Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 14:54)
tai gal tada rimtai palaukiam auto pabaigos.. gal jau bus orai susile galesim kokiam vingio parke susitikti kad ir su vaikais susitikti  smile.gif

Aš prie Vingio parko gyvenu, tai irgi prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 14:37)

tai čia individualių pamokų kaina tokia 4u.gif čia plačiau

QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 14:54)
tai gal tada rimtai palaukiam auto pabaigos.. gal jau bus orai susile galesim kokiam vingio parke susitikti kad ir su vaikais susitikti  smile.gif

super idėja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif 4u.gif .
Žinokit ir aš atpsėjau kad bleu,minimal .. bus pepperoni ir dar ta unsharp mask (tarka) spėjau kad irgi jos ax.gif .

Mano dryžių nepavyko perfotografuoti, kad gautųsi tokios spalvos doh.gif , o malkos fotografuotos antrą dieną su nauju fotiku ir tai scenos nustatymu doh.gif blush2.gif idėjau, dėl to kad kažkokia abstrakcija blush2.gif .

Su auto š... gaunasi- neturiu normalaus fono sad.gif , arba kokios durys į kadrą papuola, arba paveikslas virš galvos doh.gif . Kurios fotkinat su "paklodėm" tai kur jas užkabinat? ir kaip? pas mane sienos blokinės, tai vinikų taip paprastai neprikalsiu tam reikalui.

Ir dar ... dėl to koliažo, ar nebūtų sunku papasakoti, kurioj vietoj PS ieškoti to koliažo? ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 18, 16:25)

Ir dar ... dėl to koliažo, ar nebūtų sunku papasakoti, kurioj vietoj PS ieškoti to koliažo?  ax.gif .

ir man aktualu dėl koliažo, irgi nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 12:48)
Medona, o tavo gelytes labai nuotaikingos buvo thumbup.gif

Aciu mirksiukas.gif

Va ka siandien pamaciau bigsmile.gif
user posted image
Boruzele tik paimu, o ji vis nuskrenda i langa, tai sunku buvo pagaut ir dar mazoji mane vis judino doh.gif siaip idedu, ne kritikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 18, 15:25)
Sveikinimai nugalėtojoms  thumbup.gif  4u.gif .
Žinokit ir aš atpsėjau kad bleu,minimal .. bus pepperoni ir dar ta unsharp mask (tarka) spėjau kad irgi jos  ax.gif .

Mano dryžių nepavyko perfotografuoti, kad gautųsi tokios spalvos  doh.gif , o malkos fotografuotos antrą dieną su nauju fotiku ir tai scenos nustatymu  doh.gif  blush2.gif idėjau, dėl to kad kažkokia abstrakcija  blush2.gif .

Su auto š... gaunasi- neturiu normalaus fono sad.gif , arba kokios durys į kadrą papuola, arba paveikslas virš galvos  doh.gif . Kurios fotkinat su "paklodėm" tai kur jas užkabinat? ir kaip? pas mane sienos blokinės, tai vinikų taip paprastai neprikalsiu tam reikalui.

Ir dar ... dėl to koliažo, ar nebūtų sunku papasakoti, kurioj vietoj PS ieškoti to koliažo?  ax.gif .

kabinu ant karnyzu mirksiukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif beja pas mane sienos taippat blokines, bet as naudoju ne vinius, o tokius kabliukus yra pirkti galerijose, o skylutes juos istraukus lieka labai mazos, praktiskai nesimato smile.gif nors vargu ar ant ju pakanbinsi paklode g.gif remeliams kabinti jie thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 18 kovo 2009 - 15:41
QUOTE(Medona @ 2009 03 18, 15:35)
Aciu  mirksiukas.gif

Va ka siandien pamaciau  bigsmile.gif

čia ant kilimo kokio?
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 18, 16:25)
Su auto š... gaunasi- neturiu normalaus fono sad.gif , arba kokios durys į kadrą papuola, arba paveikslas virš galvos  doh.gif . Kurios fotkinat su "paklodėm" tai kur jas užkabinat? ir kaip? pas mane sienos blokinės, tai vinikų taip paprastai neprikalsiu tam reikalui.

Pas mane tiesiog namas sukurtas tam tikslui...visos sienos šviesios ir jokių paveikslų biggrin.gif vienas kambarys išvis baltom sienom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 03 18, 15:36)
čia ant kilimo kokio?

Ant tokio pliusinio visciuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 18 kovo 2009 - 15:41
QUOTE(Medona @ 2009 03 18, 15:41)
Ant tokio pliusinio visciuko  smile.gif

smile.gif
Atsakyti
Dėl koliažo galiu papasakot.
Reikia atsidaryt vieną didelį lapą. Nukopijuot ten visas nuotrauka, į skirtingus Layer. Norint nuotraukas perdėt į kitą vietą, arba sumažint/padidint, reikia pažymėti tą layer, kuriame yra nuotrauka ir tada edit -> free transform. Tada paveiksliukus taip perkeliam vieną šaliai kito kaip tik norim. Kadangi aplinkui dažniausiai lieka tuščios vietos, tada spaudžiame kairėje esantį crop tool ir su juo pažymime vietą, kurią norime, kad liktų. tada paspaudžiame ant paveikslo du kartus kairiu pelės klavišu. Nuotrauka pasikerpa. Aš visa laik šitaip darau tuos koliažus. blush2.gif

Ir dar, jeigu mažinat didinat nuotrauką, tada laikykit nuspaudusios shift, tada nuotrauka neišsitems. : )
Aš nežinau, gal yra kitų būdų. jeigu reikia viską paaiškint plačiau, sakykit. mirksiukas.gif

SpaNguole, reik nusikabint visus paveikslus. biggrin.gif Arba jeigu siena nepatinka, prisiklijuok su minkštais klijais prie sienos didelį lapą. biggrin.gif Juk ir lapo spalvą galima pasirinkt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 18 kovo 2009 - 15:55
QUOTE(Duoma @ 2009 03 18, 16:49)
Reikia atsidaryt vieną didelį lapą. Nukopijuot ten visas nuotrauka, į skirtingus Layer.

Patikslinu...įkeliant nuotraukas į tą didelį lapą layeriai savaime pasidaro atskiri.

Beje aš kažkada buvau visą pamoką vaizdžiai sukūrus apie tai...kažkur namie yr g.gif
Atsakyti