Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

Sadi, tu labai fotogeniska, nevaryk biggrin.gif

Nikke, sveikinu su pirkiniu wub.gif thumbup.gif

tai kaip tas mytas, bus nebus g.gif vat ir 50-uka kas duotumet pabandyt lotuliukas.gif blush2.gif

ar susipazinsim on line ir uzteks biggrin.gif

Duoma, prasyk tevu fotoaprato - tegu investuoja i dukros ateiti biggrin.gif
Atsakyti
apie durininko portretą - irgi pagalvojau,kad ten pelėdikės biggrin.gif net nžn kodėl. va taip va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 21:35)
Tai kur tie kavinimosi rezultatai?  biggrin.gif

Be fotiku kavinomes wink.gif taip jau sutarem tasyk... ax.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojams 4u.gif biggrin.gif

o visu pirma tai as labai dziaugiuosi uz save - kad iveikiau savo baimes ir kompleksus ir bent pabandziau sudalyvaut, ir likau laaaaabaaaaaaaaaaaai nustebinta bigsmile.gif , kad gavau baluuuuuuuuuuu - netgi uz du darbelius is triju thumbup.gif laugh.gif assa.gif sokiai.gif diiidelis aciu aciuks.gif, kad nelikau nepastebeta, nes as tokia pajautrinta tuo klausimu blush2.gif

v.z. visai verta bent minimaliai pasistengt, o jei daugiau pasistengus - ziek ir visai gerai gautusi tongue.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 17, 21:29)
.................. Ir aš jau manau, kad esu beviltiška. Niekaip neišeina gaut ryškumo.

as siandien uz ryskuma jau tiek skundziausi diedui, jau tiek skundziausi doh.gif , bet vistik su tai veidrodziais irgi ner taip paprasta wink.gif jau tuomet reikia jiems geru stiklu, nes jei patalpose, tai iskarto pasimato visi niuansai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 17 kovo 2009 - 21:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 21:35)
labai labai dziaugiuos kartu su tavim 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu dabar tai biški ir gėda kad purkšdavau kaip mažas kai siūlei šią temą smile.gif Reikia vistik spyrio kartais mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:37)
Sadi, tu labai fotogeniska, nevaryk biggrin.gif

tai kaip tas mytas, bus nebus g.gif vat ir 50-uka kas duotumet pabandyt lotuliukas.gif  blush2.gif

nu žinok pažiūrėjus kokių modelių nuotraukos sudėtos į auto, tai kyla abejonės smile.gif

meetas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif darom, duosiu pabandyt savo naujutėlį fotiką thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu liamuna peperoni ir Egzo 4u.gif 4u.gif

as situose ND nedalyvavau .. man labai daug streso ivare auto doh.gif lotuliukas.gif dar ligos, gimtadienis ... taip nieko ir nepadariau blush2.gif verysad.gif

Sadi ir buk gera nemurmek, kad tavo marmuze nefotogeniska nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 kovo 2009 - 21:47
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 21:40)
o visu pirma tai as labai dziaugiuosi uz save - kad iveikiau savo baimes ir kompleksus ir bent pabandziau sudalyvaut,

drinks_cheers.gif dalyvaut reikia biggrin.gif man tai adrenalinas kazkoks uzplusta, kai idedu savo bandymus lotuliukas.gif lotuliukas.gif i tavo tarpekli ziuriu ir nesuprantu, kas ten per daiktas nufotkytas g.gif

Sadi, kaip padarei savo manipuliacija bigsmile.gif mano favorite biggrin.gif

Armana, dekui uz iverinta kaktusa mano biggrin.gif tik jis nepaiso kompozicijos taisykliu, riverciau as ji su PS blush2.gif nuspalvinau ta saulute geltonai smile.gif

Atsakyti
eikit jūs kakot.... atsidariau auto, likau priblokšta, einu liūdesio skandint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 21:46)
eikit jūs kakot.... atsidariau auto, likau priblokšta, einu liūdesio skandint  biggrin.gif

o tai tu dar iki siol nebuvai??????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 21:49
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 21:49)
o tai tu dar iki siol nebuvai??????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

buvau, bet paskutiniai kadrai mane nužuuuuuuuuuuudė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:46)
drinks_cheers.gif dalyvaut reikia biggrin.gif man tai adrenalinas kazkoks uzplusta, kai idedu savo bandymus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif i tavo tarpekli ziuriu ir nesuprantu, kas ten per daiktas nufotkytas g.gif

tai jau ir man uzpludo, kai idejau, bet kad uzplustu, kai reikia ND daryt, tai dar nera to - tik dazniausiai buna ranku nusvirimai ax.gif

o situs ND dariau paskutinem valandom zinok - pamatytum kaip doh.gif laukiau kol vaikas uzmigs, tada staigiai fotika i rankas, o dar reikia bent minimaliai kaip nors susideliot ir pradedfam pyskint. reikia stebet kad tik nepradetu temti, ir tuo paciu dar tyliai dirbti, nes mano mazoji tai kaip su lokatoriais - viska ciokina. na nufotkinau - ahaaaaa, gi reikia bent kazkiek apkirpt, pasukt, ten ka nors pareguliuot, nors nieko nesupratau kaip ir ka ten reikia - tai viska is akies doh.gif blush2.gif , tai va per kelias valandas vos ne vos spejau i traukiny ax.gif

nu jau taip ir nesupranti - neapsimesk cool.gif gi kriaukle paprasciausia. o kaip man reikejo macro kad tu zinotum doh.gif , nu nors apsiverk. mano veidrodis nefokusuoja tiek, tai su muiline daryta ax.gif bet ir tai vistiek ne tas, nu v.z. biggrin.gif

ai ir isviso geda siaip, kad tokius biestalkovus kadrus idejau tik tam kad idet, bet taaakart tikrai nieko as nesugalvojau - toli man iki ideju ax.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 21:46)
eikit jūs kakot.... atsidariau auto, likau priblokšta, einu liūdesio skandint

as kai pasiziurejau tai likau mazam soke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 17, 21:54)
nu jau taip ir nesupranti - neapsimesk  cool.gif gi kriaukle paprasciausia. o

dar ir dabar as ten kriaukles nematau blush2.gif biggrin.gif gal pas mane kitokios kriaukles lotuliukas.gif as Grozio peilio prisiziurejus ten izvelgiu siule susiuta blush2.gif lotuliukas.gif

aaaaa, diedas atvede i prota - gi ne indu kriaukle ten, kaip as galvojau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti