Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Dar prisiminiau, jus turbut zinot, bet i pirma psl turbut butu verta ideti (nebent neapsiziurejau ir nemaciau) blush2.gif
http://digital-photo...tal-photography
cia toks pagrindas, bet cia visas l.aiskiai parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 20, 15:08)
Įmesk ir tu kokią nuorodą kas tau patinka biggrin.gif  ir kitos galėtų įmest...nu kaip smalsu  ax.gif

Man VV ir sea darbai labai patinka wub.gif
O neseniai čia buvo imesta nuoroda leah(gal ne taip vadinas, bet panašiai blush2.gif )darbų, tai man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 20, 15:31)
O man patinka tos nuotraukos, dėl kurių įsigyjau fotiką smile.gif Ryškios, šviesios foto su vaikais, šeimoms ir pan. Kaip kad Sea, VV irgi patinka... Nesenai mūsų vyresnėlės buvo įmetusios flickr galerijas (viena kita) Dar žavi ši fotografė Elenutė...

ryskios ir sviesios man irgi wub.gif man sitos irgi labai labai patinka, kur nuorodas imetei, perziurejau jau anksciau jas drinks_cheers.gif

Duoma, tavo foto noretusi, kad matytusi tik juodi konturai, tada butu ispudingiau smile.gif mano galva biggrin.gif
Papildyta:
kaip gauti tokia SVIESIA foto g.gif

http://www.flickr.co...lis/3350157560/
Atsakyti
o man patinka sviecia http://fotokudra.lt/aut.php?aut=431 wub.gif

Atsakyti
ilindau pas jus ir raudonuot pradejau tongue.gif

Puke, pasviesink nuotrauka ir paryskink ir gausi kaip ten mirksiukas.gif tik apsvietimas turi buti labai labai geras orginalios nuotraukos 4u.gif p.s tuos actionus turi su kuriais galima taip padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 16:16)
ilindau pas jus ir raudonuot pradejau tongue.gif
Puke, pasviesink nuotrauka ir paryskink ir gausi kaip ten mirksiukas.gif tik apsvietimas turi buti labai labai geras orginalios nuotraukos 4u.gif  p.s tuos actionus turi su kuriais galima taip padaryti biggrin.gif

Prasom cia neraudonuot nono.gif biggrin.gif manau jus abi su C-girl esat vienos geriausiu, fotografuojanciu vaikus, pavyzdziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 08:20)
Prasom cia neraudonuot nono.gif  biggrin.gif  manau jus abi su C-girl esat vienos geriausiu, fotografuojanciu vaikus, pavyzdziu  thumbup.gif

Cgirl darbai mane taip pat zavi wub.gif

o is kudros,tai Julia Iwo labai patinka, VV, Marija Kablyte savo fantazija, Zaneta, Svetlana Batura, Elze wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 16:16)
Puke, pasviesink nuotrauka ir paryskink ir gausi kaip ten mirksiukas.gif tik apsvietimas turi buti labai labai geras orginalios nuotraukos 4u.gif  p.s tuos actionus turi su kuriais galima taip padaryti biggrin.gif

bigsmile.gif reik kankint PS, zodziu biggrin.gif

as prisimenu kazkada, dar pirma dukra maza buvo, pamaciau c-girl foto - mieganti mergaite lovoje - dar dabar stovi akyse wub.gif wub.gif
Atsakyti
Puke,
parodyk kas gaunasi paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
Puke, bet tada kaip dėl fono? Bandžiau su fotoshopu didint kontrastą ir šviesint, kol fonas baltas liko. BEt tada atrodo, kaip piešta su kompiuteriu būtų. doh.gif

Ačiū visoms. : )
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 17:25)
Puke,
parodyk kas gaunasi paskui mirksiukas.gif

zinok, suds su razinom biggrin.gif doh.gif bent kol kas blush2.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 20, 17:32)
Puke,  bet tada kaip dėl fono? Bandžiau su fotoshopu didint kontrastą ir šviesint, kol fonas baltas liko. BEt tada atrodo, kaip piešta su kompiuteriu būtų.  doh.gif

nee, as turiu galvoj, kad perfotkint, kad matytusi tik tamsus siluetai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 20 kovo 2009 - 18:15
O į ND reikia vieną koliažą dėti ar tris? blush2.gif
Atsakyti