Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 03 18, 11:23)
įdėjau į originalų albumą savo manipuliaciją smile.gif čia kiaušinių dėklas fotografavimo metu zoomintas. Bandžiau šitą fintą dar su sena savo PGM, bet ten neina valdyt zoomo greičio, tai nesigaudavo. O su Canoniuku labai super. O spalva tokia gelsva dėl nenustatyto WB  blush2.gif
o kuris tavo? Pražioplinau balsus blink.gif

Aciu 4u.gif Reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 10:23)
Ačiū (žinok džiaugiuosi dėl  to pagaliuko kaip koks mažas vaikas saldainį gavęs doh.gif)

man irgi taip buvo biggrin.gif sveikinu thumbup.gif

originalu idet negaliu, nes neturiu doh.gif pradingo su visom foto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 18, 10:09)
toks nepriekaištingas. matosi, kad apgalvota visos smulkmenos, eksperimentuota, stengtasi pateikti įdomiai. va toks tavo "stilius"  tongue.gif

labai idomu buvo isgirst... ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 18, 10:23)
įdėjau į originalų albumą savo manipuliaciją smile.gif čia kiaušinių dėklas fotografavimo metu zoomintas.

Peperoni - man tavo stilius tai sterilumas ir šviesos žaismas smile.gif

1. as niekad nebuc atspejus, kad kiausiniu deklas, bet jau kai merginos parase, tada pamaciau doh.gif biggrin.gif

2. Sterilumas, sakai.... g.gif kazkaip nesiekiau jo - matyt charakterio bruozai lenda... g.gif siaip noreciau murziniau ta daryt... biggrin.gif neiseina... doh.gif

o del sviesos zaismo tai jo - labai stengiuos eksperimentuot su sviesa... ax.gif neitiketinu dalyku galima isgaut... tik dar ne viskas gaunas.... unsure.gif
Papildyta:
RamuteS - ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su gimtadieniu, kolege 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dar temoj noriu pasveikint Olo, su praejusiu gimtadieniu (per velai uzmaciau blush2.gif ) 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir dar ko gero reiktu pasveikint su seimynos pagausejimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
RamuteS, dideliausi sveikinimai birthday.gif

Olo, su praėjusiu happybday.gif ir tikriausiai su pagausėjusia šeimyna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 11:47)

Olo, su praėjusiu  happybday.gif ir tikriausiai su pagausėjusia šeimyna  ax.gif

Jungiuos prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 11:50)
Jungiuos prie sveikinimu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 10:42)
RamuteS - ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Olo, su praejusiu gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir dar ko gero reiktu pasveikint su seimynos pagausejimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisijungiu prie sveikinimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:53)
Paklausiau pas ka mokesi, tai sako "...istikruju as ilga laika dirbau autobuso vairuotoju, bet fotografavau labai labai seniai na ir dabar... doh.gif  blink.gif " Paziurejau kelias jo foto darytas blush2.gif  Nu kosmaras verysad.gif

Tai klausykit mes čia pramokusios galėsim eit dėstyt fotografijos pamokų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 23:42)
Aciu, lamellai, tik dabar pastebejau, kad atidavus balsus 2 kart man  biggrin.gif  blush2.gif tai tik 2 duodi ar visus 4  lotuliukas.gif ? TAISYT KLAIDA REIKIA  biggrin.gif !
Paskaiciavau, kad gerai 29  smile.gif

2 daviau, net nemačiau, kad pasikartojo komentaras. blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 10:15)
lotuliukas.gif
piesti ismokti tai ne problema smile.gif jei turi duomenu, per metus su geru mokytoju gali super pieseja tapt biggrin.gif o Kaune gera mokytoja zinau wub.gif ir istot nieka niekur nevelu, kaip mano vyras sako biggrin.gif

Koks čia mokytojas Kaune?Aš pas vieną tokį lankiau gal čia tas pats. biggrin.gif

Prisijungiu prie sveikinimų taip pat. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 18 kovo 2009 - 10:59
Sveikinu nugalejusias ir dalyvavusias... toli iki jusu ax.gif
o kokia taisykle trecios vietos nuotraukoje? blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 09:47)

Olo, su praėjusiu  happybday.gif ir tikriausiai su pagausėjusia šeimyna  ax.gif

Jungiuos prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai kuri foto buvo SP, a??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 17, 21:11)
komplekso pavadinimas - bondafobija lotuliukas.gif

nu kaip mane pralinksminai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sveikinimai su 50tuku thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuos prie sveikinimų Olo 4u.gif
Lamella , tu rašei apie odos lyginimą 19 temoj i pabaigoj parašei "dar paskui reikia padaryt flaten." ką tai reiškia? blush2.gif
Atsakyti