Pepperoni, tavo pirmasis peizazas patiko labai
Puke, kokybiskas ir zavus dukrytes kadras
Armana, graziai patvarkei peizaza Spanguoles
QUOTE(Duoma @ 2009 03 19, 22:08)
Ai, neatidaro man įiandien image shack. tai dedu nuotrodą efoto.
http://www.efoto.lt/node/182450
uotraukos paprastos. Bet buvo labai gražus rytas.
http://www.efoto.lt/node/182450
uotraukos paprastos. Bet buvo labai gražus rytas.
grazus dangus
QUOTE(Peledike @ 2009 03 19, 23:07)
visų pirma noriu Bondai pasakyti, kad man neatsibodo su tuo ryškumu žinok, kartais net laukiu tavo komentaro apie tai, nes tavo akys geriau ryškumą/neryškumą pastebi nei maniškės
ne akys, o akiniai man paciai depresija del savo foto ryskumo
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 20, 00:42)
Aciu labai
QUOTE(inesaS @ 2009 03 20, 08:01)
Peperoni,o man zinok antra foto netgi labai patinka Ir as noreciau kada ruka pabandyti nufotografuoti
Man tokia globejiska ta antroji - tarsi medziu seimyna - tetis ir mama uzstojo savao mazaji nuo rudens...
niekad negalvojau, kad fotkint ruka toks kaifas... kai tik turesi galimybe - pabandyk
QUOTE(vugi @ 2009 03 20, 09:09)
Sveikutės , noriu ir as į jūsų kompaniją prisijungti , anksčiau vis glausdavausi pas pažengusias, bet man dar mokutis ir mokytis.. ir norėčiau tai daryti su jumis
Sveika atvykus paskaityk pirma sios temos zinute
Papildyta:
Labai smagus auto komentarai tarsi prie kavos puodelio su visom sedetum
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 11:18)
niekad negalvojau, kad fotkint ruka toks kaifas... kai tik turesi galimybe - pabandyk
O aš visada galvoju koks kaifas fotkint rūką ir niekaip jo nepagaunu...tik tuoemt, kai traukinių stotį fotkinau važiuodavau į darbą rytais per rūką ir svajodavau fotografuot...ech...
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 20, 10:42)
O aš visada galvoju koks kaifas fotkint rūką ir niekaip jo nepagaunu...tik tuoemt, kai traukinių stotį fotkinau važiuodavau į darbą rytais per rūką ir svajodavau fotografuot...ech...
as , matai, is prigimties baisi susalele paniska baime salciui... o rukas man kazkodel su baisiu salciu asocijuojas - vidines baimes taip skant... bet nieko - baigiu nugalet
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 20, 11:43)
as , matai, is prigimties baisi susalele paniska baime salciui... o rukas man kazkodel su baisiu salciu asocijuojas - vidines baimes taip skant... bet nieko - baigiu nugalet
Man tai rūkas su kažkokia neapsakoma būsena asocijuojasi...baisia patinka o šaltis ir man nepatinka..nedraugauju aš su juo
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 14:39)
kuiciuos po savo archyvus... radau cia visokiu minimalistiniu... kazi palikt, trint, rodyt? (pastebejau - kad nebezinau kaip vertin savo foto... )
Man irgi antroji.... Pasilik sitas nuotraukas iki kitu ruku, kai jau nebe ant P fotografuosi, tada turesi daugiau ir galesi pasirinkt, ka trint, ka palikt
Jus saunuoles....
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 20, 11:17)
Man irgi antroji.... Pasilik sitas nuotraukas iki kitu ruku, kai jau nebe ant P fotografuosi, tada turesi daugiau ir galesi pasirinkt, ka trint, ka palikt
Jus saunuoles....
Jus saunuoles....
Aciu Wyshnele Uzsuk dazniau