Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

perskaiciau cool.gif
tik nekomentuosiu foto, nes viskas kaip ir pamineta thumbup.gif graziu darbu pridejusios thumbup.gif

dingo mano visos foto is kompo doh.gif gerai, kad surasius i diskus dauguma turejau cool.gif ir pamokeles atsisiustos prasidaigojo doh.gif teks prisest ir vel viska susiieskot unsure.gif
Opera narsykle irgi dingo, exploreriu dabar bandau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 17:24)
Mačiau taip atspausdintas, labai gražiai atrodė (čia šeimininam albumui)  ax.gif
O ką neverta net bandyt?

Šiaip ir kai skaitmeninei uždedi rėmelius, visai kitoks vaizdas iš karto...

as spausdinu per fotofabrika, ten galima pasirinkti "be korekciju" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 18:28)
tik i fotopro studija priesais McDonald  4u.gif

Čia savanorių pr. ane? blush2.gif
Galvoju reikia pasidaryti keletą nuotraukų, bet nežinau kokio dydžio daryt, nenoriu tų visiškai mažų, bet ir plakatų nereikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 16, 17:11)
Aš truputį dėl auto... na nesinervinkit taip smile.gif Neišeina vienaip, bandykit kitaip. Juk autoportretas turi begalybę galimybių. Jei tik moki perskaityti, kiek daug gali pasakyti pvz. šis portretas. Manau, šiam žanrui būtinas ne tik techninis bet ir (o kartais ir labiau) emocinis užtaisas. Kaip ir beveik visiems kitiems žanrams.

biski nuraminai ax.gif mirksiukas.gif siandien kazkokia man biski depresucha blush2.gif doh.gif tai viska sir nekaip atrodo doh.gif tongue.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 16, 17:31)

dingo mano visos foto is kompo  doh.gif gerai, kad surasius i diskus dauguma turejau  cool.gif ir pamokeles atsisiustos prasidaigojo  doh.gif teks prisest ir vel viska susiieskot  unsure.gif
Opera narsykle irgi dingo, exploreriu dabar bandau  unsure.gif

kas tau dabar nutiko su kompu? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 17:55)
kas tau dabar nutiko su kompu? doh.gif  unsure.gif

mires buvo doh.gif is naujo windausus perdejo, tai ir dingo viskas doh.gif nes dauguma dokumentu pas mane ant ekrano issaugota buvo g.gif nuotraukos, mb darbo ataskaitos ir t.t gun_bandana.gif

atsisiunciau opera, skype ir gana pradziai biggrin.gif

gerai, kad i balsavimus dar spejau rolleyes.gif einu pasizvalgyt i albuma ax.gif

o jau AUTO, kad pridejot blink.gif o kiek asarojimu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 16 kovo 2009 - 18:26
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 17:33)
Čia savanorių pr. ane? blush2.gif
Galvoju reikia pasidaryti keletą nuotraukų, bet nežinau kokio dydžio daryt, nenoriu tų visiškai mažų, bet ir plakatų nereikia. g.gif

taip, savanoriuose, prie senuju baldu pardes, na ir dabar ten baldai yra dar smile.gif
Atsakyti
prisivijau biggrin.gif nuotraukeles visu thumbup.gif medziokles laimikis tikrai geras, rudens lapu ryzkumas pavydetinas thumbup.gif
*
o man raw labai patiko, fotografuojant geram apsvietime gal ir nelabai reikalingas, bet kai fotografavau rusiuose kur beveik tik zvakiu sviesa, tai su baltos balansu tragedija, vat ji ir puikiausiai koreguoti is raw'o. sviesinti, tamsinti, karpyti neprarandant kokybes thumbup.gif pas mane raw failas uzima apie 10MB, tai jau galima siek tiek pakarpyti tongue.gif
auto irgi fotkinau raw ir kirpau taip kaip man reikejo.
*
Duoma, updaitinkis savo PS, as siandien atsinaujinau ir galiu ikelti raw tiesiai i PS, o anksciau tvarkiau su Lightroom'u.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 16, 14:22)
Tau gerai,tu susilaikai,o as net bijau apie ebay pagalvoti doh.gif Vakar ejau pirkti tik wb dangtelio,bet net nesupratau kaip nusipirkau distancini be laido doh.gif Kirpyklai pinigu gaila,plauku dazams tipo neturiu,bet va visokiems filtrams tai...... nesuprantu kaip man taip gaunas doh.gif As kartais pagalvoju,kad gerai,jog nemoku taupyti,nes dabartinej padeti,koks lycnas 1000 svaru zinau kur greitai butu isleistas.O kai nera,tai ai,atidedi kitam kartui lotuliukas.gif

