Dar karta visoms ačiū už sveikinimu.
O nuotraukų bus tikrai daugiau !!
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt
Labai gražu ir lovytės pasvyrimas tikrai nekliūna
Pasiskaičiau apie jūsų krizes ir man prasidėjo Vakar fotkinau fotkinau, džiūgavau. šiandien susinervinusi viską ištryniau
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 19, 14:26)
kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas?
Labiau linkciau link PS
Aisku sviesenis objektyvas turi laaaabai didele reiksme ryskumui, sviesumui.. bet "minkstos" (siltos) spalvos greiciau PS ivaldymo pasekme..
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 19, 14:26)
Puke, man nekliuna lovytes pasvirimas, bet spalvos is kart svelnesnes. Ar yra koks skirtumas del spalvu paprastu objektyvu ir situo fotografuojant? Ar cia del bokeh taip atrodo
**
sakykit o jus kai fotografuojate dar ka nors reguliuojat neskaitant diafragmos, islaikymo, ekspozicijos naudojate tokius dalykus kaip High key, low key?
**
ir dar kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas?
**
sakykit o jus kai fotografuojate dar ka nors reguliuojat neskaitant diafragmos, islaikymo, ekspozicijos naudojate tokius dalykus kaip High key, low key?
**
ir dar kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas?
Sveiki visi
Olo , svekinimai dideliausi
Sakykit , prašom, kas yra tas bokeh?
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 13:15)
Puke - man atrodo viskas ok o kokie tavo pacios ispudziai?
ai, nezinau, na, fonas sulietas patinka, blykstes nebereik namie diena fotkinant, spalvos grazesnes, ryskensnes foto kad fiksuotas nuotolis, netrukdo man lyg viskas ok, patenkinta tik reik dar ivaldyt fokusa, kad nesokinetu ir idomesniu kadru paieskot, kas sunkiausia
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 19, 13:23)
Puke, man atrodo, geriau butu buve fotorafuoti is kur kas zemiau, tada geriau matytusi dirbancio zmogaus veido israiska. O dabar fotografuota is per aukstai, del to veidukas paspaustas.
ta lova tai man nekliuna.
ta lova tai man nekliuna.
aisku, dekui
aciu uz komentarus visoms
Puke, akis tvarkei su PS -ar cia ne ta pati foto? man akyciu ryskumas cia labai
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 15:08)
Ačiū
sakykit , o kad suprast kaip matysiu pro objektyvą pvz 50mm ar 35mm ant fotiko , reikia pasukt kad tas skaicius atsidurtų prie baltos padalos? Jei gerai supratau, tai su 35mm man kažkaip komfortiškiau pasirodė, bent jau namuose, lauke kur daugiau erdvės manau tai neturi didelės reikšmės. Su 50-tuku kaip sakėt reikia sienom lipt kad paimt žmogų visu ugiu.
Oj nžn ir noriu ir nusižiūrėjau objektyvą, bet va negaliu apsispręst dar
QUOTE(Rico @ 2009 03 19, 11:21)
OLO dar karteli dideliausi sveikinimai
lauksim nuotrauku kasdiena, kad matytume kaip auga
lauksim nuotrauku kasdiena, kad matytume kaip auga
nu kasdien gal jau bus kiek per daug, nemanai?
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt
turbut negerai svyranti lovyte, ane
turbut negerai svyranti lovyte, ane
jei lovytės kraštas kiltų iš kairio šono apačios į dešinio viršų, būtų optimistiškesnė kompozicija čia taip skaičiau vakar bet šiai man patinka
QUOTE(bonda @ 2009 03 19, 14:24)
Puke, akis tvarkei su PS -ar cia ne ta pati foto? man akyciu ryskumas cia labai
anoj visiskai nieko nedaryta, o cia nukirpau truputi ir pasharpinau, bet visa foto bendri, akims spec nieko nedariau
QUOTE(Teka @ 2009 03 19, 14:34)
jei lovytės kraštas kiltų iš kairio šono apačios į dešinio viršų, būtų optimistiškesnė kompozicija čia taip skaičiau vakar bet šiai man patinka
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 14:49)
anoj visiskai nieko nedaryta, o cia nukirpau truputi ir pasharpinau, bet visa foto bendri, akims spec nieko nedariau
nu va sita daug geriau ziuris cia net akys spindi -o ten nea