Dar prisiminiau, jus turbut zinot, bet i pirma psl turbut butu verta ideti (nebent neapsiziurejau ir nemaciau)
http://digital-photo...tal-photography
cia toks pagrindas, bet cia visas l.aiskiai parasyta
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 20, 15:08)
Įmesk ir tu kokią nuorodą kas tau patinka ir kitos galėtų įmest...nu kaip smalsu
Man VV ir sea darbai labai patinka
O neseniai čia buvo imesta nuoroda leah(gal ne taip vadinas, bet panašiai )darbų, tai man labai labai
QUOTE(Ninin @ 2009 03 20, 15:31)
O man patinka tos nuotraukos, dėl kurių įsigyjau fotiką Ryškios, šviesios foto su vaikais, šeimoms ir pan. Kaip kad Sea, VV irgi patinka... Nesenai mūsų vyresnėlės buvo įmetusios flickr galerijas (viena kita) Dar žavi ši fotografė Elenutė...
ryskios ir sviesios man irgi man sitos irgi labai labai patinka, kur nuorodas imetei, perziurejau jau anksciau jas
Duoma, tavo foto noretusi, kad matytusi tik juodi konturai, tada butu ispudingiau mano galva
Papildyta:
kaip gauti tokia SVIESIA foto
http://www.flickr.co...lis/3350157560/
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 16:16)
ilindau pas jus ir raudonuot pradejau
Puke, pasviesink nuotrauka ir paryskink ir gausi kaip ten tik apsvietimas turi buti labai labai geras orginalios nuotraukos p.s tuos actionus turi su kuriais galima taip padaryti
Puke, pasviesink nuotrauka ir paryskink ir gausi kaip ten tik apsvietimas turi buti labai labai geras orginalios nuotraukos p.s tuos actionus turi su kuriais galima taip padaryti
Prasom cia neraudonuot manau jus abi su C-girl esat vienos geriausiu, fotografuojanciu vaikus, pavyzdziu
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 08:20)
Prasom cia neraudonuot manau jus abi su C-girl esat vienos geriausiu, fotografuojanciu vaikus, pavyzdziu
Cgirl darbai mane taip pat zavi
o is kudros,tai Julia Iwo labai patinka, VV, Marija Kablyte savo fantazija, Zaneta, Svetlana Batura, Elze
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 16:16)
reik kankint PS, zodziu
as prisimenu kazkada, dar pirma dukra maza buvo, pamaciau c-girl foto - mieganti mergaite lovoje - dar dabar stovi akyse
Puke, bet tada kaip dėl fono? Bandžiau su fotoshopu didint kontrastą ir šviesint, kol fonas baltas liko. BEt tada atrodo, kaip piešta su kompiuteriu būtų.
Ačiū visoms. : )
Ačiū visoms. : )
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 17:25)
zinok, suds su razinom bent kol kas
QUOTE(Duoma @ 2009 03 20, 17:32)
Puke, bet tada kaip dėl fono? Bandžiau su fotoshopu didint kontrastą ir šviesint, kol fonas baltas liko. BEt tada atrodo, kaip piešta su kompiuteriu būtų.
nee, as turiu galvoj, kad perfotkint, kad matytusi tik tamsus siluetai
O į ND reikia vieną koliažą dėti ar tris?