Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

1 ir 3 man...nu dar 4 rolleyes.gif mano nuotaikai kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 15:39)
kuiciuos po savo archyvus... radau cia visokiu minimalistiniu... kazi palikt, trint, rodyt?  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif  (pastebejau - kad nebezinau kaip vertin savo foto...  doh.gif  unsure.gif )

man tai pirma ir paskutinė labai prie dūšios dabar smile.gif Toks pilkas pasišiaušęs vienišumas cool.gif
Atsakyti
Man irgi pirma patinka ir 3 dar wink.gif .

Aš kartais pagalvoju- kokio velnio aš čia kišau savo nosį doh.gif . Gyvenčiau sau ramiai, fotkinčiau nustačius Auto su blykste ir vargo nematyčiau lotuliukas.gif , o dabar wacko.gif vargo vakarienė doh.gif , ir galo nesimato šitiem vargam. Ir kas blogiausia- kažkaip vaikiškai jautriai reaguoju į kritiką doh.gif blush2.gif . Kai skaitau kitų foto komentarus tai viskas ok, normalūs komentarai, pataria ką ir kaip reiktų daryti, o jeigu apie mano foto kas blogai, iš karto depresuoju unsure.gif . Bet čia mano problema, niekas nesakė, kad foto tragiškos, slėptis po pernykščiais lapais ir nebesirodyti čia biggrin.gif .

Nu bandau dar vieną parodyti ax.gif . Turbūt reiktų tuos krūmus dešinėj nukirpti, ane? g.gif Beje, fotografuota pro važiuojančios mašinos langą cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 17:21)
Nu bandau dar vieną parodyti  ax.gif . Turbūt reiktų tuos krūmus dešinėj nukirpti, ane?  g.gif  Beje, fotografuota pro važiuojančios mašinos langą  cool.gif

man mėlynumo per daug bandyčiau daryt j/b turbūt. Dėl kirpimo nžn...jei visai nukiprsi krūmus, tai medžiai atsidurs dešinėje ir svers į dešinę visą foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 19 kovo 2009 - 16:25
Spanguole, kirpciau ir koreguociau spalvas ax.gif
Atsakyti
Spanguole, aš manau jb geriau žiūrėtusi ax.gif
Peperoni, man tai pirma. smile.gif
Puke, gražus kadras. smile.gif

Atsakyti
sveikos, o man nekalbadienis prasidejo smile.gif jau antra diena tik uzeinu i foruma ir nieko nedarau. siandien norejosi auto pafotkint, deja prisiminiau kad baterijos nepakrautos, tai nukelsim darbus rytojui smile.gif
Atsakyti
Bonda, pasikeisk nicką į RYŠKUVIENĘ tongue.gif

man gražios ežiukas rūūūūūke foto biggrin.gif
Atsakyti
Bet va čia žiūrėkit irgi mėlyna?
ir nei vieno komentaro apie spalvas. g.gif

user posted image

My Webpage

Nelygu šios foto su savo, bet nesuprantu, kodėl niekas neužsiminė apie spalvas? g.gif

Atsakyti
ikeliau viena foto i kritikos albuma smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Spanguole lotuliukas.gif neįsivarinėk kompleksų smile.gif kitaip grįši prie auto su blicu į kaktą smile.gif
Man ta foto mėlyna, tvora lyg nelygiai (kyla į viršų). Man schmoll.gif Bet ji pvz yra "švaresnė" nei tavoji... Ps įsikelk į fotokudrą savo nuotrauką, ir tada pažiūrėk kokių komentarų sulauksi lotuliukas.gif tik bijau, išvis neviltyn pulsi. Tad aukščiau nosį, marš fotkinti wink.gif

Beje neieškok nuotraukų ir nelygink su savom (kodėl ten gerai, o pas mane nebe). Geriau bandyk padaryti geriau... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 19 kovo 2009 - 17:47
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 17:12)
Nelygu šios foto su savo, bet nesuprantu, kodėl niekas neužsiminė apie spalvas?  g.gif

man ten seseliai graziai atrodo ir net ta spalva tinka smile.gif
o tavo foto as kirpciau is kaires iki kelio unsure.gif

siandien man favorites temu nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 19 kovo 2009 - 17:49