Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Reikia ir man kraustytis Kaunan cool.gif nes tuoj išvis depresija užpuls dėl visų meetų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:59)

aaaaa, diedas atvede i prota - gi ne indu kriaukle ten, kaip as galvojau doh.gif

ui, geeeras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:59)

aaaaa, diedas atvede i prota - gi ne indu kriaukle ten, kaip as galvojau doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blioooooooooooooond lotuliukas.gif prajuokinai negyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 22:03)
ui, geeeras hihihi.gif

Ir as nesupratau kol dabar neparasei blush2.gif Uz tai ir koliavausi albume,kad foto per daug apkarpytos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 22:09)
Ir as nesupratau kol dabar neparasei blush2.gif Uz tai ir koliavausi albume,kad foto per daug apkarpytos blush2.gif

viskas oki doki del koliojimosi biggrin.gif pati zinau kad ten nieko gero irnesakyk.gif

o kriaukle tai ten bemaz ir visa, tik prikirpta prie krasciuku, kad kuo maziau fono but matyt. o kaip man reikejo macro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 22:09)
Ir as nesupratau kol dabar neparasei blush2.gif

smagu, kad ne as viena blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 22:01)
Reikia ir man kraustytis Kaunan  cool.gif  nes tuoj išvis depresija užpuls dėl visų meetų  doh.gif

visada prasom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Puke, Rasytce, o kas svarbiausia, kad maždaug prieš puse metų pirkom savąjį. Čia jau aš išzyziau, nes anksčiau jokio neturėjom (nu tik juostinį), kažkaip niekam nereikėjo. Žadėjom pirkt paprastą muilinę, Bet labai apsidžiaugiau, kai tėtis parnešė mano dabartinį Canon. Dėl manęs tėvai jau pasistengė. blush2.gif Būtų negražu vėl zysti. ax.gif
Vistiek, man dar daug mokytis, ir su kokiu fotoaparatu, beveik neturi reikšmės. biggrin.gif

Galbūt, po kelių metų, aš jį nusipirksiu pati...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 22:21)
viskas oki doki del koliojimosi  biggrin.gif pati zinau kad ten nieko gero irnesakyk.gif

o kriaukle tai ten bemaz ir visa, tik prikirpta prie krasciuku, kad kuo maziau fono but matyt. o kaip man reikejo macro  doh.gif

Macro wub.gif mano megstamiausias fotkinimas.Tik kai turi pagerinta muiline tai ir close-up filtru uztenka ax.gif
Atsakyti
DUoma 4u.gif išspausk ką gali su šiuo... o kai galėsi, pati įsigysi tai, ko nori... Bet jau įsigysi daiktą ir žinosi ką,kaip ir kodėl darai!!! O ir tėvai matydami tavo susidomėjimą, darbą ir t. t., neliks abėjingi ir tau padės (žinoma, jei galės)...

O su savo idėjom, veržlumu, darbu, azartu gali išgauti daug... Vat mums tavo tokio "azarto"... (beje man vis neduoda ramybės klausimas, o kiek metų tavo tėvams lotuliukas.gif Vis pamenu tavo vieną postą apie tėvų amžių ir jų norus ir reikalavimus tau biggrin.gif ir bandau to nepritaikyti sau ar daugeliui mūsų lotuliukas.gif blush2.gif )
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoles visos dalyves 4u.gif
Kazkaip man per daug nuotrauku, buna sunku apsisprest... ir ta patinka ir ta, kad balsu maza pasirodo. Gal butu idomiau, jei autores detu po tris nuotraukas, o paciam gale pries balsavima paliktu tik viena bigsmile.gif Cia tik siaip mintis, gal ir niekam tikus biggrin.gif

Aciu, lamellai, tik dabar pastebejau, kad atidavus balsus 2 kart man biggrin.gif blush2.gif tai tik 2 duodi ar visus 4 lotuliukas.gif ? TAISYT KLAIDA REIKIA biggrin.gif !

Paskaiciavau, kad gerai 29 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 17 kovo 2009 - 22:46
Ninin, aha, bet vistiek pinigėlius taupysiu. cool.gif
Mano tėvams po keturiasdešimt kelis. Tiesiog jie visa laiką užsiėmę kažkuo. dažniausiai mes "kalbamės" tik apie tai, kaip mes su broliu kažko nepadarėm ar nesutvarkėm. O kaip mes viduj jaučiamės, su jais beveik nesikalbam. Aš norėčiau, kad mama būtų man tarsi geriausia draugė. O yra kitaip. : )
Tėtis dažniausiai labai domisi visomis mano idėjomis, padeda man, kiek gali. ; )

O man dabar krizė. Aš tiek tų idėjų turiu, bet neišeina įgyvendint. Tai fono neturiu, tai dar kažko. doh.gif Oj, smagu, kad prisimeni. Taikykit, jums tai išeis tik į naudą. blush2.gif

Ačiū. 4u.gif

Atsakyti