Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Pepperoni, tavo pirmasis peizazas patiko labai 4u.gif

Puke, kokybiskas ir zavus dukrytes kadras wub.gif

Armana, graziai patvarkei peizaza Spanguoles 4u.gif

Atsakyti
Peperoni,o man zinok antra foto netgi labai patinka mirksiukas.gif Ir as noreciau kada ruka pabandyti nufotografuoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif, noriu ir as į jūsų kompaniją prisijungti smile.gif, anksčiau vis glausdavausi pas pažengusias, bet man dar mokutis ir mokytis.. ir norėčiau tai daryti su jumis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 19, 22:08)
Ai, neatidaro man įiandien image shack. tai dedu nuotrodą efoto.
http://www.efoto.lt/node/182450
uotraukos paprastos. Bet buvo labai gražus rytas.  ax.gif

grazus dangus 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 19, 23:07)
visų pirma noriu Bondai pasakyti, kad man neatsibodo su tuo ryškumu  biggrin.gif  žinok, kartais net laukiu tavo komentaro apie tai, nes tavo akys geriau ryškumą/neryškumą pastebi nei maniškės  mirksiukas.gif

blush2.gif ne akys, o akiniai biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif man paciai depresija del savo foto ryskumo doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 00:42)
Pepperoni, tavo pirmasis peizazas patiko labai 4u.gif

Aciu labai smile.gif 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 20, 08:01)
Peperoni,o man zinok antra foto netgi labai patinka mirksiukas.gif Ir as noreciau kada ruka pabandyti nufotografuoti blush2.gif

Man tokia globejiska ta antroji - tarsi medziu seimyna - tetis ir mama uzstojo savao mazaji nuo rudens... wub.gif

niekad negalvojau, kad fotkint ruka toks kaifas... wub.gif kai tik turesi galimybe - pabandyk wink.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 20, 09:09)
Sveikutės smile.gif, noriu ir as į jūsų kompaniją prisijungti smile.gif, anksčiau vis glausdavausi pas pažengusias, bet man dar mokutis ir mokytis.. ir norėčiau tai daryti su jumis smile.gif 4u.gif

Sveika atvykus smile.gif 4u.gif paskaityk pirma sios temos zinute wink.gif
Papildyta:
Labai smagus auto komentarai thumbup.gif wub.gif tarsi prie kavos puodelio su visom sedetum wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jei ne siandien tai savaitgali tikrai,tikrai pakomentuosiu Auto blush2.gif Bet kiek nuotrauku prideta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 00:42)
Puke, kokybiskas ir zavus dukrytes kadras wub.gif

wub.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 11:18)

niekad negalvojau, kad fotkint ruka toks kaifas...  wub.gif  kai tik turesi galimybe - pabandyk wink.gif

O aš visada galvoju koks kaifas fotkint rūką ir niekaip jo nepagaunu...tik tuoemt, kai traukinių stotį fotkinau smile.gif važiuodavau į darbą rytais per rūką ir svajodavau fotografuot...ech...
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 20, 10:42)
O aš visada galvoju koks kaifas fotkint rūką ir niekaip jo nepagaunu...tik tuoemt, kai traukinių stotį fotkinau smile.gif  važiuodavau į darbą rytais per rūką ir svajodavau fotografuot...ech...

as , matai, is prigimties baisi susalele blush2.gif biggrin.gif paniska baime salciui... o rukas man kazkodel su baisiu salciu asocijuojas - vidines baimes taip skant... biggrin.gif bet nieko - baigiu nugalet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 11:43)
as , matai, is prigimties baisi susalele  blush2.gif  biggrin.gif paniska baime salciui...  o rukas man kazkodel su baisiu salciu asocijuojas - vidines baimes taip skant...  biggrin.gif  bet nieko - baigiu nugalet  biggrin.gif

Man tai rūkas su kažkokia neapsakoma būsena asocijuojasi...baisia patinka smile.gif o šaltis ir man nepatinka..nedraugauju aš su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 14:39)
kuiciuos po savo archyvus... radau cia visokiu minimalistiniu... kazi palikt, trint, rodyt?  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif  (pastebejau - kad nebezinau kaip vertin savo foto...  doh.gif  unsure.gif )

Man irgi antroji.... Pasilik sitas nuotraukas iki kitu ruku, kai jau nebe ant P fotografuosi, tada turesi daugiau ir galesi pasirinkt, ka trint, ka palikt 4u.gif

Jus saunuoles.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 20, 11:17)
Man irgi antroji.... Pasilik sitas nuotraukas iki kitu ruku, kai jau nebe ant P fotografuosi, tada turesi daugiau ir galesi pasirinkt, ka trint, ka palikt 4u.gif

Jus saunuoles.... 4u.gif

Aciu Wyshnele 4u.gif Uzsuk dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti