Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Puke, sveikinu! Laukiam rezultatu... Gaila, kad ne Vilniuje lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu, pleskinu dabar viska is eiles lotuliukas.gif blush2.gif

Medona, o tavo gelytes labai nuotaikingos buvo thumbup.gif

Atsakyti
Oj, Puke - sveikinimai 4u.gif lauksim dabar is taves ispudziu smile.gif
Atsakyti
kalbejot apie piesima .. man piesimas neee .. bet as profkeje mokiaus meno dirbiniu is odos gamybos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 12:48)
aciu, pleskinu dabar viska is eiles lotuliukas.gif  blush2.gif

bigsmile.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
nu va aš ir galvoju, ko aš tokia viena iš medžio iškritus, tai gi nei piešiu nei mezgu nei neriu nei dekupažinu, žodžiu aš iš kitoooooooooos planetooooooooos biggrin.gif

RamuteS, Olo, Puke, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 09:53)
Paskui pasiklausinejau per draugus ir pasirodo, kad tokiu lankanciu pas ji buvo, tai toliau pleskina su blicu ir tiek doh.gif  Tai kur cia bent koks rezultatas g.gif  Visi rekomenduoja vaziuoti tik i Vilniu pas Zoluba

aš pas jį lankiau, ale tada dar tokią lievą muilinukę turėjau, tai nelabai galėjau išnaudot visas galimybes ir išmokt gerų dalykų. dabar galvoju būtų ne prošal, ale kažkaip nete daug teorijos yra, praktinius darbus galiu jam rodyt ir klaust jo nuomonės, tai kažkaip neinu. nebent kada nuspręsiu, kokį konkrečiai žanrą noriu fotkint, tada bus galima eit privačių pamokų pas jį rolleyes.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:18)
o Manipuliacija maniau, kad Peperoni kazkodel blush2.gif

aš taip pat kažkodėl biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 18, 10:23)
įdėjau į originalų albumą savo manipuliaciją smile.gif čia kiaušinių dėklas fotografavimo metu zoomintas. Bandžiau šitą fintą dar su sena savo PGM, bet ten neina valdyt zoomo greičio, tai nesigaudavo. O su Canoniuku labai super. O spalva tokia gelsva dėl nenustatyto WB  blush2.gif

o gal gali smulkiau paaiškint, kaip tas zoominimas fotografavimo metu atrodo blush2.gif

Beje, RamuteS, Olo, Puke sveikinimai jums nuoširdžiausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 kovo 2009 - 13:07
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 18, 13:57)
nu va aš ir galvoju, ko aš tokia viena iš medžio iškritus, tai gi nei piešiu nei mezgu nei neriu nei dekupažinu, žodžiu aš iš kitoooooooooos planetooooooooos  biggrin.gif

Kartais gerai būti ir iš kitos planetos. mirksiukas.gif

Aš ko tik nedariau piešiau, tapiau, mezgiau, siuvau,veliau, vėriau, dekupažinau, bet taip ant kažko vieno ir neužsilikau. lotuliukas.gif
Dabar fotografija tik galvoj ir tikiuosi, kad neišeis iš galvos... biggrin.gif
O Kaune fotografijos studijų nėra, tik Vilniuj? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 22:36)
Macro wub.gif mano megstamiausias fotkinimas.Tik kai turi pagerinta muiline tai ir close-up filtru uztenka ax.gif

tai ir as apsieisiu su uzsukamu ant objektyvo kol kas biggrin.gif, kurio ir tai dar neturiu hihihi.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 12:30)
gavau dovanu Nikkor 35mm f1,8 wub.gif  bigsmile.gif

ale kaip greitai norai pas tave pildosi biggrin.gif dydeliausi sveikinimai ir lauksim bandymu 4u.gif

Sveikinimai RamuteiS, Olo 4u.gif
Atsakyti
ziurineju nuotraukas internete ir visai patiko situ fotografu darbai biggrin.gif http://www.in-usu.lt/
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 18, 13:43)
ziurineju nuotraukas internete ir visai patiko situ fotografu darbai  biggrin.gif http://www.in-usu.lt/

schmoll.gif yra tikrai fainesnių... Kažkaip nekabina, tokios visos "pastatytos", "sufotošopintos" smile.gif
Šiaip kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad pradedantieji (na biški daugiau jau) daug įdomiau, nesuvaidintai ar emocianaliau fotkina rolleyes.gif Nors gal kai profesionaliai tuo užsiimi, tai tiesiog kartojasi tos foto, panašėja... ir nesijaučia gyvos emocijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 12:18)
visa paslaptis slypi apšvietime  smile.gif  aš imu fonui juodą popieriaus lapą ir dedu jį šešėlyje. smilkalą statau toliau nuo fono ir taip, kad dūmai būtų apšviesti saulės šviesos. išlaikymą darau apie 1/250, pagal rekomendacijas f turėtų būti 8-16, bet man sunkiai su fokusavimu gavosi prie tokios f reikšmės. teko leisti fotikui pasirinkti, berods, 3,2 ir daug kadrų nurašyti dėl mažos ryškumo zonos  verysad.gif  blykstės nenaudojau, nes apšviečia foną ir gaunasi š... nes mano juodas fonas nebuvo absoliučiai juodas (MB sakė, kad geriausia būtų turėti kažkokį paviršių aprūkytą smalkėm, tada blykstė nebūtų blogis). fokusavau AF į pirštą. su MF nepajėgiau susitvarkyti.
o toliau darbas su PS smile.gif jei nori pakeisti foną į baltą  - Image - Adjustments - Invert. dūmo spalvas keičia su Saturation, buvau radus aprašymą, bet kažkodėl neišsisaugojau (bet dabar jau man praėjo noras nuspalvinti tradicičkai internetiškai  biggrin.gif ) saviškius paryškinau su kažkuriuo actionu.

Aciu, jau issisaugojau ateiciai biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 13:30)
gavau dovanu Nikkor 35mm f1,8 wub.gif  bigsmile.gif

wub.gif Sveikinu wub.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 18, 13:57)
nu va aš ir galvoju, ko aš tokia viena iš medžio iškritus, tai gi nei piešiu nei mezgu nei neriu nei dekupažinu, žodžiu aš iš kitoooooooooos planetooooooooos  biggrin.gif
RamuteS, Olo, Puke, sveikinu  thumbup.gif

Ne viena blush2.gif Nu as da pyragus kepu lotuliukas.gif

QUOTE(Teka @ 2009 03 18, 14:06)
aš pas jį lankiau, ale tada dar tokią lievą muilinukę turėjau, tai nelabai galėjau išnaudot visas galimybes ir išmokt gerų dalykų. dabar galvoju būtų ne prošal, ale kažkaip nete daug teorijos yra, praktinius darbus galiu jam rodyt ir klaust jo nuomonės, tai kažkaip neinu. nebent kada nuspręsiu, kokį konkrečiai žanrą noriu fotkint, tada bus galima eit privačių pamokų pas jį  rolleyes.gif

O kiek privaciai einant kainuoja, gal zinai blush2.gif Girdejau privaciai kokiu sesiu pamoku uztenka g.gif
Atsakyti