Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Duoma, tu dazniau parasyk tokiu dalyku... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Duoma, aukštyn nosį drinks_cheers.gif Tu mus su veidrodiniais perspjausi (ir jau perspjauni)...

notworthy.gif dar turiu laiko išmokti nekartoti tokių klaidų lotuliukas.gif
Atsakyti
Peperoni, o kodėl? unsure.gif blush2.gif
Ninin. aš pasistengsiu ax.gif . Bet iki jūsų man dar toli gražu. doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 23:07)
Peperoni, o kodėl?  unsure.gif  blush2.gif
Ninin. aš pasistengsiu  ax.gif  . Bet iki jūsų man dar toli gražu.  doh.gif

lotuliukas.gif

Duoma,tau dar viskas pries akis.Net stebina tavo toks uzsispyrimas thumbup.gif Saunuole esi per visus galus.Tik neuzleisk to,kas tau patinka,nes paskui kai busi musu metu-labai gailesiesi. mirksiukas.gif
Atsakyti
kad i prota mus atvestum wink.gif cia as geraja prasme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 23:23)
kad i prota mus atvestum wink.gif cia as geraja prasme wink.gif

Protingos mamos tikrai pagalvos apie Duomos pastebejimus ax.gif
Atsakyti
InesaS, blush2.gif . Kad man labai daug kas patinka... Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot. Aciu tau. 4u.gif
Peperoni. Jusu niekur nereikia vest, jus ir taip protingos. biggrin.gif aciu. ax.gif

InesaS, Jeigu mano postas kazka priverte susimastyt, manau puiku. Reiskias kazkas galbut taps geresne mama. blush2.gif 4u.gif
(nepykit uz nelietuviska posta. blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 17 kovo 2009 - 23:33
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 23:32)
InesaS,  blush2.gif .  Kad man labai daug kas patinka... Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot.  Aciu tau.  4u.gif
Peperoni. Jusu niekur nereikia vest, jus ir taip protingos.  biggrin.gif aciu.  ax.gif

InesaS, Jeigu mano postas kazka priverte susimastyt, manau puiku. Reiskias kazkas galbut taps geresne mama.  blush2.gif  4u.gif
(nepykit uz nelietuviska posta.  blush2.gif )

Tai normalu Duoma,dabar tu jieskai saves,bandai ta,ar ana sriti.Jetus,tavo metu as jieskojau kampo uz kurio galima parukyti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Noriu padekoti visoms, kurios skyrete mano nuotraukytems balu 4u.gif Didelis didelis aciu 4u.gif

Duoma, esi tikra saunuole 4u.gif Eh, kaip taip man dukras isauklet blush2.gif

Nikkė, sveikinu su nauju pirkiniu bigsmile.gif

Zinot, o as visiskai tikra buvau, kad Blue, minimal, abstract. yra Stikline's biggrin.gif Kazkuom man tos foto braizas primena elegantiskaji kiausini tongue.gif

O dar vienas pastebejimas, kodel susumavus balus vietas dalinam taip idomiai? g.gif
Papildyta:
blink.gif blink.gif blink.gif Naujas Canon objektyvas 50mm f/1.2L EF USM,
ar matet kaina blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 18, 00:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Naujas Canon objektyvas 50mm f/1.2L EF USM,
ar matet kaina blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jo.....kainos tai tokios gerules doh.gif Dar aparatas kainuotu kokia 200 litu,tai negaila optikoms butu leisti,o dabar doh.gif Noreciau tai visu paciu geriausiu,bet vis dazniau susimastau ar man tikrai reikia tokiu profesionaliu ir tokius pinigus kainuojanciu dalyku unsure.gif aisku,kad reikia,tik va kur koki vyra turtinga susirasti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 kovo 2009 - 01:26
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Sveikinu nugalėtojas, jūs šaunuolės thumbup.gif
Šį kartą labai nustebino Liamulla, šaunuolė drinks_cheers.gif
Peperoni du darbelius atspėjau pagal braižą wub.gif , ir Pelėdikės vieną darbelį atspėjau (pagal spalvų grožį wub.gif ).

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 17, 21:11)
Oi, mergaites, leiskite pasigirti ta proga... Nusipirkau 50tuka...  wub.gif

Sveikinu, labai gerą daiktą įsigyjai. Lauksim gerų kadrų ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 17, 21:33)
Aš tai vistiek manau kuo daugiau bandysiu, darysiu, galvosiu - tuo daugiau išmoksiu. Kad ir auto - kai pasiūlė temą galvojau - nu jau ne, čia tikrai nieko nemokėsiu, nesugalvosiu ir ne dalyvausiu su savo nefotogeniška marmūzę  doh.gif pamėginau ir wow  bigsmile.gif įdomu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Visada reikia pabandyti, nes tik pabandžius galima suprasti ar tau kas nors išeis.

QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:46)
Armana, dekui uz iverinta kaktusa mano biggrin.gif tik jis nepaiso kompozicijos taisykliu, riverciau as ji su PS blush2.gif nuspalvinau ta saulute geltonai smile.gif

O aš galvojau, kad pas tave auga labai tvarkingas kaktusas, atitinkantis visas kompozicijos taisykles tongue.gif biggrin.gif Nors iš tikrųjų gi jis ir atitinka tas taisykles, tik, kad pas jį spygliukai vienodi, o tai jau galima laikyti pasikartojimu, ritmu :ax

Lauksim Peperoni ir SP reportažo iš susitikimo, smagu bus jums ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 18, 00:32)
Pavyzdziui dabar piesima iskeiciau i fotografija... : ) Po to, gal atvirksciai bus. Todel galbut veliau primirsiu siek tiek fotografija (bet tik kuriam laikui). BEt dabar tai as labai noriu ismokt fotografuot.  Aciu tau.  4u.gif

Jei kas leistų man sugrįžt į mokyklos laikus, griebčiau piešimą už ragų smile.gif ir aišku fotografiją....bet tik anksčiau tų skaitmenų nebuvo, turėjau juostinę muilinę biggrin.gif vat su visa technika kad sugrąžintų mane į mokyklą, tai būtų jėga bigsmile.gif ir stočiau turbūt į audiovizualinį mianą flirt.gif
Atsakyti