Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 16, 17:08)
Apkarpau, bet ne itin daug smile.gif kokybė suprastėja šiek tiek  verysad.gif  Bet baisingai noriu veidrodžio, kad galėčiau fotkint RAW formatu  ax.gif

O pas Tave nėra ant PGM RAW?Pas mane tai yra. unsure.gif
Pradėjot čia apie RAW kalbėti tai pabandžiau su RAW nufotkint atsidariau per photoshopa ir patiko, iš visiškai tamsios be spalvų foto gaunasi šviesi šilta foto. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 16:20)
Pradėjot čia apie RAW kalbėti tai pabandžiau su RAW nufotkint atsidariau per photoshopa ir patiko, iš visiškai tamsios be spalvų foto gaunasi šviesi šilta foto. bigsmile.gif

o tai kame tam RAW gerumas? kokybe neprasteja tvarkant? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu pavasariu-
user posted image
Nelupkit uz kokybe,nes nieko nedariau tik sudejau ir rodau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 16:20)

na tu cia nesierzink, gerai cool.gif as tai prisipazinsiu, dar nei karto nefotkinau ant raw hihihi.gif

o tai gaunasi rasai, o tai reikia dar moket padaryt kad gautusi, arne? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 03 16, 16:23)
Pasidziaugsiu pavasariu-

oi, nu fantastyyyyk tiesiog bigsmile.gif o tai silumos kiek pas jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 17:23)
na tu cia nesierzink, gerai  cool.gif as tai prisipazinsiu, dar nei karto nefotkinau ant raw hihihi.gif

o tai gaunasi rasai, o tai reikia dar moket padaryt kad gautusi, arne?  rolleyes.gif

Na aš sakau ir niekad nebandžiau, dabar sedėdama prie pc dėl įdomumo ranką nufotkinau ant RAW, insikėliau į photoshopą ir tokią lentelę dešnėj išmetė, ten kontrastus, šviesumą, exposure reguliuot, ten pastumdžiau, kad šviesiau būtų ir panašiai... Nežinau gal nusišneku, einu dar pašniukštinėt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 16:26)
na tu cia nesierzink, gerai  cool.gif as tai prisipazinsiu, dar nei karto nefotkinau ant raw

oi, nu fantastyyyyk tiesiog  bigsmile.gif o tai silumos kiek pas jus?  ax.gif

Ir as nefotkijau nei karto ax.gif ,reiketu gal pasibandyti kada ax.gif
Silumos raso,kad +15,bet man atrodo daugiau.Pievoje macro fotkijau,tai net nesijaucia,kad zeme salta,su katinu prisivoliojom wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 16:30)
Na aš sakau ir niekad nebandžiau, dabar sedėdama prie pc dėl įdomumo ranką nufotkinau ant RAW, insikėliau į photoshopą ir tokią lentelę dešnėj išmetė, ten kontrastus, šviesumą, exposure reguliuot, ten pastumdžiau, kad šviesiau būtų ir panašiai... Nežinau gal nusišneku, einu dar pašniukštinėt. blush2.gif

Eik lamella ir viska isiaiskink,paskui mums cia papasakok savo pastebejimus mirksiukas.gif Ir aplamai as tau skolinga uz tai,kad sugrazinai man tikejima fotoaparatu.jau galvojau,kad neimanoma nieko islausti is panasonico,bet kai pamaciau tavo nuotraukas tai taip apsidziaugiau wub.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 17:20)

Nu žinok aprašymą skaičiau, tai buvo tik JPEG g.gif
Atsakyti
InesaS, už kokybę nelupsim, lupsim tik už WB lotuliukas.gif

Turiu tokį klausimuką. Kai spausdinates fotkes, baltus rėmelius (kaip kad mes dedam), uždeda fotospaustuvėjė, ar pačiai reik uždėti? (senai senai, kažkada girdėjau, kad yra toks pažymėjimas, kad uždėtų rėmelius...) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 16:40)
InesaS, už kokybę nelupsim, lupsim tik už WB  lotuliukas.gif

Tai,kad nervai man su juo nelaiko doh.gif Kai nusistatineju,tai taip viskas zalia,zalia gaunasi,kad net grazu ziureti.....Laukiu kol atsius dangteli wb,gal su tuo taip negybausiu....
Atsakyti
Padėkit man. blush2.gif
neišeina per photoshopą atsidaryt RAW. Meta lentelę, kad netinkamo formato. verysad.gif
Atsakyti
Ninin,Likes ruduo labai graziai gavosi. 4u.gif
Egzo,fainei pripaparcinai miske thumbup.gif Isivaizduoju kaip sunku.Reiketu tau iki manes atlekti,cia su geresniu objiektyvu tikrai stirnaiciu prisaudytum be didelio vargo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 03 16, 16:45)
Padėkit man.  blush2.gif
neišeina per photoshopą atsidaryt RAW. Meta lentelę, kad netinkamo formato.  verysad.gif

console.gif Gaila,kad negaliu niekuom padeti.Pas mane tai RAW tvarkymui tik prie fotiko kazkokia programa maciau unsure.gif
Atsakyti
Duoma, o kuris PS? Gal koks senesnis?
Atsakyti