Sveikinu nugalėtojas, šaunuolės kaip visada beje, stebinat ir toliau
Labai dėkui Liamunai už man skirtus net 5 balus "kvadratinis kelias" pagaliau nors kažkas įvertino ir šiaip dėkui už komentarus, smagu, kad nuotraukos jau nelieka visiškai nepastebėtos dar mano buvo "kazkas" ir "kilpa"
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 23:40)
Jetus,tavo metu as jieskojau kampo uz kurio galima parukyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 08:33)
Jei kas leistų man sugrįžt į mokyklos laikus, griebčiau piešimą už ragų ir aišku fotografiją....bet tik anksčiau tų skaitmenų nebuvo, turėjau juostinę muilinę vat su visa technika kad sugrąžintų mane į mokyklą, tai būtų jėga ir stočiau turbūt į audiovizualinį mianą
piesti ismokti tai ne problema jei turi duomenu, per metus su geru mokytoju gali super pieseja tapt o Kaune gera mokytoja zinau ir istot nieka niekur nevelu, kaip mano vyras sako
QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 10:15)
piesti ismokti tai ne problema jei turi duomenu, per metus su geru mokytoju gali super pieseja tapt o Kaune gera mokytoja zinau ir istot nieka niekur nevelu, kaip mano vyras sako
Aj kad jau tingėčiau mokytis o ir nejasno kiek tų duomenų pas mane belikę aš va geriau į foto kursus kokius eičiau, bet Šiauliuose tokių nerasta
Labas rytas
As ir noreciau i kursus, vyras leido pasiieskot, buvau net uzsirasius , bet kai nuejau i pirma izangine pamoka, tai labai nusivyliau ir nebeejau. Cia Klaipedoje
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 10:17)
Aj kad jau tingėčiau mokytis o ir nejasno kiek tų duomenų pas mane belikę aš va geriau į foto kursus kokius eičiau, bet Šiauliuose tokių nerasta
As ir noreciau i kursus, vyras leido pasiieskot, buvau net uzsirasius , bet kai nuejau i pirma izangine pamoka, tai labai nusivyliau ir nebeejau. Cia Klaipedoje
Sveiki visi
Sveikinimai Liamunai , Egzo , ir Peperoni (net neabejojau kad cia tu ) ir visiems kitiems dalyviams, nes kiekvienas idėjo į savo darbą dalelį savęs, pastangų ir pan.
Kaip sakiau noriu parodyt pvz pagal kurį karpiau "Saulę"
Jau pati nžn ar gerai aš čia padariau ar ne , paskutiniu metu viską ką fotkinu lyg tai patinka lyg tai ne, negaliu apsispręst
ir dar ar fotkinant daiktą koliažui jo negalima ar galima pvz apversti , pastatyt , paguldyt kitam kadrui ar reikia pasirinkt vieną padėtį ir fotkint tik toj padėty iš įv. pusių? Gal supratot ką noriu paklaust?
Sveikinimai Liamunai , Egzo , ir Peperoni (net neabejojau kad cia tu ) ir visiems kitiems dalyviams, nes kiekvienas idėjo į savo darbą dalelį savęs, pastangų ir pan.
Kaip sakiau noriu parodyt pvz pagal kurį karpiau "Saulę"
Jau pati nžn ar gerai aš čia padariau ar ne , paskutiniu metu viską ką fotkinu lyg tai patinka lyg tai ne, negaliu apsispręst
ir dar ar fotkinant daiktą koliažui jo negalima ar galima pvz apversti , pastatyt , paguldyt kitam kadrui ar reikia pasirinkt vieną padėtį ir fotkint tik toj padėty iš įv. pusių? Gal supratot ką noriu paklaust?
