Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Peperoni, psd (PS) formatu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 22:49)
Peperoni, psd (PS) formatu...  mirksiukas.gif

Aciu - boze boze, koks as tundra dar... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
žiūriu apie auto diskutuojat. prisižiūrėjau kokių grožių jūs į albumą pridėjot ir galvojau, kad pasuosiu su šituo reikalu. ale kirba viena mintis galvoj, nors tu ką. bandyt bandysiu, tik nežinau ar rodysiu biggrin.gif

Ninin "Likęs ruduo" patiko viskuo - ir spalvos, ir ryškumas, ir fonas. žodžiu thumbup.gif

Egzo, pavydžiu baltai tau tokios medžioklės ax.gif ir jerubių porelės pavydžiu bigsmile.gif antrosios galvos ryškumas nelabai, bet žinant sąlygas, gavosi labai labai šauni foto thumbup.gif tik va paantrinsiu Stiklinės mintį, kad rėmelių kitokių norėtųsi.

InesaS, erzini tu mus su tokiais grožiais bigsmile.gif laukiu nesulaukiu pavasario, o dar kai parodai mums jį... tik va prie WB irgi kabinsiuos.

Valetta,
kaip tik pagalvojau, kad tu kažkur dingus. žiūriu čia masinis kompų smigimas įvyko. užjaučiu visas dėl prarastų duomenų.

Peperoni, tikrai kad matytas nuostabus pavasariškas kadras wub.gif man tas nulinkęs kairėj žiedlapiukas tokios gracijos nuotraukai priduoda.. wub.gif

ech, greičiau tas pavasaris įsibėgėtų wub.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 16:40)
Turiu tokį klausimuką. Kai spausdinates fotkes, baltus rėmelius (kaip kad mes dedam), uždeda fotospaustuvėjė, ar pačiai reik uždėti? (senai senai, kažkada girdėjau, kad yra toks pažymėjimas, kad uždėtų rėmelius...)  blush2.gif

šitas žymėjimas tikrai yra užsakant nuotraukas internetu. pačiai dėti rėmelių nereikia. manau, kad visur turėtų turėti tokią galimybę uždėti automatiškai tuos rėmelius.

QUOTE(Sadi @ 2009 03 16, 17:27)
aš kiek suprantu, tai fotikai fotografuoja santykiu 3:4 o spausdina 2:3 Tai spaustuvės arba nukerpa arba prideda baltus rėmelius šonuose. jei apie tai šnekam  g.gif

ne, čia skirtingi dalykai. dėl tų santykių neatitikimų lieka tik 2 kraštinės baltos ir atrodo baisiai (bent jau man).

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 19:23)

aš atsinešu jau turbut visų matytą ir labai ilgai slėptą kadrą...  biggrin.gif

cia SM konkurse gal dalyvavai su tuo? ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 22:50)
Aciu - boze boze, koks as tundra dar...  blush2.gif  doh.gif

netundra netundra tongue.gif as jau nepirmi metai PS pazistu tongue.gif ale su sluoksniai dar nesu draugavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 16, 23:02)
šitas žymėjimas tikrai yra užsakant nuotraukas internetu. pačiai dėti rėmelių nereikia. manau, kad visur turėtų turėti tokią galimybę uždėti automatiškai tuos rėmelius.
ne, čia skirtingi dalykai. dėl tų santykių neatitikimų lieka tik 2 kraštinės baltos ir atrodo baisiai (bent jau man).

taip tos kraštinės baltos tikrai klaikios, dabar prieš spausdinant sutvarkau.

O tai spausdinant galima pasirinkt rėmelio uždėjimą? Norimo pločio? g.gif
Papildyta:
Tarpiniai skaičiai mirksiukas.gif

tunelis… 44
Manipuliacija 23
Nostalgija 24
Raudonai 21
Blue, minimal, abstract. 21
Žalia 21
Metraštis 17
1,2,3… 16
Sustok, akimirka, žavinga!!! 15
Strypeliai ar grioveliai? 15
Atsakyti
Labas rytas,

Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę blush2.gif (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)

user posted image

O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti unsure.gif
Atsakyti
Man graŽu wub.gif O dar pavydžiu (gražiai) j/b... man nesigauna, netinka ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 08:54)

Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę blush2.gif  (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)

O šiaip jaučiu fotografavimo krizę, rankos nekyla ką nors daryti  unsure.gif

man tai kaip murzina blush2.gif bet gal tik man, nes pasirodo as nieko nebesuprantu portretuose blush2.gif biggrin.gif

del foto krizes drinks_cheers.gif man lygiai tas pats -is reikalo dabar tik fotkiju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 09:54)
Labas rytas,
Norėčiau jums parodyti vieną nuotraukytę blush2.gif  (nespalvota, nes man užėjo nespalvotų nuotraukų laikotarpis)

Gražu visai, vaikiukas fainas wub.gif man gal kiek erdvės daugiau norėtusi, net nžnau... g.gif
Mano nuotraukos paskutiniu metu tik jb, nors man labai gražu spalvotos, bet niekaip neišeina gražių spalvotų padaryt. doh.gif

Man ir šiokia tokia krizė, neturiu idėjų, galvoju paliksiu fotiką ramybėj kuriam laikui, pailsėsiu. biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Labas rytas,

user posted image

wub.gif man grazu, tik sujudejusi rankyte demesi blasko blush2.gif

man irgi tokia pat krize doh.gif o dar tos dingusios foto nervus gadina doh.gif

reiks balsus atiduot, nors dar nezinau kam blush2.gif per daug geru foto biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Man kaip ir Bondai atrodo kažkokia nešvari ar neryški ax.gif , bet gal tu tokio efekto kaip tik ir norėjai g.gif doh.gif .

Na ir aš parodysiu vieną nuotraukytę- žinau ką sakysit- dangus išdegęs ir pan. bet man taip gražu wub.gif , speceliai liepiau taip atsisėsti kad saulės spinduliai ant veiduko kristų rolleyes.gif . Ar jum labai kliūna ta saulė? g.gif . Nors dabar pati žiūriu, na per daug išdegęs dangus ir plaukai doh.gif . Ech... turbūt daugiau nei pusę nuotraukų reikia trinti lauk verysad.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 17 kovo 2009 - 09:22
Peržiūrėjau įdėtas nuotrakytes.
Ninnin, labai tavo lapas gražus buvo, švarių spalvyčių, ryškus wub.gif

Egzo gyvūnai nerealūs, baltai pavydžiu tokios galimybės pafotkint laukinius gyvūnus rolleyes.gif .

Man labai patinka toks j/b vertimas
Čia
čia
kada tas j/b nėra visai juodas ir baltas, bet turi kažkokio rudo atspalvio, bet kažin ar tai jau galima vadinti Sepia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 kovo 2009 - 09:38