1 ir 3 man...nu dar 4 mano nuotaikai kaip tik
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 15:39)
kuiciuos po savo archyvus... radau cia visokiu minimalistiniu... kazi palikt, trint, rodyt? (pastebejau - kad nebezinau kaip vertin savo foto... )
man tai pirma ir paskutinė labai prie dūšios dabar Toks pilkas pasišiaušęs vienišumas
Man irgi pirma patinka ir 3 dar .
Aš kartais pagalvoju- kokio velnio aš čia kišau savo nosį . Gyvenčiau sau ramiai, fotkinčiau nustačius Auto su blykste ir vargo nematyčiau , o dabar vargo vakarienė , ir galo nesimato šitiem vargam. Ir kas blogiausia- kažkaip vaikiškai jautriai reaguoju į kritiką . Kai skaitau kitų foto komentarus tai viskas ok, normalūs komentarai, pataria ką ir kaip reiktų daryti, o jeigu apie mano foto kas blogai, iš karto depresuoju . Bet čia mano problema, niekas nesakė, kad foto tragiškos, slėptis po pernykščiais lapais ir nebesirodyti čia .
Nu bandau dar vieną parodyti . Turbūt reiktų tuos krūmus dešinėj nukirpti, ane? Beje, fotografuota pro važiuojančios mašinos langą
Aš kartais pagalvoju- kokio velnio aš čia kišau savo nosį . Gyvenčiau sau ramiai, fotkinčiau nustačius Auto su blykste ir vargo nematyčiau , o dabar vargo vakarienė , ir galo nesimato šitiem vargam. Ir kas blogiausia- kažkaip vaikiškai jautriai reaguoju į kritiką . Kai skaitau kitų foto komentarus tai viskas ok, normalūs komentarai, pataria ką ir kaip reiktų daryti, o jeigu apie mano foto kas blogai, iš karto depresuoju . Bet čia mano problema, niekas nesakė, kad foto tragiškos, slėptis po pernykščiais lapais ir nebesirodyti čia .
Nu bandau dar vieną parodyti . Turbūt reiktų tuos krūmus dešinėj nukirpti, ane? Beje, fotografuota pro važiuojančios mašinos langą
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 17:21)
man mėlynumo per daug bandyčiau daryt j/b turbūt. Dėl kirpimo nžn...jei visai nukiprsi krūmus, tai medžiai atsidurs dešinėje ir svers į dešinę visą foto
Spanguole, kirpciau ir koreguociau spalvas
Spanguole, aš manau jb geriau žiūrėtusi
Peperoni, man tai pirma.
Puke, gražus kadras.
Peperoni, man tai pirma.
Puke, gražus kadras.
sveikos, o man nekalbadienis prasidejo jau antra diena tik uzeinu i foruma ir nieko nedarau. siandien norejosi auto pafotkint, deja prisiminiau kad baterijos nepakrautos, tai nukelsim darbus rytojui
Bonda, pasikeisk nicką į RYŠKUVIENĘ
man gražios ežiukas rūūūūūke foto
man gražios ežiukas rūūūūūke foto
Bet va čia žiūrėkit irgi mėlyna?
ir nei vieno komentaro apie spalvas.
My Webpage
Nelygu šios foto su savo, bet nesuprantu, kodėl niekas neužsiminė apie spalvas?
ir nei vieno komentaro apie spalvas.
My Webpage
Spanguole neįsivarinėk kompleksų kitaip grįši prie auto su blicu į kaktą
Man ta foto mėlyna, tvora lyg nelygiai (kyla į viršų). Man Bet ji pvz yra "švaresnė" nei tavoji... Ps įsikelk į fotokudrą savo nuotrauką, ir tada pažiūrėk kokių komentarų sulauksi tik bijau, išvis neviltyn pulsi. Tad aukščiau nosį, marš fotkinti
Beje neieškok nuotraukų ir nelygink su savom (kodėl ten gerai, o pas mane nebe). Geriau bandyk padaryti geriau...
Man ta foto mėlyna, tvora lyg nelygiai (kyla į viršų). Man Bet ji pvz yra "švaresnė" nei tavoji... Ps įsikelk į fotokudrą savo nuotrauką, ir tada pažiūrėk kokių komentarų sulauksi tik bijau, išvis neviltyn pulsi. Tad aukščiau nosį, marš fotkinti
Beje neieškok nuotraukų ir nelygink su savom (kodėl ten gerai, o pas mane nebe). Geriau bandyk padaryti geriau...
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 19, 17:12)
man ten seseliai graziai atrodo ir net ta spalva tinka
o tavo foto as kirpciau is kaires iki kelio
siandien man favorites temu nerodo