o tu nepastebejai, gal toj pardoj cigonai kokie dirbo ir tu ne nepajutai kaip is taves pinigus ismelze? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano CS2. Reikia paprašyt, kad tėtis CS3 parneštų. ax.gif

O dėl pamokų ps. Yra labai daug pamokų internete. Tiek lietuviškai, tiek angliškai, tiek rusiškai.

Bent jau aš visko taip išmokau. biggrin.gif

Kaktuke, o kaip reikia updaitintis? Anksčiau lyg ir mesdavo man kažkokias lentelės, kad papildymus kažkokius įsirašyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 16, 18:55)

Kaktuke, o kaip reikia updaitintis? Anksčiau lyg ir mesdavo man kažkokias lentelės, kad papildymus kažkokius įsirašyt...  g.gif

tai vat kai meta tas lenteles tai reikia updatintis, arba bandyk parsisiusti is cia
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 16, 17:11)

RAW aš irgi nesu bandžiusi dar. Ir kažkaip neprisiruošius vis.

karsta.gif nu zinok nuraminai... nes galvojau, kad viena tokia likau biggrin.gif mastau.gif šiaip dažnai pafotkinu raw plius JPG, ir aišku paskui patingėjus atidarinėt ta raw'ą, viską darau su jpg... jaučiu, kad klystu labai labai - bet............. blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 17:28)
tik i fotopro studija priesais McDonald  4u.gif

drinks_cheers.gif

nepykit, kad nepakomentavau foto - bet kad visos man patiko... ax.gif

aš atsinešu jau turbut visų matytą ir labai ilgai slėptą kadrą... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 kovo 2009 - 19:24
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 16:52)
lotuliukas.gif konkreeeciai

ir as perzvelgus mazumele apstulbau, kad jau taip viskas grazu, viskas pagal taisykles  rolleyes.gif ir beabejo sukau makaule mastau.gif kaip cia taip pataikot i atsisest ar atsistot, kad nereiktu daug karpyt, nes ziauriai krenta kokybes tuomet. ar visos jus cia ant RAW fotkyjat? biggrin.gif
o Kauno kaimas tai cia kur?  biggrin.gif

nieko nepatatikau schmoll.gif Galiu pasakyt, kiek bandziau, tai demesio vertas ketvirtadalis foto lieka blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 18:06)
4u.gif vis dar ieškau Avytess plugino... ir šiaip ką gero, ypač j/b vertimui  doh.gif Nu nesigauna man pačiai gražiai... Pasidalinkite turtais  ax.gif (valentynka eta gmail.com)

As ir noriu blush2.gif eglute10etahotmail.com

QUOTE(Valetta @ 2009 03 16, 19:01)
mires buvo  doh.gif is naujo windausus perdejo, tai ir dingo viskas  doh.gif nes dauguma dokumentu pas mane ant ekrano issaugota buvo g.gif nuotraukos, mb darbo ataskaitos ir t.t  gun_bandana.gif

Kas su tais kompais darosi g.gif Maniskis irgi pries savaite buvo uzlinkes, tai irgi isnaujo windausus dejo, bet mokejom papildomai, kad info issaugotu blush2.gif Dabar per ta nesamone problemu su PS turiu, Peperoni prasysiu pagalbos blush2.gif
Atsakyti