Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

As noreciau suzinoti kaip Sadi Manipuliacija nufotkino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:57)

Prisijungiu prie norinčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 19:24)
pamirsau atsakyt.... blush2.gif  doh.gif  fotkinau su 50-uku, is kokiu 70cm atstumo, fotikas ant stovo, naudojau distancini. Kadruodama siek tiek kirpau - kadangi tai 50-ukas, savaime viskas gaunas is arciau smile.gif

aciu mirksiukas.gif bet neturiu nei to, nei antro biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 17, 20:07)
ND namų darbų  Kompozicija ir įtaiga rezultatai
1 tunelis… 59
user posted image

2 Raudonai 33
user posted image

3 Blue, minimal, abstract. 30
user posted image

4 Gėlytės 29
5 Nostalgija 28
6 Manipuliacija 27
7 Sustok, akimirka, žavinga!!! 24
7 Strypeliai ar grioveliai? 24
7 Žalia 24
8 Metraštis 17
9 Rudija.... 16
9 1,2,3… 16
10 Daug degtuku...viens  13
11 Šešėlių žaismas 12
12 Švelniai 9
12 Senojo durininko portretas 9
13 naktį… 8
14 Saulės baterija 6
14 Žvilgsnis 6
15 kvadratinis kelias 5
16 Į tolį … 4
16 Apskritimu 4
17 Šulinys 3
17  3
17 langučiai 3
17 viens, du , trys lygiuot 3
17 Skaisti pavasario saulute 3
17 Suraizgyti 3
18 dryžiai 2
18 Saulė 2
18 Pakopa po pakopos 2
18 Skylutės 2
18 Unsharp mask 2
18 suko, suko ir užsuko… 2
19 Tarpeklis 1
19 Mummy 1
19 Dryzuotas 1
Balsavo 30 dalyvių  mirksiukas.gif

o kodel maniske net nepamineta prie gavusiu balsu unsure.gif ir albume numesta i sali cool.gif tongue.gif

sveikinu tunelio autoriu wub.gif wub.gif super darbas wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

dar karteli sveikinu nugaletojas ir visas dalyves 4u.gif
labai dziugu, kad mano visos trys nuotraukytes neliko nepastebetos rolleyes.gif dekoju uz balsus 4u.gif

kaip prisiverst fotkint AUTO g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 23:32)
Peperoni. Jusu niekur nereikia vest, jus ir taip protingos.  biggrin.gif aciu.  ax.gif

Ai, Duoma, ir protingos kartais uzsimirsta... hihihi.gif blush2.gif reik vis i zeme nuleist smile.gif))

QUOTE(Armana @ 2009 03 18, 08:31)
Peperoni du darbelius atspėjau pagal braižą wub.gif , ir Pelėdikės vieną darbelį atspėjau (pagal spalvų grožį wub.gif ).

Znk pradejau girdet apie mano stiliu, braiza... dabar galvoju koks jis? g.gif biggrin.gif nes pati tai as jo isvis nematau - blaskausi nuo vieno prie kito... doh.gif blush2.gif

Sveikinu su pirmuoju raudonu pagaliuku bigsmile.gif 4u.gif

As paledikes metrasti, kazkaip Valettai buvau priskyrus... blush2.gif nzn del ko net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 10:07)

Znk pradejau girdet apie mano stiliu, braiza... dabar galvoju koks jis?  g.gif biggrin.gif  nes pati tai as jo isvis nematau - blaskausi nuo vieno prie kito...  doh.gif  blush2.gif

toks nepriekaištingas. matosi, kad apgalvota visos smulkmenos, eksperimentuota, stengtasi pateikti įdomiai. va toks tavo "stilius" tongue.gif

man irgi labai patiko visos trys Peledikes foto 4u.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli uz balus ir sveikinimus. 4u.gif siek tiek likau nustebinta ir as, nes tikrai nesitikejau tokiu rezultatu, ai galvojau idesiu, paziuresiu ka pasakys, paskui isimsiu. blush2.gif

Sveikinu Egzo ir Peperoni ](nors kaip kazkuri irgi kazkodel maniau, kad blue... Stiklines)

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 09:57)

drinks_cheers.gif ir man idomu. ( kazkodel itariu, kad su ilgu islaikymu buvo zaista ir judesiu)
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 18, 11:10)

Sveikinu Egzo ir Peperoni ](nors kaip kazkuri irgi kazkodel maniau, kad blue... Stiklines)

Vadinasi ir aš turiu stilių...beje tikrai panašų į tą blue, minimal, abstract biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 11:15)
Vadinasi ir aš turiu stilių...beje tikrai panašų į tą blue, minimal, abstract  biggrin.gif

As buvau tikra todel, kad man labai panasi pasirode i tavo elegantiskaji kiausini biggrin.gif Dovanok Peperoni 4u.gif

o Manipuliacija maniau, kad Peperoni kazkodel blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 18 kovo 2009 - 10:20
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:18)
As buvau tikra todel, kad man labai panasi pasirode i tavo elegantiskaji kiausini biggrin.gif  Dovanok Peperoni 4u.gif

taigi nieko... biggrin.gif kai idejau i albuma, paskui pagalvojau, kad gali but panasu... g.gif nu bet kad taip jau gavos.... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 18, 10:07)

Sveikinu su pirmuoju raudonu pagaliuku  bigsmile.gif  4u.gif
As paledikes metrasti, kazkaip Valettai buvau priskyrus...  blush2.gif  nzn del ko net biggrin.gif

Ačiū (žinok džiaugiuosi dėl to pagaliuko kaip koks mažas vaikas saldainį gavęs doh.gif)
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 09:57)

įdėjau į originalų albumą savo manipuliaciją smile.gif čia kiaušinių dėklas fotografavimo metu zoomintas. Bandžiau šitą fintą dar su sena savo PGM, bet ten neina valdyt zoomo greičio, tai nesigaudavo. O su Canoniuku labai super. O spalva tokia gelsva dėl nenustatyto WB blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 18, 10:03)
o kodel maniske net nepamineta prie gavusiu balsu unsure.gif  ir albume numesta i sali cool.gif  tongue.gif

o kuris tavo? Pražioplinau balsus blink.gif

Peperoni - man tavo stilius tai sterilumas ir šviesos žaismas smile.gif

Peledikę irgi tuoj bus galima pažint iš įdomių rakursų mirksiukas.gif Metraštis galvojau kad gali būti jos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti