Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 03 20, 16:43)
Tokie zodziai labai uzdega tolimesniems ieskojimams ir bandymams. wub.gif Nors as vistiek galvoju,kad tai reikia tureti, to nelabai galima ismokti. blush2.gif

jei tikrai labai nori pamatysi kaip pavyks 4u.gif
Cia pas jus geriausia mokykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 20, 17:06)
as prisimenu kazkada, dar pirma dukra maza buvo, pamaciau c-girl foto - mieganti mergaite lovoje - dar dabar stovi akyse wub.gif  wub.gif

As tik prie mieganciu berniuku priejima turiu lotuliukas.gif todel bet koki vaika mieganti matei mano nuotraukose, tai buvo berniukas berniukas berniukas biggrin.gif
Aciu labai malonu... blush2.gif uzejau ir as raudonuot pradejau blush2.gif

O atejau paklausti kada balsavimas auto portretuose, nes kuo toliau tuo labiau nebeimanoma issirinkt, darbai vieni uz kita geresni doh.gif Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 21, 01:05)
O as svajoju ismokti fotografuoti zmones.Is tikro tik dvi dienos tai mano svajonei,nes anksciau galvojau,kad zmoniu forografavimas manes tikrai neuzkabins,bet kazkas pasikeite ir dabar bijau,kad tas noras niekur nedingtu unsure.gif

oi,ir man tas pats. anksciau galedavau fotkinti bele ka - svarbu padoriai. o dabar tai noriu graziu portretu doh.gif ale, kad tam visai laiko nera, gal kada pasivysiu ir as jus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 21, 00:09)
Et kaip jums gerai kad žinot kas patinka, ko norit, turit siekius........ aš tai nežinau net  doh.gif Noriu išmokt kokybiškai fotografuot, noriu kad mano šeimos nuotraukos būtų įdomios, nestandartinės. Noriu dar išmokt matyt visumą ir kievieną detalę kaip kad Nikkė mato smile.gif

as taippat visiskai nezinau ko noriu g.gif doh.gif

labas rytas 4u.gif as su arbatele ... smile.gif
Atsakyti
o as nesakysiu kokie autoriai man patinka tongue.gif (visi auksciau pamineti wub.gif ir dar Saules Puga)
mano tikslas siuo metu pagerinti technine nuotraukos dali, uzsikreciau Bondos liga ir labai nusiviliu kai nieko gero neiseina fotkinant judrius vaikucius arba prasto apsvietimo salygomis verysad.gif, kai tai pavyks noresiu fotografuoti zmogiukus, dziaugiuosi kai gaunasi geras buitiakas, tik dar sunku atskirti kuri foto grazi tik man ir kuri butu idomi kitiems (kai nuotraukoje mano vaikas, viskas uzsiblokuoja, lieka tik mama ir dukra doh.gif )
*
rodau dar viena buitiaka, nes kuo ilgiau ziuriu tuo labiau man jis patinka savotisku minimalizmu, vaiko susikaupimu, kliunancia kompozicija ir pilku JB:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 21, 08:48)
rodau dar viena buitiaka, nes kuo ilgiau ziuriu tuo labiau man jis patinka savotisku minimalizmu, vaiko susikaupimu, kliunancia kompozicija ir pilku JB:

as tikrai apkarpyciau kitaip g.gif o siaip geras vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
klausykit o kaip fotki.com pakeisti ta melyna spalva ir bacground`a ?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 20, 16:28)
na, cia graziai, bet va, pvz. http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=
na, nesuprantu meno  schmoll.gif o spalvos ta is vis  unsure.gif bet galvoju, kad dar per mazai macius, na, bet ne prie sirdies tokios

Nesakau, kad jo foto visos 100 proc. kabina, bet yra toookių nerealių...ypač minimalistinių wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 21, 09:48)
o as nesakysiu kokie autoriai man patinka  tongue.gif  (visi auksciau pamineti  wub.gif ir dar Saules Puga)

SP tai man išvis nerealumas... kaip žmogus moka perteikti visus savo jausmus, mintis, idėjas, fantazijas fotografijoje... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 21, 08:00)
O atejau paklausti kada balsavimas auto portretuose, nes kuo toliau tuo labiau nebeimanoma issirinkt, darbai vieni uz kita geresni doh.gif  Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis doh.gif

nuotraukas dedam iki kovo 31, tai balsuojam atrodo balandžio 1-2

dėl modelių agentūros tai sutinku. Man net nepilnavertiškumo kompleksas pradėjo vystytis doh.gif nors iš kitos pusės labai užstrigo noras padaryti gerą gražų savo auto. Tokį paprastą, be meninio ieškojimo, bet gražų. cool.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 21, 08:48)

labai fainas smile.gif Netgi laabai thumbup.gif tik kirpčiau višaus ir kurio nors šono. Ir labai šarpintas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 21, 11:42)

labai fainas smile.gif Netgi laabai  thumbup.gif tik kirpčiau višaus ir kurio nors šono. Ir labai šarpintas? g.gif

man priekyje erdves noretusi daugiau ir galo tada maziau smile.gif tikiuos grindys nusivale g.gif biggrin.gif

kas nauja tema uzves ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti