Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

paziurejau, kas yra kas albume biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tai labiausia sveikinu InesaS, liamuna ir peledike -mano favoriciu foto trejetukas wub.gif wub.gif wub.gif aisku, ir visas kitas dalyvavusias wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 18, 10:59)

o kokia taisykle trecios vietos nuotraukoje?  blush2.gif

trecdaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 12:05)
Jungiuos prie sveikinimų  Olo  4u.gif
Lamella , tu rašei apie odos lyginimą 19 temoj i pabaigoj parašei "dar paskui reikia padaryt flaten."  ką tai reiškia?  blush2.gif

Tai reiškia, kad eini į Layer ir pačioj apačioj paspaudi Flatten image, tai reiškia, kad viską sujungi, ką dariai, na nemoku paaiškint. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
prisijungiau paziuret Nd nugaletoju ir jas pasveikint,o cia pati kiek sulaukiau sveikinumu bigsmile.gif , aciu jums visoms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Jungiuos prie sveikinimų RamuteiS ir Olo 4u.gif

tai ir maniau, kad ta Sadi manipuliacija su judesiu kažkaip susijus smile.gif patiko man ji labai smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 18, 09:52)
drinks_cheers.gif man ir primena biggrin.gif

ką studijavai? aš taikomąją ekologiją ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 09:53)
Peledike, isduok paslapti kaip dumus fotkinai blush2.gif

visa paslaptis slypi apšvietime smile.gif aš imu fonui juodą popieriaus lapą ir dedu jį šešėlyje. smilkalą statau toliau nuo fono ir taip, kad dūmai būtų apšviesti saulės šviesos. išlaikymą darau apie 1/250, pagal rekomendacijas f turėtų būti 8-16, bet man sunkiai su fokusavimu gavosi prie tokios f reikšmės. teko leisti fotikui pasirinkti, berods, 3,2 ir daug kadrų nurašyti dėl mažos ryškumo zonos verysad.gif blykstės nenaudojau, nes apšviečia foną ir gaunasi š... nes mano juodas fonas nebuvo absoliučiai juodas (MB sakė, kad geriausia būtų turėti kažkokį paviršių aprūkytą smalkėm, tada blykstė nebūtų blogis). fokusavau AF į pirštą. su MF nepajėgiau susitvarkyti.
o toliau darbas su PS smile.gif jei nori pakeisti foną į baltą - Image - Adjustments - Invert. dūmo spalvas keičia su Saturation, buvau radus aprašymą, bet kažkodėl neišsisaugojau (bet dabar jau man praėjo noras nuspalvinti tradicičkai internetiškai biggrin.gif ) saviškius paryškinau su kažkuriuo actionu.

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 18, 10:09)
man irgi labai patiko visos trys Peledikes foto  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 10:23)
Ačiū (žinok džiaugiuosi dėl  to pagaliuko kaip koks mažas vaikas saldainį gavęs doh.gif)

ir aš sveikinu 4u.gif turbūt pirmas yra pats trokštamiausias biggrin.gif aš irgi jo labai labai noriu, bet dar daug darbo reikia įdėti.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 18, 12:16)
Tai reiškia, kad eini į Layer ir pačioj apačioj paspaudi Flatten image, tai reiškia, kad viską sujungi, ką dariai, na nemoku paaiškint. blush2.gif  biggrin.gif

viską tu gerai tada paaiškinai, man viskas pasisekė tik neradau tada kur tas flatten, dabar bent žinosiu kur ieškot smile.gif
Atsakyti
O as maniau , kad Vasaraites Seseliu zaismas priklauso Peperoni, man rodos tu turi panasu sviestuva g.gif , pradzioje rodei kelias nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 09:30)
o dūmus fotografuoti labai patiko, nes reikėjo perprasti kaip tai padaryti ir manau, kad man tai pavyko  smile.gif

dumas tavo thumbup.gif tikria super isgavai thumbup.gif ir dar ta dirzo sagtis -ne tir galvojau, kad tavo thumbup.gif

o kad tas melynas peperoni, tai buvau 99 proc sau uztikrinus biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 09:53)
Tikrai, kad galima. Ir į kitą vietą pastatyti galima  smile.gif

dabar aiskiau del ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 18, 11:19)
O as maniau , kad Vasaraites Seseliu zaismas priklauso Peperoni, man rodos tu turi panasu sviestuva  g.gif , pradzioje rodei kelias nuotraukas.

o as galvojau, kad Stiklines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 11:18)

ką studijavai? aš taikomąją ekologiją  ax.gif

labai panasiai -tik kitu pavadinimu - aplinkotyra, o magistra -aplinkos apsaugos organizavima biggrin.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 03 18, 11:19)
O as maniau , kad Vasaraites Seseliu zaismas priklauso Peperoni, man rodos tu turi panasu sviestuva  g.gif , pradzioje rodei kelias nuotraukas.

tokie sviestuvai yra pas mano tevus -as rodziau su WB kazkada bandymus, ant kiek skirias biggrin.gif dar pries WB ND biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 12:18)
ir aš sveikinu  4u.gif turbūt pirmas yra pats trokštamiausias  biggrin.gif  aš irgi jo labai labai noriu, bet dar daug darbo reikia įdėti.

O aš jokių pagaliukų nenorėjau, net nelabai ir supratau kam ten jie reikalingi doh.gif ir kai atsirado net nepastebėjau blush2.gif ten turbūt priklauso nuo įdėtų foto skaičiaus? g.gif

Peperoni, ne toks mano namų stailas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 18 kovo 2009 - 11:28
Turiu pasakyt, kad dabar suvedziau balsus i Bloga ir padariau isvada, kad mazeja balsuojanciuju... cool.gif unsure.gif pavasaris? g.gif
Atsakyti