Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Dar karta visoms ačiū už sveikinimu.

O nuotraukų bus tikrai daugiau !!
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt lotuliukas.gif  blush2.gif

Labai gražu thumbup.gif ir lovytės pasvyrimas tikrai nekliūna wub.gif

Pasiskaičiau apie jūsų krizes ir man prasidėjo smile.gif Vakar fotkinau fotkinau, džiūgavau. šiandien susinervinusi viską ištryniau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 19, 14:26)
kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas?  g.gif

Labiau linkciau link PS mastau.gif
Aisku sviesenis objektyvas turi laaaabai didele reiksme ryskumui, sviesumui.. bet "minkstos" (siltos) spalvos greiciau PS ivaldymo pasekme..
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 19, 14:26)
Puke, man nekliuna lovytes pasvirimas, bet spalvos is kart svelnesnes. Ar yra koks skirtumas del spalvu paprastu objektyvu ir situo fotografuojant? Ar cia del bokeh taip atrodo  g.gif
**
sakykit o jus kai fotografuojate dar ka nors reguliuojat neskaitant diafragmos, islaikymo, ekspozicijos  g.gif  naudojate tokius dalykus kaip High key, low key?
**
ir dar kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas?  g.gif

Sveiki visi smile.gif
Olo , svekinimai dideliausi thumbup.gif
Sakykit , prašom, kas yra tas bokeh? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 19, 14:03)
Sveiki visi smile.gif
Olo , svekinimai  dideliausi  thumbup.gif
Sakykit , prašom, kas yra tas bokeh?  blush2.gif

Bokeh
Atsakyti
Olo, dideliausi sveikinimai thumbup.gif ramiu jums nakteliu.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 13:15)
Puke - man atrodo viskas ok smile.gif o kokie tavo pacios ispudziai?  g.gif

ai, nezinau, na, fonas sulietas patinka, blykstes nebereik namie diena fotkinant, spalvos grazesnes, ryskensnes foto wub.gif kad fiksuotas nuotolis, netrukdo man smile.gif lyg viskas ok, patenkinta smile.gif tik reik dar ivaldyt fokusa, kad nesokinetu doh.gif ir idomesniu kadru paieskot, kas sunkiausia doh.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 19, 13:23)
Puke, man atrodo, geriau butu buve fotorafuoti is kur kas zemiau, tada geriau matytusi dirbancio zmogaus  wub.gif veido israiska. O dabar fotografuota is per aukstai, del to veidukas paspaustas.
ta lova tai man nekliuna.

aisku, dekui smile.gif

aciu uz komentarus visoms biggrin.gif
Atsakyti
Puke, akis tvarkei su PS -ar cia ne ta pati foto? tongue.gif man akyciu ryskumas cia labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 19, 15:08)

Ačiū
sakykit , o kad suprast kaip matysiu pro objektyvą pvz 50mm ar 35mm ant fotiko , reikia pasukt kad tas skaicius atsidurtų prie baltos padalos? Jei gerai supratau, tai su 35mm man kažkaip komfortiškiau pasirodė, bent jau namuose, lauke kur daugiau erdvės manau tai neturi didelės reikšmės. Su 50-tuku kaip sakėt reikia sienom lipt kad paimt žmogų visu ugiu.
Oj nžn ir noriu ir nusižiūrėjau objektyvą, bet va negaliu apsispręst dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 19, 11:21)
OLO  wub.gif dar karteli dideliausi sveikinimai  wub.gif
lauksim nuotrauku kasdiena, kad matytume kaip auga  wub.gif

nu kasdien gal jau bus kiek per daug, nemanai? hihihi.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt lotuliukas.gif  blush2.gif

turbut negerai svyranti lovyte, ane g.gif

jei lovytės kraštas kiltų iš kairio šono apačios į dešinio viršų, būtų optimistiškesnė kompozicija biggrin.gif čia taip skaičiau vakar hihihi.gif bet šiai man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 kovo 2009 - 14:34
QUOTE(bonda @ 2009 03 19, 14:24)
Puke, akis tvarkei su PS -ar cia ne ta pati foto? tongue.gif  man akyciu ryskumas cia labai thumbup.gif

anoj visiskai nieko nedaryta, o cia nukirpau truputi ir pasharpinau, bet visa foto bendri, akims spec nieko nedariau mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2009 03 19, 14:34)
jei lovytės kraštas kiltų iš kairio šono apačios į dešinio viršų, būtų optimistiškesnė kompozicija  biggrin.gif čia taip skaičiau vakar hihihi.gif bet šiai man patinka  smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 19 kovo 2009 - 14:49
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 14:49)
anoj visiskai nieko nedaryta, o cia nukirpau truputi ir pasharpinau, bet visa foto bendri, akims spec nieko nedariau mirksiukas.gif

nu va sita daug geriau ziuris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia net akys spindi thumbup.gif -o ten nea mirksiukas.gif
Atsakyti