Duoma, tu dazniau parasyk tokiu dalyku...
Duoma, aukštyn nosį Tu mus su veidrodiniais perspjausi (ir jau perspjauni)...
dar turiu laiko išmokti nekartoti tokių klaidų
dar turiu laiko išmokti nekartoti tokių klaidų
Peperoni, o kodėl?
Ninin. aš pasistengsiu . Bet iki jūsų man dar toli gražu.
Ninin. aš pasistengsiu . Bet iki jūsų man dar toli gražu.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 23:07)
Duoma,tau dar viskas pries akis.Net stebina tavo toks uzsispyrimas Saunuole esi per visus galus.Tik neuzleisk to,kas tau patinka,nes paskui kai busi musu metu-labai gailesiesi.
kad i prota mus atvestum cia as geraja prasme
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 23:23)
kad i prota mus atvestum cia as geraja prasme
Protingos mamos tikrai pagalvos apie Duomos pastebejimus
InesaS, . Kad man labai daug kas patinka... Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot. Aciu tau.
Peperoni. Jusu niekur nereikia vest, jus ir taip protingos. aciu.
InesaS, Jeigu mano postas kazka priverte susimastyt, manau puiku. Reiskias kazkas galbut taps geresne mama.
(nepykit uz nelietuviska posta. )
InesaS, Jeigu mano postas kazka priverte susimastyt, manau puiku. Reiskias kazkas galbut taps geresne mama.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 23:32)
InesaS, . Kad man labai daug kas patinka... Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot. Aciu tau.
Tai normalu Duoma,dabar tu jieskai saves,bandai ta,ar ana sriti.Jetus,tavo metu as jieskojau kampo uz kurio galima parukyti
Noriu padekoti visoms, kurios skyrete mano nuotraukytems balu Didelis didelis aciu
Duoma, esi tikra saunuole Eh, kaip taip man dukras isauklet
Nikkė, sveikinu su nauju pirkiniu
Zinot, o as visiskai tikra buvau, kad Blue, minimal, abstract. yra Stikline's Kazkuom man tos foto braizas primena elegantiskaji kiausini
O dar vienas pastebejimas, kodel susumavus balus vietas dalinam taip idomiai?
Papildyta:
Naujas Canon objektyvas 50mm f/1.2L EF USM,
ar matet kaina
Duoma, esi tikra saunuole Eh, kaip taip man dukras isauklet
Nikkė, sveikinu su nauju pirkiniu
Zinot, o as visiskai tikra buvau, kad Blue, minimal, abstract. yra Stikline's Kazkuom man tos foto braizas primena elegantiskaji kiausini
O dar vienas pastebejimas, kodel susumavus balus vietas dalinam taip idomiai?
Papildyta:
Naujas Canon objektyvas 50mm f/1.2L EF USM,
ar matet kaina
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 00:44)
Jo.....kainos tai tokios gerules Dar aparatas kainuotu kokia 200 litu,tai negaila optikoms butu leisti,o dabar Noreciau tai visu paciu geriausiu,bet vis dazniau susimastau ar man tikrai reikia tokiu profesionaliu ir tokius pinigus kainuojanciu dalyku aisku,kad reikia,tik va kur koki vyra turtinga susirasti
Labas rytas suraitytas
Sveikinu nugalėtojas, jūs šaunuolės
Šį kartą labai nustebino Liamulla, šaunuolė
Peperoni du darbelius atspėjau pagal braižą , ir Pelėdikės vieną darbelį atspėjau (pagal spalvų grožį ).
Sveikinu, labai gerą daiktą įsigyjai. Lauksim gerų kadrų
Visada reikia pabandyti, nes tik pabandžius galima suprasti ar tau kas nors išeis.
O aš galvojau, kad pas tave auga labai tvarkingas kaktusas, atitinkantis visas kompozicijos taisykles Nors iš tikrųjų gi jis ir atitinka tas taisykles, tik, kad pas jį spygliukai vienodi, o tai jau galima laikyti pasikartojimu, ritmu :ax
Lauksim Peperoni ir SP reportažo iš susitikimo, smagu bus jums
Sveikinu nugalėtojas, jūs šaunuolės
Šį kartą labai nustebino Liamulla, šaunuolė
Peperoni du darbelius atspėjau pagal braižą , ir Pelėdikės vieną darbelį atspėjau (pagal spalvų grožį ).
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 17, 21:11)
Oi, mergaites, leiskite pasigirti ta proga... Nusipirkau 50tuka...
Sveikinu, labai gerą daiktą įsigyjai. Lauksim gerų kadrų
QUOTE(Sadi @ 2009 03 17, 21:33)
Aš tai vistiek manau kuo daugiau bandysiu, darysiu, galvosiu - tuo daugiau išmoksiu. Kad ir auto - kai pasiūlė temą galvojau - nu jau ne, čia tikrai nieko nemokėsiu, nesugalvosiu ir ne dalyvausiu su savo nefotogeniška marmūzę pamėginau ir wow įdomu
Visada reikia pabandyti, nes tik pabandžius galima suprasti ar tau kas nors išeis.
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:46)
Armana, dekui uz iverinta kaktusa mano tik jis nepaiso kompozicijos taisykliu, riverciau as ji su PS nuspalvinau ta saulute geltonai
O aš galvojau, kad pas tave auga labai tvarkingas kaktusas, atitinkantis visas kompozicijos taisykles Nors iš tikrųjų gi jis ir atitinka tas taisykles, tik, kad pas jį spygliukai vienodi, o tai jau galima laikyti pasikartojimu, ritmu :ax
Lauksim Peperoni ir SP reportažo iš susitikimo, smagu bus jums
QUOTE(Duoma @ 2009 03 18, 00:32)
Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot. Aciu tau.
Jei kas leistų man sugrįžt į mokyklos laikus, griebčiau piešimą už ragų ir aišku fotografiją....bet tik anksčiau tų skaitmenų nebuvo, turėjau juostinę muilinę vat su visa technika kad sugrąžintų mane į mokyklą, tai būtų jėga ir stočiau turbūt į audiovizualinį mianą