Sadi, tu labai fotogeniska, nevaryk
Nikke, sveikinu su pirkiniu
tai kaip tas mytas, bus nebus vat ir 50-uka kas duotumet pabandyt
ar susipazinsim on line ir uzteks
Duoma, prasyk tevu fotoaprato - tegu investuoja i dukros ateiti
apie durininko portretą - irgi pagalvojau,kad ten pelėdikės net nžn kodėl. va taip va
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 21:35)
Tai kur tie kavinimosi rezultatai?
Be fotiku kavinomes taip jau sutarem tasyk...
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojams
o visu pirma tai as labai dziaugiuosi uz save - kad iveikiau savo baimes ir kompleksus ir bent pabandziau sudalyvaut, ir likau laaaaabaaaaaaaaaaaai nustebinta , kad gavau baluuuuuuuuuuu - netgi uz du darbelius is triju diiidelis aciu , kad nelikau nepastebeta, nes as tokia pajautrinta tuo klausimu
v.z. visai verta bent minimaliai pasistengt, o jei daugiau pasistengus - ziek ir visai gerai gautusi
as siandien uz ryskuma jau tiek skundziausi diedui, jau tiek skundziausi , bet vistik su tai veidrodziais irgi ner taip paprasta jau tuomet reikia jiems geru stiklu, nes jei patalpose, tai iskarto pasimato visi niuansai
o visu pirma tai as labai dziaugiuosi uz save - kad iveikiau savo baimes ir kompleksus ir bent pabandziau sudalyvaut, ir likau laaaaabaaaaaaaaaaaai nustebinta , kad gavau baluuuuuuuuuuu - netgi uz du darbelius is triju diiidelis aciu , kad nelikau nepastebeta, nes as tokia pajautrinta tuo klausimu
v.z. visai verta bent minimaliai pasistengt, o jei daugiau pasistengus - ziek ir visai gerai gautusi
QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 21:29)
.................. Ir aš jau manau, kad esu beviltiška. Niekaip neišeina gaut ryškumo.
as siandien uz ryskuma jau tiek skundziausi diedui, jau tiek skundziausi , bet vistik su tai veidrodziais irgi ner taip paprasta jau tuomet reikia jiems geru stiklu, nes jei patalpose, tai iskarto pasimato visi niuansai
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 21:35)
labai labai dziaugiuos kartu su tavim
nu dabar tai biški ir gėda kad purkšdavau kaip mažas kai siūlei šią temą Reikia vistik spyrio kartais
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:37)
Sadi, tu labai fotogeniska, nevaryk
nu žinok pažiūrėjus kokių modelių nuotraukos sudėtos į auto, tai kyla abejonės
meetas darom, duosiu pabandyt savo naujutėlį fotiką
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 21:40)
o visu pirma tai as labai dziaugiuosi uz save - kad iveikiau savo baimes ir kompleksus ir bent pabandziau sudalyvaut,
dalyvaut reikia man tai adrenalinas kazkoks uzplusta, kai idedu savo bandymus i tavo tarpekli ziuriu ir nesuprantu, kas ten per daiktas nufotkytas
Sadi, kaip padarei savo manipuliacija mano favorite
Armana, dekui uz iverinta kaktusa mano tik jis nepaiso kompozicijos taisykliu, riverciau as ji su PS nuspalvinau ta saulute geltonai
eikit jūs kakot.... atsidariau auto, likau priblokšta, einu liūdesio skandint
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 21:46)
o tai tu dar iki siol nebuvai???????
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 21:49)
o tai tu dar iki siol nebuvai???????
buvau, bet paskutiniai kadrai mane nužuuuuuuuuuuudė
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:46)
dalyvaut reikia man tai adrenalinas kazkoks uzplusta, kai idedu savo bandymus i tavo tarpekli ziuriu ir nesuprantu, kas ten per daiktas nufotkytas
tai jau ir man uzpludo, kai idejau, bet kad uzplustu, kai reikia ND daryt, tai dar nera to - tik dazniausiai buna ranku nusvirimai
o situs ND dariau paskutinem valandom zinok - pamatytum kaip laukiau kol vaikas uzmigs, tada staigiai fotika i rankas, o dar reikia bent minimaliai kaip nors susideliot ir pradedfam pyskint. reikia stebet kad tik nepradetu temti, ir tuo paciu dar tyliai dirbti, nes mano mazoji tai kaip su lokatoriais - viska ciokina. na nufotkinau - ahaaaaa, gi reikia bent kazkiek apkirpt, pasukt, ten ka nors pareguliuot, nors nieko nesupratau kaip ir ka ten reikia - tai viska is akies , tai va per kelias valandas vos ne vos spejau i traukiny
nu jau taip ir nesupranti - neapsimesk gi kriaukle paprasciausia. o kaip man reikejo macro kad tu zinotum , nu nors apsiverk. mano veidrodis nefokusuoja tiek, tai su muiline daryta bet ir tai vistiek ne tas, nu v.z.
ai ir isviso geda siaip, kad tokius biestalkovus kadrus idejau tik tam kad idet, bet taaakart tikrai nieko as nesugalvojau - toli man iki ideju
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 21:46)
as kai pasiziurejau tai likau mazam soke
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 21:54)
nu jau taip ir nesupranti - neapsimesk gi kriaukle paprasciausia. o
dar ir dabar as ten kriaukles nematau gal pas mane kitokios kriaukles as Grozio peilio prisiziurejus ten izvelgiu siule susiuta
aaaaa, diedas atvede i prota - gi ne indu kriaukle ten, kaip as galvojau