Dar karteli didelis aciu uz sveikinimus
man kilo viena ideja , gal padarom saraseli su email ar skype, kad kiekviena kart nereiktu temoje emailu rasinet, ir issiuntinejam ji visiems nariams, kad turetumem. Tada temoje tik reiktu pasakyt, kuri noretu gaut kazkoki siuloma dalyka
as siulau sukurti bendra gmail pasta ir ten detume visokia info, pamokas ir t.t. taip norima siuntinuka galetu pasiimti tas kas nori (kas turi prisijungimo duomenis)
nebloga mintis del pasto.
Sveikinimai nugaletojoms, jubiliatams
Labai miela boruzike uzmaciau
Del pasto nes lb nespeju Jusu tempais, tai lb daug visokiu "siuntimu" ( ) praleidziu tikiuosi, atskiru darbu nereiks daryt kad pasto pswrd gaut
Labai miela boruzike uzmaciau
Del pasto nes lb nespeju Jusu tempais, tai lb daug visokiu "siuntimu" ( ) praleidziu tikiuosi, atskiru darbu nereiks daryt kad pasto pswrd gaut
Paštas yra fotopradziamokslis@gmail.com PSWD tas pats
Komentarams buitiakas
Balerina
Balerina
QUOTE(Ninin @ 2009 03 18, 21:16)
Uff kaip greit susisukot
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 18, 21:31)
Komentarams buitiakas
Kaip tu verti į j/b? su actionu?
O, cia permainu radau )) jau isirasiau i kontaktus
Paklode kabinu ant spintos, prispaudziu knygom o siaip - sienos pas mane irgi fotogeniskos
Paklode kabinu ant spintos, prispaudziu knygom o siaip - sienos pas mane irgi fotogeniskos
As ir noriu pamokeles apie koliaza
jurga4ever@yahoo.co.ukDekoju
jurga4ever@yahoo.co.ukDekoju
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 20:54)
Kaip tu verti į j/b? su actionu?
visa vakara varciau tuos JB visaip kaip tik ismaniau, pasibandau su actionais, radau dar pora kur neblogai vercia JB ir visokiu atspalviu sepia jei idomu. Sitai nuotraukai naudojau ta nauja JB actiona ir kontrasta.
JB actionas
Tonavimo actionas
Dar vienas svelnus vertimas JB: Image->Adjustment->Desaturate, tada Edit->Fade desaturate, vietoj Normal pasirenkame Color, graziai susvelnina nuotrauka, o jei pastumdysime slankikli grazins siek tiek spalvu.
Nu blyn, zinokit pykstu as ant jusu