Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 19, 17:11)
Bonda, pasikeisk nicką į RYŠKUVIENĘ  tongue.gif

nea, aciu, man sitas labiau patinka tongue.gif
man ruko fotkes patinka -bet ne visos ax.gif
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 17:12)
Bet va čia žiūrėkit irgi mėlyna?

o kaip si balstos spalvos balansu? reguliavai pries fotkinant? ax.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 19, 18:17)
Va koki grozi gavau , bet nepavyko nei puses jo perteikti  verysad.gif

turiu ir as sita grozi wub.gif bigsmile.gif bet siemet rupuze nenori suzydet schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif
Atitrukau nuo Jusu: darbe bumas klientu, namie-remontai... doh.gif

Sveikinimai OLO!!! 4u.gif Nuostabi mergyte. wub.gif Sveikatos Jums visiems. smile.gif

Sveikinimai ir praeitu ND nugaletojms. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt lotuliukas.gif  blush2.gif

jooouuuuu thumbup.gif unreaaaaallll!!! ir as jau noriu kito fiksuoto nei 50 mm biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 18:12)
Bet va čia žiūrėkit irgi mėlyna?
ir nei vieno komentaro apie spalvas.  g.gif
Nelygu šios foto su savo, bet nesuprantu, kodėl niekas neužsiminė apie spalvas?  g.gif

Kūdra, bent jau man, nėra tas rodiklis, kuriuos labai vadovaučiausi smile.gif
Atsakyti
Nikke thumbup.gif drinks_cheers.gif , geriau ir nesugalvotum biggrin.gif.

O į kūdrą tai aš bijau eiti fear.gif , dar nepribrendau tiek, ir šiaip daugelio foto aš ten nesuprantu, o įvertintos būna super blink.gif doh.gif .

Šitoj foto tikrai jokio WB nenustatinėjau, net nežinojau kad reikia tai daryti doh.gif . Važiuodama iš namų į kaimą per kalėdas džiaugiausia dovana ir pleškinau viską iš eilės biggrin.gif .
Ar dabar geriau nors kiek?
user posted image

bet kažkaip labai maža foto pasidarė po karpymų unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 19 kovo 2009 - 20:36
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 20:35)

O jeigu šiek tiek pašviesinus, va taip (bet dabar žiūriu, kad matosi melsvas atspalvis g.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 19 kovo 2009 - 20:46
Bandžiau ir aš šviesinti ale nieko gero nesigavo, diena buvo tokia apsiniaukus, tai ir nėra tokio ryškumu. Bet šiaip galima pasilikti, netrinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 19, 20:08)
jooouuuuu  thumbup.gif unreaaaaallll!!! ir as jau noriu kito fiksuoto nei 50 mm  biggrin.gif  doh.gif

Kodėl? Kokio? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 19, 17:40)
Beje neieškok nuotraukų ir nelygink su savom (kodėl ten gerai, o pas mane nebe).

tikrai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip ir į Kūdrą reik lįst tik akiračio praplėtimui, nes vertinimai ten keistoki kartais smile.gif

Nikkė tai rėžė iš peties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ale taikliai pasakė bigsmile.gif

pagal Kelbi - nereik gelių fotkint taip kaip jas matome, ieškok kitokio kampo. Tokiam nerealiam grožiui perteikt vienos nuotraukos neužteks. O kaip iš viršaus atrodo? arba žiedas stambiai kad fone matytųsi visi kiti? g.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 21:13)
Bandžiau ir aš šviesinti ale nieko gero nesigavo, diena buvo tokia apsiniaukus, tai ir nėra tokio ryškumu. Bet šiaip galima pasilikti, netrinti?  ax.gif

trinti apskritai nieko nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, neatidaro man įiandien image shack. tai dedu nuotrodą efoto.
http://www.efoto.lt/node/182450
uotraukos paprastos. Bet buvo labai gražus rytas. ax.gif
Atsakyti
user posted image

tokia pacia vyras ka tik gavo dovanu lotuliukas.gif mano pirma mintis - fotkinsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 19, 20:08)
jooouuuuu  thumbup.gif unreaaaaallll!!! ir as jau noriu kito fiksuoto nei 50 mm  biggrin.gif  doh.gif

tu turi 50mm blink.gif isnaudok ji biggrin.gif kam tau kitas biggrin.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 20:35)
O į kūdrą tai aš bijau eiti fear.gif , dar nepribrendau tiek, ir šiaip daugelio foto aš ten nesuprantu, o įvertintos būna super  blink.gif  doh.gif .

as irgi, taisykles paskaiciau, naujoku foto pazejau ir nusprendziau, kad dar neturiu ka rodyt biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 19, 22:08)
Ai, neatidaro man įiandien image shack. tai dedu nuotrodą efoto.
http://www.efoto.lt/node/182450
uotraukos paprastos. Bet buvo labai gražus rytas.  ax.gif

grazus rytas wub.gif gal tos saules siek tiek auksciau noretusi g.gif
Atsakyti
praganiau citatas visos dienos doh.gif nežinau, ką dabar pasiseks prisiminti.

visų pirma noriu Bondai pasakyti, kad man neatsibodo su tuo ryškumu biggrin.gif žinok, kartais net laukiu tavo komentaro apie tai, nes tavo akys geriau ryškumą/neryškumą pastebi nei maniškės mirksiukas.gif

Olo, tau ir tavo šeimai visas glėbys gražiausių sveikinimų, o svarbiausia ramių naktų noriu palinkėti 4u.gif

Peperoni, man pirma ir paskutinė cool.gif

spaNguole, nedepresuok ir pažiūrėk į kritiką iš kitos pusės, juk ji sakoma tikrai ne tam, kad ką nors įžeisti mirksiukas.gif vakar kaip tik su MB diskutavom, kad mokantis priimti kritiką žmogus pasiekia daugiau. juk labai natūralu, kad mes kažko nežinom, kažką padarom ne visai taip kaip reiktų. mes juk mokomės viena iš kitos!!! ir dar vienas dalykas - nereikia norėti rezultatų iš karto. man atrodo, kad jau nemažai dalyvių atkrito, nes neturėjo kantrybės siekti savo tikslo pamažu, o norėjo visko čia ir dabar neįdėdamos darbo ir pastangų.

beje, prakalbot apie kūdrą... sutinku su išsakytom mintim. ten tik žaidimas.... ir ačiū merginoms, kurios padeda man ten įsilieti 4u.gif praktiškai ten galioja tik viena pagrindinė taisyklė - norint išlikti reikia turėti "pažįstamų" ratą...

Nikkės komentaras geras thumbup.gif tik kad aš nelabai juočiuosi nusipelnusi, kad būčiau tam sąraše blush2.gif

RamuteS, tu gali ir geriau! Sadi gerų patarimų jau davė mirksiukas.gif

daugiau nebeatsimenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 19 kovo 2009 - 23:09