Peperoni, psd (PS) formatu...
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 22:49)
Peperoni, psd (PS) formatu...
Aciu - boze boze, koks as tundra dar...
žiūriu apie auto diskutuojat. prisižiūrėjau kokių grožių jūs į albumą pridėjot ir galvojau, kad pasuosiu su šituo reikalu. ale kirba viena mintis galvoj, nors tu ką. bandyt bandysiu, tik nežinau ar rodysiu
Ninin "Likęs ruduo" patiko viskuo - ir spalvos, ir ryškumas, ir fonas. žodžiu
Egzo, pavydžiu baltai tau tokios medžioklės ir jerubių porelės pavydžiu antrosios galvos ryškumas nelabai, bet žinant sąlygas, gavosi labai labai šauni foto tik va paantrinsiu Stiklinės mintį, kad rėmelių kitokių norėtųsi.
InesaS, erzini tu mus su tokiais grožiais laukiu nesulaukiu pavasario, o dar kai parodai mums jį... tik va prie WB irgi kabinsiuos.
Valetta, kaip tik pagalvojau, kad tu kažkur dingus. žiūriu čia masinis kompų smigimas įvyko. užjaučiu visas dėl prarastų duomenų.
Peperoni, tikrai kad matytas nuostabus pavasariškas kadras man tas nulinkęs kairėj žiedlapiukas tokios gracijos nuotraukai priduoda..
ech, greičiau tas pavasaris įsibėgėtų
šitas žymėjimas tikrai yra užsakant nuotraukas internetu. pačiai dėti rėmelių nereikia. manau, kad visur turėtų turėti tokią galimybę uždėti automatiškai tuos rėmelius.
ne, čia skirtingi dalykai. dėl tų santykių neatitikimų lieka tik 2 kraštinės baltos ir atrodo baisiai (bent jau man).
Ninin "Likęs ruduo" patiko viskuo - ir spalvos, ir ryškumas, ir fonas. žodžiu
Egzo, pavydžiu baltai tau tokios medžioklės ir jerubių porelės pavydžiu antrosios galvos ryškumas nelabai, bet žinant sąlygas, gavosi labai labai šauni foto tik va paantrinsiu Stiklinės mintį, kad rėmelių kitokių norėtųsi.
InesaS, erzini tu mus su tokiais grožiais laukiu nesulaukiu pavasario, o dar kai parodai mums jį... tik va prie WB irgi kabinsiuos.
Valetta, kaip tik pagalvojau, kad tu kažkur dingus. žiūriu čia masinis kompų smigimas įvyko. užjaučiu visas dėl prarastų duomenų.
Peperoni, tikrai kad matytas nuostabus pavasariškas kadras man tas nulinkęs kairėj žiedlapiukas tokios gracijos nuotraukai priduoda..
ech, greičiau tas pavasaris įsibėgėtų
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 16:40)
Turiu tokį klausimuką. Kai spausdinates fotkes, baltus rėmelius (kaip kad mes dedam), uždeda fotospaustuvėjė, ar pačiai reik uždėti? (senai senai, kažkada girdėjau, kad yra toks pažymėjimas, kad uždėtų rėmelius...)
šitas žymėjimas tikrai yra užsakant nuotraukas internetu. pačiai dėti rėmelių nereikia. manau, kad visur turėtų turėti tokią galimybę uždėti automatiškai tuos rėmelius.
QUOTE(Sadi @ 2009 03 16, 17:27)
aš kiek suprantu, tai fotikai fotografuoja santykiu 3:4 o spausdina 2:3 Tai spaustuvės arba nukerpa arba prideda baltus rėmelius šonuose. jei apie tai šnekam
ne, čia skirtingi dalykai. dėl tų santykių neatitikimų lieka tik 2 kraštinės baltos ir atrodo baisiai (bent jau man).
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 19:23)
cia SM konkurse gal dalyvavai su tuo?
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 22:50)
Aciu - boze boze, koks as tundra dar...
netundra netundra as jau nepirmi metai PS pazistu ale su sluoksniai dar nesu draugavus
QUOTE(Peledike @ 2009 03 16, 23:02)
taip tos kraštinės baltos tikrai klaikios, dabar prieš spausdinant sutvarkau.
O tai spausdinant galima pasirinkt rėmelio uždėjimą? Norimo pločio?
Papildyta:
Tarpiniai skaičiai
tunelis 44
Manipuliacija 23
Nostalgija 24
Raudonai 21
Blue, minimal, abstract. 21
Žalia 21
Metraštis 17
1,2,3 16
Sustok, akimirka, žavinga!!! 15
Strypeliai ar grioveliai? 15
Labas rytas,
Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)
O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti
Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)
Man graŽu O dar pavydžiu (gražiai) j/b... man nesigauna, netinka ir pan.
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 08:54)
man tai kaip murzina bet gal tik man, nes pasirodo as nieko nebesuprantu portretuose
del foto krizes man lygiai tas pats -is reikalo dabar tik fotkiju
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 09:54)
Labas rytas,
Gražu visai, vaikiukas fainas man gal kiek erdvės daugiau norėtusi, net nžnau...
Mano nuotraukos paskutiniu metu tik jb, nors man labai gražu spalvotos, bet niekaip neišeina gražių spalvotų padaryt.
Man ir šiokia tokia krizė, neturiu idėjų, galvoju paliksiu fotiką ramybėj kuriam laikui, pailsėsiu.
labas rytas
man grazu, tik sujudejusi rankyte demesi blasko
man irgi tokia pat krize o dar tos dingusios foto nervus gadina
reiks balsus atiduot, nors dar nezinau kam per daug geru foto
Labas rytas,
man grazu, tik sujudejusi rankyte demesi blasko
man irgi tokia pat krize o dar tos dingusios foto nervus gadina
reiks balsus atiduot, nors dar nezinau kam per daug geru foto
Labas rytas,
Man kaip ir Bondai atrodo kažkokia nešvari ar neryški , bet gal tu tokio efekto kaip tik ir norėjai .
Na ir aš parodysiu vieną nuotraukytę- žinau ką sakysit- dangus išdegęs ir pan. bet man taip gražu , speceliai liepiau taip atsisėsti kad saulės spinduliai ant veiduko kristų . Ar jum labai kliūna ta saulė? . Nors dabar pati žiūriu, na per daug išdegęs dangus ir plaukai . Ech... turbūt daugiau nei pusę nuotraukų reikia trinti lauk .
Peržiūrėjau įdėtas nuotrakytes.
Ninnin, labai tavo lapas gražus buvo, švarių spalvyčių, ryškus
Egzo gyvūnai nerealūs, baltai pavydžiu tokios galimybės pafotkint laukinius gyvūnus .
Man labai patinka toks j/b vertimas
Čia
čia
kada tas j/b nėra visai juodas ir baltas, bet turi kažkokio rudo atspalvio, bet kažin ar tai jau galima vadinti Sepia
Ninnin, labai tavo lapas gražus buvo, švarių spalvyčių, ryškus
Egzo gyvūnai nerealūs, baltai pavydžiu tokios galimybės pafotkint laukinius gyvūnus .
Man labai patinka toks j/b vertimas
Čia
čia
kada tas j/b nėra visai juodas ir baltas, bet turi kažkokio rudo atspalvio, bet kažin ar tai jau galima vadinti Sepia