Reikia ir man kraustytis Kaunan nes tuoj išvis depresija užpuls dėl visų meetų
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:59)
ui, geeeras
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:59)
blioooooooooooooond prajuokinai negyvai
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 22:03)
ui, geeeras
Ir as nesupratau kol dabar neparasei Uz tai ir koliavausi albume,kad foto per daug apkarpytos
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 22:09)
Ir as nesupratau kol dabar neparasei Uz tai ir koliavausi albume,kad foto per daug apkarpytos
viskas oki doki del koliojimosi pati zinau kad ten nieko gero
o kriaukle tai ten bemaz ir visa, tik prikirpta prie krasciuku, kad kuo maziau fono but matyt. o kaip man reikejo macro
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 22:09)
Ir as nesupratau kol dabar neparasei
smagu, kad ne as viena blondine
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 22:01)
Reikia ir man kraustytis Kaunan nes tuoj išvis depresija užpuls dėl visų meetų
visada prasom
Puke, Rasytce, o kas svarbiausia, kad maždaug prieš puse metų pirkom savąjį. Čia jau aš išzyziau, nes anksčiau jokio neturėjom (nu tik juostinį), kažkaip niekam nereikėjo. Žadėjom pirkt paprastą muilinę, Bet labai apsidžiaugiau, kai tėtis parnešė mano dabartinį Canon. Dėl manęs tėvai jau pasistengė. Būtų negražu vėl zysti.
Vistiek, man dar daug mokytis, ir su kokiu fotoaparatu, beveik neturi reikšmės.
Galbūt, po kelių metų, aš jį nusipirksiu pati...
Vistiek, man dar daug mokytis, ir su kokiu fotoaparatu, beveik neturi reikšmės.
Galbūt, po kelių metų, aš jį nusipirksiu pati...
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 22:21)
viskas oki doki del koliojimosi pati zinau kad ten nieko gero
o kriaukle tai ten bemaz ir visa, tik prikirpta prie krasciuku, kad kuo maziau fono but matyt. o kaip man reikejo macro
Macro mano megstamiausias fotkinimas.Tik kai turi pagerinta muiline tai ir close-up filtru uztenka
DUoma išspausk ką gali su šiuo... o kai galėsi, pati įsigysi tai, ko nori... Bet jau įsigysi daiktą ir žinosi ką,kaip ir kodėl darai!!! O ir tėvai matydami tavo susidomėjimą, darbą ir t. t., neliks abėjingi ir tau padės (žinoma, jei galės)...
O su savo idėjom, veržlumu, darbu, azartu gali išgauti daug... Vat mums tavo tokio "azarto"... (beje man vis neduoda ramybės klausimas, o kiek metų tavo tėvams Vis pamenu tavo vieną postą apie tėvų amžių ir jų norus ir reikalavimus tau ir bandau to nepritaikyti sau ar daugeliui mūsų )
O su savo idėjom, veržlumu, darbu, azartu gali išgauti daug... Vat mums tavo tokio "azarto"... (beje man vis neduoda ramybės klausimas, o kiek metų tavo tėvams Vis pamenu tavo vieną postą apie tėvų amžių ir jų norus ir reikalavimus tau ir bandau to nepritaikyti sau ar daugeliui mūsų )
Sveikinimai nugaletojoms saunuoles visos dalyves
Kazkaip man per daug nuotrauku, buna sunku apsisprest... ir ta patinka ir ta, kad balsu maza pasirodo. Gal butu idomiau, jei autores detu po tris nuotraukas, o paciam gale pries balsavima paliktu tik viena Cia tik siaip mintis, gal ir niekam tikus
Aciu, lamellai, tik dabar pastebejau, kad atidavus balsus 2 kart man tai tik 2 duodi ar visus 4 ? TAISYT KLAIDA REIKIA !
Paskaiciavau, kad gerai 29
Kazkaip man per daug nuotrauku, buna sunku apsisprest... ir ta patinka ir ta, kad balsu maza pasirodo. Gal butu idomiau, jei autores detu po tris nuotraukas, o paciam gale pries balsavima paliktu tik viena Cia tik siaip mintis, gal ir niekam tikus
Aciu, lamellai, tik dabar pastebejau, kad atidavus balsus 2 kart man tai tik 2 duodi ar visus 4 ? TAISYT KLAIDA REIKIA !
Paskaiciavau, kad gerai 29
Ninin, aha, bet vistiek pinigėlius taupysiu.
Mano tėvams po keturiasdešimt kelis. Tiesiog jie visa laiką užsiėmę kažkuo. dažniausiai mes "kalbamės" tik apie tai, kaip mes su broliu kažko nepadarėm ar nesutvarkėm. O kaip mes viduj jaučiamės, su jais beveik nesikalbam. Aš norėčiau, kad mama būtų man tarsi geriausia draugė. O yra kitaip. : )
Tėtis dažniausiai labai domisi visomis mano idėjomis, padeda man, kiek gali. ; )
O man dabar krizė. Aš tiek tų idėjų turiu, bet neišeina įgyvendint. Tai fono neturiu, tai dar kažko. Oj, smagu, kad prisimeni. Taikykit, jums tai išeis tik į naudą.
Ačiū.
Mano tėvams po keturiasdešimt kelis. Tiesiog jie visa laiką užsiėmę kažkuo. dažniausiai mes "kalbamės" tik apie tai, kaip mes su broliu kažko nepadarėm ar nesutvarkėm. O kaip mes viduj jaučiamės, su jais beveik nesikalbam. Aš norėčiau, kad mama būtų man tarsi geriausia draugė. O yra kitaip. : )
Tėtis dažniausiai labai domisi visomis mano idėjomis, padeda man, kiek gali. ; )
O man dabar krizė. Aš tiek tų idėjų turiu, bet neišeina įgyvendint. Tai fono neturiu, tai dar kažko. Oj, smagu, kad prisimeni. Taikykit, jums tai išeis tik į naudą.
Ačiū.