Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Merginos - na ir kas kad idėjos įgyvendintos, išpildymas gi skirsis mirksiukas.gif bandykit, dėkit thumbup.gif
Atsakyti
OLO wub.gif dar karteli dideliausi sveikinimai wub.gif
lauksim nuotrauku kasdiena, kad matytume kaip auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 19, 09:59)
prašššššššššššyyyyyyyyčiau tik  biggrin.gif aš trečio bičo laukiu i man gerai  nail.gif

gi nieko blogo nenorejau ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 18, 23:18)
O čia mūsų mažylė

dideliausi nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image

turbut negerai svyranti lovyte, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 19, 12:34)
nu, rodau pirma kurini su savo 35, kuri bent jau negeda rodyt lotuliukas.gif  blush2.gif

Man atrodo, kad šioje nuotraukytėje viskas gerai ax.gif
O su 35 tikriausiai reikia labai arti prie vaiko prieiti norint taip nufotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 19, 12:42)
Man atrodo, kad šioje nuotraukytėje viskas gerai ax.gif
O su 35 tikriausiai reikia labai arti prie vaiko prieiti norint taip nufotkint ax.gif

vos ne i nosi iremt doh.gif biggrin.gif ne, juokauju, gal pusmetris koks g.gif
Atsakyti
Puke,man patinka thumbup.gif net ta svyranti lovytė žiūrisi, puikiai emocija pagauta smile.gif
Atsakyti
Pukė wub.gif wub.gif wub.gif Ir kaip bendrai įspūdžiai?
Atsakyti
Olo.... cray.gif wub.gif ech...... wub.gif

Puke - man atrodo viskas ok smile.gif o kokie tavo pacios ispudziai? g.gif
Atsakyti
Puke, man atrodo, geriau butu buve fotorafuoti is kur kas zemiau, tada geriau matytusi dirbancio zmogaus wub.gif veido israiska. O dabar fotografuota is per aukstai, del to veidukas paspaustas.
ta lova tai man nekliuna.
Atsakyti
Puke, man nekliuna lovytes pasvirimas, bet spalvos is kart svelnesnes. Ar yra koks skirtumas del spalvu paprastu objektyvu ir situo fotografuojant? Ar cia del bokeh taip atrodo g.gif
**
sakykit o jus kai fotografuojate dar ka nors reguliuojat neskaitant diafragmos, islaikymo, ekspozicijos g.gif naudojate tokius dalykus kaip High key, low key?
**
ir dar kaip manot, kaip isgaunamos tokios svelnios spalvos, kaip pvz. Avytes fotografijose? ar cia aparato stebuklai ar vis tik PS prisilietimas? g.gif
Atsakyti