perskaiciau
tik nekomentuosiu foto, nes viskas kaip ir pamineta graziu darbu pridejusios
dingo mano visos foto is kompo gerai, kad surasius i diskus dauguma turejau ir pamokeles atsisiustos prasidaigojo teks prisest ir vel viska susiieskot
Opera narsykle irgi dingo, exploreriu dabar bandau
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 17:24)
Mačiau taip atspausdintas, labai gražiai atrodė (čia šeimininam albumui)
O ką neverta net bandyt?
Šiaip ir kai skaitmeninei uždedi rėmelius, visai kitoks vaizdas iš karto...
O ką neverta net bandyt?
Šiaip ir kai skaitmeninei uždedi rėmelius, visai kitoks vaizdas iš karto...
as spausdinu per fotofabrika, ten galima pasirinkti "be korekciju"
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 18:28)
tik i fotopro studija priesais McDonald
Čia savanorių pr. ane?
Galvoju reikia pasidaryti keletą nuotraukų, bet nežinau kokio dydžio daryt, nenoriu tų visiškai mažų, bet ir plakatų nereikia.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 16, 17:11)
Aš truputį dėl auto... na nesinervinkit taip Neišeina vienaip, bandykit kitaip. Juk autoportretas turi begalybę galimybių. Jei tik moki perskaityti, kiek daug gali pasakyti pvz. šis portretas. Manau, šiam žanrui būtinas ne tik techninis bet ir (o kartais ir labiau) emocinis užtaisas. Kaip ir beveik visiems kitiems žanrams.
biski nuraminai siandien kazkokia man biski depresucha tai viska sir nekaip atrodo
QUOTE(Valetta @ 2009 03 16, 17:31)
dingo mano visos foto is kompo gerai, kad surasius i diskus dauguma turejau ir pamokeles atsisiustos prasidaigojo teks prisest ir vel viska susiieskot
Opera narsykle irgi dingo, exploreriu dabar bandau
kas tau dabar nutiko su kompu?
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 17:55)
kas tau dabar nutiko su kompu?
mires buvo is naujo windausus perdejo, tai ir dingo viskas nes dauguma dokumentu pas mane ant ekrano issaugota buvo nuotraukos, mb darbo ataskaitos ir t.t
atsisiunciau opera, skype ir gana pradziai
gerai, kad i balsavimus dar spejau einu pasizvalgyt i albuma
o jau AUTO, kad pridejot o kiek asarojimu buvo
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 17:33)
Čia savanorių pr. ane?
Galvoju reikia pasidaryti keletą nuotraukų, bet nežinau kokio dydžio daryt, nenoriu tų visiškai mažų, bet ir plakatų nereikia.
taip, savanoriuose, prie senuju baldu pardes, na ir dabar ten baldai yra dar
prisivijau nuotraukeles visu medziokles laimikis tikrai geras, rudens lapu ryzkumas pavydetinas
*
o man raw labai patiko, fotografuojant geram apsvietime gal ir nelabai reikalingas, bet kai fotografavau rusiuose kur beveik tik zvakiu sviesa, tai su baltos balansu tragedija, vat ji ir puikiausiai koreguoti is raw'o. sviesinti, tamsinti, karpyti neprarandant kokybes pas mane raw failas uzima apie 10MB, tai jau galima siek tiek pakarpyti
auto irgi fotkinau raw ir kirpau taip kaip man reikejo.
*
Duoma, updaitinkis savo PS, as siandien atsinaujinau ir galiu ikelti raw tiesiai i PS, o anksciau tvarkiau su Lightroom'u.
*
o man raw labai patiko, fotografuojant geram apsvietime gal ir nelabai reikalingas, bet kai fotografavau rusiuose kur beveik tik zvakiu sviesa, tai su baltos balansu tragedija, vat ji ir puikiausiai koreguoti is raw'o. sviesinti, tamsinti, karpyti neprarandant kokybes pas mane raw failas uzima apie 10MB, tai jau galima siek tiek pakarpyti
auto irgi fotkinau raw ir kirpau taip kaip man reikejo.
