Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 12:18)
ir aš sveikinu  4u.gif turbūt pirmas yra pats trokštamiausias  biggrin.gif  aš irgi jo labai labai noriu, bet dar daug darbo reikia įdėti.

Aš ir laukiu to raudonojo pagaliuko, bet dar teks paplušėti. blush2.gif biggrin.gif
O kaip ten skaičiuojasi, kada jis atsiranda...? g.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 12:18)
viską tu gerai tada paaiškinai, man viskas pasisekė tik neradau tada kur tas flatten, dabar bent žinosiu kur ieškot smile.gif

Tai gerai tada. smile.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniais Ramute ir Olo 4u.gif
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 18, 11:19)
O as maniau , kad Vasaraites Seseliu zaismas priklauso Peperoni, man rodos tu turi panasu sviestuva  g.gif , pradzioje rodei kelias nuotraukas.

as galvojau, kad Vasaraites ir yra thumbup.gif grazus sviestuvas labai wub.gif
Atsakyti
nu ir prikalbejote thumbup.gif
prisidedu prie sveikinimu RamuteiS ir Olo 4u.gif 4u.gif

bevartydama sena Foto zurnala radau gera "Neregeta Lirtuva" autoriaus pasakyma:
"Fotografavimo procesas malonus kaip pasimylejimas, o nuotrauku tvarkymas - tai kupinas rupesciu vedybinis gyvenims."[I]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 18 kovo 2009 - 11:39
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 18, 11:36)
nu ir prikalbejote  thumbup.gif
prisidedu prie sveikinimu RamuteiS ir Olo 4u.gif  4u.gif

"Fotografavimo procesas malonus kaip pasimylejimas, o nuotrauku tvarkymas - tai kupinas rupesciu vedybinis gyvenims."[I]

labai gera mintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl kitų ND. O ar tikrai galima perstatinėti objektą? Ar ne geriau bandyti išgauti įdomius kampus vienoje ir toje pačioje vietoje??? g.gif

ax.gif apie kokius jus čia pagaliukus biggrin.gif

Ir sveikinimai visiems su viskuo !!! smile.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as jubilijatus wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 18, 11:36)

tiesiai i desimtuka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 kovo 2009 - 11:43
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 11:18)
* o toliau darbas su PS smile.gif jei nori pakeisti foną į baltą  - Image - Adjustments - Invert. dūmo spalvas keičia su Saturation, buvau radus aprašymą, bet kažkodėl neišsisaugojau (bet dabar jau man praėjo noras nuspalvinti tradicičkai internetiškai  biggrin.gif ) saviškius paryškinau su kažkuriuo actionu.
ačiū  4u.gif
** ir aš sveikinu  4u.gif turbūt pirmas yra pats trokštamiausias  biggrin.gif  aš irgi jo labai labai noriu, bet dar daug darbo reikia įdėti.

* Va šito tai nežinojau, kaip pakeisti fono spalvą ax.gif . Ačiū, už paaiškinimą 4u.gif
** Man irgi atrodo, kad pirmas pats trokštamiausias ax.gif
QUOTE(lamella @ 2009 03 18, 11:27)
Aš ir laukiu to raudonojo pagaliuko, bet dar teks paplušėti. blush2.gif  biggrin.gif
O kaip ten skaičiuojasi, kada jis atsiranda...? g.gif
Tai gerai tada. smile.gif

Reikia turėti bent tris nenulinio lygio nuotraukas, ir turėti bent 3 klubo narių įvertinimus (4 ar 5 nelabai žinau blush2.gif ).
Va čia rodomi kiek kas turi klubo narių įvertinimų.

QUOTE(Ninin @ 2009 03 18, 11:39)
ax.gif apie kokius jus čia pagaliukus biggrin.gif

Ir sveikinimai visiems su viskuo !!! smile.gif

Apie Kūdros pagaliukus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 18 kovo 2009 - 11:56
InesaS, man irgi buvo prieš puse metų kažkas užlaukė aš irgi kampo ieškojau... blush2.gif Bet taip tik mėnesį kokį. biggrin.gif dabar jau nebe.
Vasaraite, Ačiū tau. ; )
Stikline, niekada nevėlu išmokt. mirksiukas.gif
o aš piešimą tik trumpam primiršau. : )
Nes žadu užaugus būt interjero dizainere, ax.gif tai piešiu aš visą gyvenimą. : )

Peledike, oi, ačiū tau. blush2.gif

Gerai, baigiam floodint. biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 18, 10:58)
Koks čia mokytojas Kaune?Aš pas vieną tokį lankiau gal čia tas pats. biggrin.gif

jis ruosia studentus stoti i VDU, KTU architektura ir t.t. - Sanciuose dirba, tamsus toks, apie 40 metu smile.gif dar desto lyg toj mokykloj vaikams, kur vaziuojant nuo pilies link centro toks namas su ispiestais langais visada smile.gif

gavau dovanu Nikkor 35mm f1,8 wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 13:30)
jis ruosia studentus stoti i VDU, KTU architektura ir t.t. - Sanciuose dirba, tamsus toks, apie 40 metu smile.gif  dar desto lyg toj mokykloj vaikams, kur vaziuojant nuo pilies link centro toks namas su ispiestais langais visada smile.gif

gavau dovanu Nikkor 35mm f1,8 wub.gif  bigsmile.gif

Tai tas pats matyt, ten Šančiuose kareivinėse thumbup.gif Aš pas jį mokiaus, nes galvojau į dizainą stot, bet gavosi kitaip... smile.gif

Sveikinu su dovana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 18, 11:19)
O as maniau , kad Vasaraites Seseliu zaismas priklauso Peperoni, man rodos tu turi panasu sviestuva  g.gif , pradzioje rodei kelias nuotraukas.

As ir taip maniau biggrin.gif ir dar apie minimal... galvojau, kad peperoni smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 12:30)
gavau dovanu Nikkor 35mm f1,8 wub.gif  bigsmile.gif

Sveikinam 4u.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu RamuteiS ir Olo 4u.gif 4u.gif

Ir dar dekoju uz mano pastebetas nuotraukas ir skirtus balsus. Labai nudziugau vakar, su nuotaika miegot nuejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai olo ir RamuteS 4u.gif 4u.gif wub.gif

Puke tave irgi sveikinu su toookia dovana wub.gif

Duoma as tau parasiau az mirksiukas.gif
Atsakyti