Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 14:15)
O kiek privaciai einant kainuoja, gal zinai blush2.gif  Girdejau privaciai kokiu sesiu pamoku uztenka g.gif

1,5val kainuoja 180Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 03 18, 15:17)
1,5val kainuoja 180Lt  4u.gif

Tai normaliai g.gif , tik klausimas kiek is viso pamoku reiketu g.gif
Atsakyti
Vilnietes o mes susiplanuosim kada meet`a ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 14:21)
Vilnietes o mes susiplanuosim kada meet`a ?  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 14:20)
Tai normaliai g.gif , tik klausimas kiek is viso pamoku reiketu g.gif

tai matomai eigoj pasimatytų

aš bent jau apie jį nežinau biggrin.gif blyn, vėl ne taip perskaičiau doh.gif biggrin.gif perskaičiau "susiplanavusios"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 kovo 2009 - 14:28

QUOTE(Teka @ 2009 03 18, 15:17)
1,5val kainuoja 180Lt  4u.gif

blink.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif 4u.gif Norejau pasiulyti dali savo fototechnikos, kadangi nupirkau nauja objektyva, tai du objektyvai kaip ir nereikalingi man
Paprastas kitas- 18-55 E-FS panasus i sita (o gal ir bus toks pat) 18-55 pirktas kartu su fotiku, naudojau realiai 1,5men. ir jau metus guli ant lentinos be reikalo blush2.gif
O antras- teleobjektyvas 75-300mm f/4-5,6 III USM kartu su blenda75-300garantija iki 2009.05.23 Naudotas irgi nedaug vasara ir rudeni. Jei kam idomu bus parodyciau foto su juo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 15:37)

Tai, kad cia Klaipedoj kazkoks dienas veda uz 430 Lt/men doh.gif
Atsakyti

planuojam butinai, gal po auto pabaigos? visos (-i) pazystami busim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 14:15)
Nu as da pyragus kepu lotuliukas.gif

aaa, kept ir aš kepu, sakai užsiskaito prie miaaano? biggrin.gif

nuo balandžio pirmos esu visiškai laisva ir atvira pasiūlymams biggrin.gif beje, kažkada skaičiau bet pamiršau pacituot, kad fabai, justė man irgi visai čia pat smile.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai ND nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o taip pat sveikinimai su gimtadieniu RamuteS ir Olo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kol jumis prisiveju, tenka daug skaityti ir visi postai gaunasi tokie truputi paveluoti smile.gif
Beje, del "Blue, minimal..." buvau 99 % isitikinusi, kad tai Peperoni. Teisingai merginos pastebejo, kad kai kurias galima jau atskirti is tam tikru bruozu ir nuotrauku stiliaus.
O kokiu graziu foto i auto esate prideje bigsmile.gif
Pastebejau, kad neturint konkrecios idejos arba nemokant efektingai pozuoti (isreiksti emocijos), dazniausiai esamu rezultatu tenka labai nusivilti unsure.gif
vieniems gera kadra pavyksta pagauti is karto, kitiems tenka daug daug pleskinti, kol randi nors viena tinkama... arba nerandi verysad.gif
As save turbut priskirciau prie tu besikankinanciu kurybinese kanciose biggrin.gif
Bet, kaip sakoma, per kancias i zvaigzdes!
Atsakyti
tai gal tada rimtai palaukiam auto pabaigos.. gal jau bus orai susile galesim kokiam vingio parke susitikti kad ir su vaikais susitikti smile.gif
Atsakyti