Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Sveikinu nugalėtojas, šaunuolės thumbup.gif kaip visada beje, stebinat ir toliau smile.gif

Labai dėkui Liamunai už man skirtus net 5 balus "kvadratinis kelias" thumbup.gif pagaliau nors kažkas įvertino biggrin.gif ir šiaip dėkui už komentarus, smagu, kad nuotraukos jau nelieka visiškai nepastebėtos smile.gif dar mano buvo "kazkas" ir "kilpa" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 kovo 2009 - 09:12
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 23:40)
Jetus,tavo metu as jieskojau kampo uz kurio galima parukyti blush2.gif  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 08:33)
Jei kas leistų man sugrįžt į mokyklos laikus, griebčiau piešimą už ragų  smile.gif  ir aišku fotografiją....bet tik anksčiau tų skaitmenų nebuvo, turėjau juostinę muilinę  biggrin.gif  vat su visa technika kad sugrąžintų mane į mokyklą, tai būtų jėga  bigsmile.gif  ir stočiau turbūt į audiovizualinį mianą  flirt.gif

piesti ismokti tai ne problema smile.gif jei turi duomenu, per metus su geru mokytoju gali super pieseja tapt biggrin.gif o Kaune gera mokytoja zinau wub.gif ir istot nieka niekur nevelu, kaip mano vyras sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 18, 10:15)
lotuliukas.gif
piesti ismokti tai ne problema smile.gif jei turi duomenu, per metus su geru mokytoju gali super pieseja tapt biggrin.gif o Kaune gera mokytoja zinau wub.gif ir istot nieka niekur nevelu, kaip mano vyras sako biggrin.gif

Aj kad jau tingėčiau mokytis biggrin.gif o ir nejasno kiek tų duomenų pas mane belikę biggrin.gif aš va geriau į foto kursus kokius eičiau, bet Šiauliuose tokių nerasta doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 10:17)
Aj kad jau tingėčiau mokytis biggrin.gif o ir nejasno kiek tų duomenų pas mane belikę  biggrin.gif  aš va geriau į foto kursus kokius eičiau, bet Šiauliuose tokių nerasta  doh.gif

As ir noreciau i kursus, vyras leido pasiieskot, buvau net uzsirasius doh.gif , bet kai nuejau i pirma izangine pamoka, tai labai nusivyliau verysad.gif ir nebeejau. Cia Klaipedoje
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Sveikinimai Liamunai 4u.gif , Egzo 4u.gif , ir Peperoni 4u.gif (net neabejojau kad cia tu wink.gif ) ir visiems kitiems dalyviams, nes kiekvienas idėjo į savo darbą dalelį savęs, pastangų ir pan.
Kaip sakiau noriu parodyt pvz pagal kurį karpiau "Saulę"
user posted image

user posted image
Jau pati nžn ar gerai aš čia padariau ar ne rolleyes.gif , paskutiniu metu viską ką fotkinu lyg tai patinka lyg tai ne, negaliu apsispręst blush2.gif
ir dar ar fotkinant daiktą koliažui jo negalima ar galima pvz apversti , pastatyt , paguldyt kitam kadrui ar reikia pasirinkt vieną padėtį ir fotkint tik toj padėty iš įv. pusių? Gal supratot ką noriu paklaust?

Atsakyti
laba,

pasirodo, jau darausi nuspėjama ax.gif ačiū visoms davusioms balų mano darbams. jūs čia pasakojat kaip greitai susitvarkėt su ND, o aš matyt prisikalbėjau, kad užtruksiu su jais, tai panašiai ir buvo. kažkokia mistika man su tom medžio rievėm įvyko. niekaip neišgavau norimo rezultato, t.y. nesuderinau plačios ryškumo zonos ir norimų spalvų. jei padidindavau ryškumo zoną, tada jau apdirbimas važiuodavo kita kryptim (nors viską lygiai taip pat dariau). o dar ta malka įskilus buvo, tai vargo truputį su fotografavimo rakursu turėjau. vnž doh.gif turėjau dar tokį variantą

user posted image

o dūmus fotografuoti labai patiko, nes reikėjo perprasti kaip tai padaryti ir manau, kad man tai pavyko smile.gif