*
Duoma, updaitinkis savo PS, as siandien atsinaujinau ir galiu ikelti raw tiesiai i PS, o anksciau tvarkiau su Lightroom'u.
QUOTE(inesaS @ 2009 03 16, 14:22)
Tau gerai,tu susilaikai,o as net bijau apie ebay pagalvoti Vakar ejau pirkti tik wb dangtelio,bet net nesupratau kaip nusipirkau distancini be laido Kirpyklai pinigu gaila,plauku dazams tipo neturiu,bet va visokiems filtrams tai...... nesuprantu kaip man taip gaunas As kartais pagalvoju,kad gerai,jog nemoku taupyti,nes dabartinej padeti,koks lycnas 1000 svaru zinau kur greitai butu isleistas.O kai nera,tai ai,atidedi kitam kartui
o tu nepastebejai, gal toj pardoj cigonai kokie dirbo ir tu ne nepajutai kaip is taves pinigus ismelze?
Mano CS2. Reikia paprašyt, kad tėtis CS3 parneštų.
O dėl pamokų ps. Yra labai daug pamokų internete. Tiek lietuviškai, tiek angliškai, tiek rusiškai.
Bent jau aš visko taip išmokau.
Kaktuke, o kaip reikia updaitintis? Anksčiau lyg ir mesdavo man kažkokias lentelės, kad papildymus kažkokius įsirašyt...
O dėl pamokų ps. Yra labai daug pamokų internete. Tiek lietuviškai, tiek angliškai, tiek rusiškai.
Bent jau aš visko taip išmokau.
Kaktuke, o kaip reikia updaitintis? Anksčiau lyg ir mesdavo man kažkokias lentelės, kad papildymus kažkokius įsirašyt...
QUOTE(Duoma @ 2009 03 16, 18:55)
tai vat kai meta tas lenteles tai reikia updatintis, arba bandyk parsisiusti is cia
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 16, 17:11)
nu zinok nuraminai... nes galvojau, kad viena tokia likau šiaip dažnai pafotkinu raw plius JPG, ir aišku paskui patingėjus atidarinėt ta raw'ą, viską darau su jpg... jaučiu, kad klystu labai labai - bet.............
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 17:28)
tik i fotopro studija priesais McDonald
nepykit, kad nepakomentavau foto - bet kad visos man patiko...
aš atsinešu jau turbut visų matytą ir labai ilgai slėptą kadrą...
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 16:52)
konkreeeciai
ir as perzvelgus mazumele apstulbau, kad jau taip viskas grazu, viskas pagal taisykles ir beabejo sukau makaule kaip cia taip pataikot i atsisest ar atsistot, kad nereiktu daug karpyt, nes ziauriai krenta kokybes tuomet. ar visos jus cia ant RAW fotkyjat?
o Kauno kaimas tai cia kur?
ir as perzvelgus mazumele apstulbau, kad jau taip viskas grazu, viskas pagal taisykles ir beabejo sukau makaule kaip cia taip pataikot i atsisest ar atsistot, kad nereiktu daug karpyt, nes ziauriai krenta kokybes tuomet. ar visos jus cia ant RAW fotkyjat?
o Kauno kaimas tai cia kur?
nieko nepatatikau Galiu pasakyt, kiek bandziau, tai demesio vertas ketvirtadalis foto lieka
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 18:06)
vis dar ieškau Avytess plugino... ir šiaip ką gero, ypač j/b vertimui Nu nesigauna man pačiai gražiai... Pasidalinkite turtais (valentynka eta gmail.com)
As ir noriu eglute10etahotmail.com
QUOTE(Valetta @ 2009 03 16, 19:01)
mires buvo is naujo windausus perdejo, tai ir dingo viskas nes dauguma dokumentu pas mane ant ekrano issaugota buvo nuotraukos, mb darbo ataskaitos ir t.t
Kas su tais kompais darosi Maniskis irgi pries savaite buvo uzlinkes, tai irgi isnaujo windausus dejo, bet mokejom papildomai, kad info issaugotu Dabar per ta nesamone problemu su PS turiu, Peperoni prasysiu pagalbos