Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 18, 22:10)
visa vakara varciau tuos JB visaip kaip tik ismaniau, pasibandau su actionais, radau dar pora kur neblogai vercia JB ir visokiu atspalviu sepia jei idomu. Sitai nuotraukai naudojau ta nauja JB actiona ir kontrasta.

Vo, ačiū už būdus bigsmile.gif ir actionus. Išbandysiu, nes pati niekaip nerandu to tobulojo būdo doh.gif o šiaip kodėl klausiau....nes trūksta to tokio sterilumo nžn kaip pasakyt...lyg pilkoka, lyg pamurzinta...dažnai actionai pridirba, kiek pastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 18, 21:36)

nu uz ka, uz ka... ax.gif uz tuos auto... doh.gif jobstararai - nu zinokit kaskart nuejus ten vis randu kuo stebetis.... ax.gif ir kai prisimenu visas dejones..... ax.gif nu zdz turbut suprantat,ka norejau pasakyt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 22:46)
nu uz ka, uz ka... ax.gif  uz tuos auto...  doh.gif jobstararai - nu zinokit kaskart nuejus ten vis randu kuo stebetis.... ax.gif  ir kai prisimenu visas dejones..... ax.gif  nu zdz turbut suprantat,ka norejau pasakyt...  biggrin.gif

pritariu tau 100 proc. biggrin.gif ir koks įsijautimas...visos tik deda...deda... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 22:46)
nu uz ka, uz ka... ax.gif  uz tuos auto...  doh.gif jobstararai - nu zinokit kaskart nuejus ten vis randu kuo stebetis.... ax.gif  ir kai prisimenu visas dejones..... ax.gif  nu zdz turbut suprantat,ka norejau pasakyt...  biggrin.gif

Auto tai vis daugėja ir daugėja thumbup.gif Neįsivaizduoju kaip reiks atsirinkti, kai reiks balsuoti... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu tikrai, jau AUTO tai tikrai super! Yra kur akis paganyt.
Nelabai as moku tu Auto komentuot, tai kuria ne kuria pakomentuoju blush2.gif
Ir kaip idomu kuri yra kuri rolleyes.gif Tik del OLO aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 21:46)

Fu......o as jau galvojau,kad kazkas ne taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 18, 22:15)
Fu......o as jau galvojau,kad kazkas ne taip lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Sakykit, ar cia tik pas mane viena, ilindus i Fotki ,iskarto antivirusine pradeda spiegti,kad kazkas yra g.gif
Atsakyti
nu kad nesako nieko manoji.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 18, 15:35)
Boruzele tik paimu, o ji vis nuskrenda i langa, tai sunku buvo pagaut ir dar mazoji mane vis judino  doh.gif    siaip idedu, ne kritikai  biggrin.gif

o man labai faina smile.gif tas fonas tinka smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 18, 20:31)
Komentarams buitiakas

Balerina

labai liuks momentas pagautas smile.gif Dieve kaip bus gera mergytei turėt tokias vaikystės nuotraukas wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 21:46)

va va va, tikrai taip drinks_cheers.gif aš šiandienos naujus darbus pamačiau ir rankos nusviro kažką daryt doh.gif verysad.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 18, 22:22)
Sakykit, ar cia tik pas mane viena, ilindus i Fotki ,iskarto antivirusine pradeda spiegti,kad kazkas yra g.gif

mano tyli g.gif
Atsakyti
paziurejau auto - nieko sau blink.gif blink.gif ir kuo toliau, tuo graziau ir geriau doh.gif aisku, pirmuju darbu nenuvetinu wub.gif bet kazkaip nemaniau, kad bus TIEK ir TOKIU bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
Hai !!!

Ačiū visoms už sveikinimus !!

O čia mūsų mažylė
user posted image

Atsakyti