Armana, daba turėtum nagus nusigraužti, kad improvizaciją išėmei biggrin.gif pažiūrėk, kaip greitai jinai į kūdrą braunasi mirksiukas.gif

Duoma, tikrai tu šaunuolė thumbup.gif norėčiau savo vaikus užauginti tokius, kaip tu mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi masciau apie kursus g.gif Kaune yra pradedantiesiems ir kaip ir pazengusiems, su daugiau praktikos... ai, kad man sausa teorija destytu tai man tokie neidomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 09:29)
ir dar ar fotkinant daiktą koliažui jo negalima ar galima pvz apversti , pastatyt , paguldyt kitam kadrui ar reikia pasirinkt vieną padėtį ir fotkint tik toj padėty iš įv. pusių? Gal supratot ką noriu paklaust?

aš manau, kad galima su juo viską daryti, kad tik geras rezultatas gautųsi mirksiukas.gif ir taip užduotis nebus labai lengva, o jei dar paliesti jo nebūtų galima, tai išvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 10:21)
Labas rytas

As ir noreciau i kursus, vyras leido pasiieskot, buvau net uzsirasius doh.gif , bet kai nuejau i pirma izangine pamoka, tai labai nusivyliau verysad.gif ir nebeejau. Cia Klaipedoje

O kodėl nusivylei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 17:08)

Galiu isduot, pati rankoj laikau fotiko mygtuka ir pyskinu  doh.gif  is 100-200 vos atsirenki ka rodyt  biggrin.gif  bet veidas gan nemazas buna  biggrin.gif

tai as taip ir fotkinau, fotkinau fotkinau fotkinau, nu bet rezultatai -visa sistryniau cool.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 18:28)
aš pvz dabar jau nebeįsivaizduoju, kaip nekoreguoti su PS nuotraukų šeimos albumui ir nematau tame bėdos. man svarbiausia galutinis rezultatas.

as irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 18:48)
keisciausiai skamba man- klonavimai  biggrin.gif

kame tas keistumas? g.gif biggrin.gif gi pvz panaikint koki spuoga, koki nereikalinga islindusi daikta ir t.t. -super dalykelis thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 19:15)
, man labai primenanti studijų laikus  wub.gif  teko suklijuoti 2 didžiulius albumus - arbarą (žolių) ir herbarą (medžių). net lotynišką pavadinimą ta proga prisiminiau - tilia cordata  wub.gif

drinks_cheers.gif man ir primena biggrin.gif
Atsakyti
Peledike, isduok paslapti kaip dumus fotkinai blush2.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 18, 10:36)
O kodėl nusivylei?  unsure.gif

Zodziu pradejo tokius dalykus pasakoti doh.gif Apie senu laiku fotografavima, kaip mirkydavo dazuose foto ir t.t., bet kaip esminio klausimo paklausiau apie diafragmos ir islaikymo suderinamuma, tai numyke ir nieko nepasake blush2.gif Zodziu elementarus pagrindai ir tiek, teorijos pati jau prisiskaiciau, o praktiniai uzsiemimai pasirodo vos kelios pamokos doh.gif Paklausiau pas ka mokesi, tai sako "...istikruju as ilga laika dirbau autobuso vairuotoju, bet fotografavau labai labai seniai na ir dabar... doh.gif blink.gif " Paziurejau kelias jo foto darytas blush2.gif Nu kosmaras verysad.gif Paskui pasiklausinejau per draugus ir pasirodo, kad tokiu lankanciu pas ji buvo, tai toliau pleskina su blicu ir tiek doh.gif Tai kur cia bent koks rezultatas g.gif Visi rekomenduoja vaziuoti tik i Vilniu pas Zoluba
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 18, 09:29)

Tikrai, kad galima. Ir į kitą vietą pastatyti galima smile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 18, 09:30)
Armana, daba turėtum nagus nusigraužti, kad improvizaciją išėmei  biggrin.gif  pažiūrėk, kaip greitai jinai į kūdrą braunasi  mirksiukas.gif

Et, nieko tokio irnesakyk.gif
Beje, ačiū visoms atidavusioms balsus už mano "Švelniai", vienu metu norėjau ir tą nuotrauką išimti, ale susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti