Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 14:47)
poliarizacinio filtro ir as noreciau - diedas sako as turiu pirk  doh.gif kaip jums a, varijantai?  blink.gif jau koooks jis zaltys tai negaliu  cool.gif
o jau zaaaliaaa zaaaliaaaa  bigsmile.gif

lotuliukas.gif is jo pirkt tau?? sustras koks biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 16, 15:12)
ką radai???? pasidalink, mūsų fotikai tokie patys, gal ir man info pravers  ax.gif

biggrin.gif dalinuosi - man reikejo portretams, sviesaus objektyvo - rinkausi tarp sito ir sito, laimejo pirmasis, kaina sao leme ir svarbiausias dalykas buvo patogus atsktumas fotkinant, su 50 mm jau labai toli atsitraukt reik, kad zmogu visu ugiu nufotkyt, o su 35mm kazkaip normaliau viskas man pasirode smile.gif dar vyras ten brausino apie visokius techninius dalykus, tai sake pirmas nenusileidzia antrajam smile.gif o kaina per puse mazesne doh.gif ai, man kai ne kokiai profei bus gerai blush2.gif pirmas ne kitinis wub.gif tik dar ner prekyboj fotofabrike - ten zada geriausia kaina smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 15:20)
Šiandien gaudžiau vėją (ir ne tik) miškuose... (vakar prisižiūrėjau gražiū jūsų foto, ir depresija apėmė, tai šiandien dėl visa ko pasiemiau fotiką)

Likęs ruduo...

user posted image

grazus lapas wub.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 17:28)
tik i fotopro studija priesais McDonald  4u.gif

rimtai g.gif kuom ten taip gerai? per fotofabrika as siunciu netu - labai patogu man taip blush2.gif

Atsakyti
Lamela, kaip suprantu siunti visiems "Four season" Aš irgi labai prašyčiau ax.gif . megam6 eta yahoo.com

Prakalbot visos apie RAW. Tai aš irgi nenaudojau, buvau bandžius porą kadrų, bet nieko gero nemačiau juose ir nebebandžiau. O vakar netyčia visą dieną fotkinau RAW formatu... atsidariau ir išsižiojau bigsmile.gif .... bet viskas tik į gerą, nes dabar turbūt visad tik taip ir fotkinsiu. Foto kokybė visaaaaaaaai kita . Patikėkit. Iš vieno-kito kadro paprastai nesimato
Atsakyti
Mano irgi buvo nusprogęs kompas su visai windowsais ir C disku bash.gif, tik džiaugiuosi, kad visos foto buvo D diske karsta.gif

Balsuoti galima iki rytdienos 20 val.? Išsigandus atlėkiau iš kito kambario, kad jau pavelavau, bet atrodo ne thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 20:59)
sito ir sito, laimejo pirmasis

O kodėl nežiūrėjai 50mm, f/1.8 ???

O kokioj VIlbroje galima išbandyti objektyvus??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 16 kovo 2009 - 21:11
ai, Zmogiuk, tu lyg su nikon d80 fotkini - tai mano tik d40, deja, deja biggrin.gif tau yra ir kitkiu pasirinkimu mirksiukas.gif man apribota, nes fotikas neturi kazkokio ten varikliuko, kuris autofokusuoja, reik objektyva su tuo varikliuku pirkt. na, as cia laiudiskai-bobiskai kalbu blush2.gif man kai daug spec. terminu, techniniu dalyku - nieks neaisku pasidaro lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 20:59)
lotuliukas.gif is jo pirkt tau?? sustras koks biggrin.gif

rimtai g.gif kuom ten taip gerai? per fotofabrika as siunciu netu - labai patogu man taip blush2.gif

nuuuuu - sustras, ane? biggrin.gif

paprastai visi profai, kurie is fotkiu pinigelius uzsidirba, tai daro ten smile.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 16, 21:02)
Balsuoti galima iki rytdienos 20 val.? Išsigandus atlėkiau iš kito kambario, kad jau pavelavau, bet atrodo ne  thumbup.gif  .

tikrai blink.gif tai kiek paru cia dabar balsuosim? lotuliukas.gif maniau jau gryzus is gastroliu rasiu rezultatus, o pasirodo dar para laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 21:09)
O kodėl nežiūrėjai 50mm, f/1.8 ???

O kokioj VIlbroje galima išbandyti objektyvus???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

todel, kad ner autofokuso mano nikonui d40 ir 50mm man per didelis pritraukimas biggrin.gif
Atsakyti
Kaktuke, parsisiunčiau, išeksplorinau. Bet nežinau ką toliau su juo daryt. Įdėjau į fotošopo folderį, vistiek rašo, kad netinkamo formato. Tai tikriausiai teks laukt CS3 . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 03 16, 22:01)
Lamela, kaip suprantu siunti visiems "Four season" Aš irgi labai prašyčiau  ax.gif . megam6 eta yahoo.com

Išsiunčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 21:47)
Išsiunčiau. mirksiukas.gif

Dėkui, gavau, tik kažko kol kas neveikia, reiks kažką žiūrėt g.gif
Atsakyti
Klausykit - blond klausimas ax.gif biggrin.gif o norint PS issaugot su sluoksniais - reikia .tiff rinktis formata? g.gif
Atsakyti
Peperoni, aš tai palieku PSD PDD. O dėl kitų formatų nežinau kaip. Pamėgink. mirksiukas.gif
Atsakyti