QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 15:54)
galiu persiusti Sadi pamoka apie koliaza
wicky.p eta gmail.com
dėkui
QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 16:54)
ir man
universitetas2005 eta yahoo.com
Aciū
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 15:41)
Pas mane tiesiog namas sukurtas tam tikslui...visos sienos šviesios ir jokių paveikslų vienas kambarys išvis baltom sienom
O būtina čia dabar erzinti ir maivytis
QUOTE(Duoma @ 2009 03 18, 15:49)
Dėl koliažo galiu papasakot.
SpaNguole, reik nusikabint visus paveikslus. Arba jeigu siena nepatinka, prisiklijuok su minkštais klijais prie sienos didelį lapą. Juk ir lapo spalvą galima pasirinkt.
SpaNguole, reik nusikabint visus paveikslus. Arba jeigu siena nepatinka, prisiklijuok su minkštais klijais prie sienos didelį lapą. Juk ir lapo spalvą galima pasirinkt.
Ačiū už pamokėlę, reiks pabandyti, o mintis apie lapą labai liuks
Ir aš noriu
jolanta.veikutiene@gmail.com
p.s.
Duoma, žinok ir mano mama su manim niekada apie nieką nekalbėdavo ir dabar labai mažai kalbam . Ir dar, kas liūdniausia, aš su savo vaiku irgi mažai kalbu , tiesiog nemoku, kartais neturiu kantrybės, neturiu patirties kaip tėvai turi bendrauti su vaikais
Ir as noreciau
manobona eta gmail.com
duokite ir man pamokele kaktuke@inbox.lt
Spanguole,nu liūdna iš tikrųjų. Bet čia nuo vaiko priklauso. Pavyzdžui drauges kartais man sako, kad norėtų tokios mamos kaip mano. Kad visur išleistų, nepyktų dėl blogo pažymio. Nu aš nesakau, kad mano mama bloga yra. Gera ji. Bet tiesiog liūdna, kai prieini, nori ką nors papasakot, o ji sako, kad dabar neturi laiko, nors žiūri televizorių. O gal tavo vaikams gerai yra, gal jie pasipasakoja draugams. O deja aš, atrodo beveik neturiu žmonių, kuriais galėčiau pasitikėt. Keli žmonės. Sekmės tau .
Gal baigiam tada šitą temą, nes labai daug floodinam.
Gal baigiam tada šitą temą, nes labai daug floodinam.
QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 16:54)
as ir noriu pamokeles eglute10etahotmail.com