laba,
pasirodo, jau darausi nuspėjama ačiū visoms davusioms balų mano darbams. jūs čia pasakojat kaip greitai susitvarkėt su ND, o aš matyt prisikalbėjau, kad užtruksiu su jais, tai panašiai ir buvo. kažkokia mistika man su tom medžio rievėm įvyko. niekaip neišgavau norimo rezultato, t.y. nesuderinau plačios ryškumo zonos ir norimų spalvų. jei padidindavau ryškumo zoną, tada jau apdirbimas važiuodavo kita kryptim (nors viską lygiai taip pat dariau). o dar ta malka įskilus buvo, tai vargo truputį su fotografavimo rakursu turėjau. vnž turėjau dar tokį variantą
o dūmus fotografuoti labai patiko, nes reikėjo perprasti kaip tai padaryti ir manau, kad man tai pavyko
Armana, daba turėtum nagus nusigraužti, kad improvizaciją išėmei pažiūrėk, kaip greitai jinai į kūdrą braunasi
Duoma, tikrai tu šaunuolė norėčiau savo vaikus užauginti tokius, kaip tu
pasirodo, jau darausi nuspėjama ačiū visoms davusioms balų mano darbams. jūs čia pasakojat kaip greitai susitvarkėt su ND, o aš matyt prisikalbėjau, kad užtruksiu su jais, tai panašiai ir buvo. kažkokia mistika man su tom medžio rievėm įvyko. niekaip neišgavau norimo rezultato, t.y. nesuderinau plačios ryškumo zonos ir norimų spalvų. jei padidindavau ryškumo zoną, tada jau apdirbimas važiuodavo kita kryptim (nors viską lygiai taip pat dariau). o dar ta malka įskilus buvo, tai vargo truputį su fotografavimo rakursu turėjau. vnž turėjau dar tokį variantą
o dūmus fotografuoti labai patiko, nes reikėjo perprasti kaip tai padaryti ir manau, kad man tai pavyko
Armana, daba turėtum nagus nusigraužti, kad improvizaciją išėmei pažiūrėk, kaip greitai jinai į kūdrą braunasi
Duoma, tikrai tu šaunuolė norėčiau savo vaikus užauginti tokius, kaip tu
as irgi masciau apie kursus Kaune yra pradedantiesiems ir kaip ir pazengusiems, su daugiau praktikos... ai, kad man sausa teorija destytu tai man tokie neidomu
QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 09:29)
aš manau, kad galima su juo viską daryti, kad tik geras rezultatas gautųsi ir taip užduotis nebus labai lengva, o jei dar paliesti jo nebūtų galima, tai išvis
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:21)
Labas rytas
O kodėl nusivylei?
QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 17:08)
Galiu isduot, pati rankoj laikau fotiko mygtuka ir pyskinu is 100-200 vos atsirenki ka rodyt bet veidas gan nemazas buna
tai as taip ir fotkinau, fotkinau fotkinau fotkinau, nu bet rezultatai -visa sistryniau
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 18:28)
aš pvz dabar jau nebeįsivaizduoju, kaip nekoreguoti su PS nuotraukų šeimos albumui ir nematau tame bėdos. man svarbiausia galutinis rezultatas.
as irgi
QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 18:48)
keisciausiai skamba man- klonavimai
kame tas keistumas? gi pvz panaikint koki spuoga, koki nereikalinga islindusi daikta ir t.t. -super dalykelis
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 19:15)
, man labai primenanti studijų laikus teko suklijuoti 2 didžiulius albumus - arbarą (žolių) ir herbarą (medžių). net lotynišką pavadinimą ta proga prisiminiau - tilia cordata
man ir primena
Peledike, isduok paslapti kaip dumus fotkinai
Zodziu pradejo tokius dalykus pasakoti Apie senu laiku fotografavima, kaip mirkydavo dazuose foto ir t.t., bet kaip esminio klausimo paklausiau apie diafragmos ir islaikymo suderinamuma, tai numyke ir nieko nepasake Zodziu elementarus pagrindai ir tiek, teorijos pati jau prisiskaiciau, o praktiniai uzsiemimai pasirodo vos kelios pamokos Paklausiau pas ka mokesi, tai sako "...istikruju as ilga laika dirbau autobuso vairuotoju, bet fotografavau labai labai seniai na ir dabar... " Paziurejau kelias jo foto darytas Nu kosmaras Paskui pasiklausinejau per draugus ir pasirodo, kad tokiu lankanciu pas ji buvo, tai toliau pleskina su blicu ir tiek Tai kur cia bent koks rezultatas Visi rekomenduoja vaziuoti tik i Vilniu pas Zoluba
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 10:36)
O kodėl nusivylei?
Zodziu pradejo tokius dalykus pasakoti Apie senu laiku fotografavima, kaip mirkydavo dazuose foto ir t.t., bet kaip esminio klausimo paklausiau apie diafragmos ir islaikymo suderinamuma, tai numyke ir nieko nepasake Zodziu elementarus pagrindai ir tiek, teorijos pati jau prisiskaiciau, o praktiniai uzsiemimai pasirodo vos kelios pamokos Paklausiau pas ka mokesi, tai sako "...istikruju as ilga laika dirbau autobuso vairuotoju, bet fotografavau labai labai seniai na ir dabar... " Paziurejau kelias jo foto darytas Nu kosmaras Paskui pasiklausinejau per draugus ir pasirodo, kad tokiu lankanciu pas ji buvo, tai toliau pleskina su blicu ir tiek Tai kur cia bent koks rezultatas Visi rekomenduoja vaziuoti tik i Vilniu pas Zoluba
QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 09:29)
Tikrai, kad galima. Ir į kitą vietą pastatyti galima
QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 09:30)
Et, nieko tokio
Beje, ačiū visoms atidavusioms balsus už mano "Švelniai", vienu metu norėjau ir tą nuotrauką išimti, ale susilaikiau