotuliukas.gif

O dabar ka prisimenu is foto blush2.gif

Ninnin, labai istrigo tavo lapas, nu tokiu rudeneliu man kvepia wub.gif grazi nuotraukyte
Armana, vaikiuko foto visai nieko, bet esu tavo ir geresniu macius mirksiukas.gif
Egzo blink.gif , nu foto su gyvunais bigsmile.gif thumbup.gif

Labai patiko Baccardi idetos nuorodos su j/b vertimu, nu pasaka wub.gif Kaip taip ismokti wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 17, 10:47)
pasiziurejau pas save kompe, kai parsisiuncia tas atnaujinimas, kai isarchyvuoji  turetu buti instal failas - Windows instaler package (ikona-kompiuteriukas su CD), pabandyk ji instaliuoti. Pas mane ikele i Program files/Adobe CS3/payloads/AdobeCameraRAw.
man irgi savotiska krize, fotikas dulka, reikia nuotraukas tvarkyti, vis skaitau, kaip tos kurios nemoka su spalvom tvarkytis, vercia foto JB. O man cia dar didesnis galvos skausmas  doh.gif  vakar tvarkiau savo auto  doh.gif  verciau JB kelias kartus, siandien paziurejau  schmoll.gif  visai negerai  verysad.gif

Ir man tas pats su JB. doh.gif Tada vel gryztu prie spalvotos ir vel kazkokia nesamone,tai ryskinu tai blukinu,o finale š........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 17, 10:08)
Armana,

Prisipažinsiu man toks vertimas j/b irgi nėra patrauklus. Nežinau net ką ir pasakyt, nors atrodo j/b ir turi tik j/b spalvas, bet kiek tarpinių atspalvių ten pilkos yra. Va ir norisi kažkaip kad sužaistų nuotraukoje. Pas pažengusius yra wyshnia, va tokį j/b vertimą aš įsivaizduoju kaip gražų. Pažiūrėk jos darbus kūdroje 4u.gif  (Na bet čia tik mano nuomonė). http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=

wow thumbup.gif wub.gif ir kadras thumbup.gif
Atsakyti
pas mane fotki com dar neveikia, pasiutimas doh.gif

Armana, man kažkas ne taip su ta paskutine foto, veidukas per šviesus, spalvos keistos.. tikrai moki geriau 4u.gif

Puke, ačiū už info 4u.gif man 50uke irgi kliudė, kad reik labai jau trauktis norint paimt bent jau visą veidą į kadrą doh.gif bet reikia greičiau apsispręst kokio objektyvo noriu, nes galėtų iš londono pigiau parvežti...
Atsakyti
Truputi ne i tema, bet savaitgali didzioji i gimtadieni eina ir jos drauge uzsiprase fotiko, gal kuri zinot kokiu vaikisku fotiku, kur ju rast?
Atsakyti

Laba ryteli smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 08:54)
Labas rytas,

Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę blush2.gif  (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)

O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti 

man siek tiek norisi kadrui svarumo ir pilkumo siek tiek daugoka... kaip jo atsikartyt - nzn - pacios matet kiek vargau su divem foto... verysad.gif ir vis tiek nieko gero...

jau tie ideti pavyzdziai - tai kazkas tooookio........ wub.gif

prisidedu prie masines krizes biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 17, 09:18)
Na ir aš parodysiu vieną nuotraukytę...

man sviesa patinka, tik as buciau labiau sonu mergaite pasukus, t.y. dar labiau i saule.... bet labiausiai tai man kadravimas kliuna... unsure.gif ta viena rankute, kitos tik petukas... zdz kazkaip nea... ax.gif

Atsakyti