Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 17, 21:11)

Nusipirkau 50tuka...  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip fainai!
unsure.gif unsure.gif unsure.gif Matyt, ir man reik susimąstyt, nes irgi beviltiška save laikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 20:42)
SP, ai, prisiminiau  smile.gif  O man patiko šis darbas... nes portretą įsivaizduoju įvairiai smile.gif Na fainai tu sugalvojai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kooooookia ten foto, pasakykit, nes numirsiu is smalsumo blush2.gif

Sveikinimi nugaletojoms ir dalyvavusioms wub.gif

as sikart tik viena teisstenejau, sugalvota ir pateikta per 10 gal minuciu blush2.gif lotuliukas.gif

Apelsininis bliuzas tai ir itariau, kad Peperoni biggrin.gif na, zinom ir tie melyni trikampiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Sveikinu Liamuna 4u.gif

Pasirodo, labai neklydau biggrin.gif Peperoni, ir tave sveikinu 4u.gif biggrin.gif būtų įdomu pamatyti kaip atrodė fotografavimas, nes apšvietimas tai labai liuksiškas padarytas thumbup.gif

Saulės Pūga, man patiko ta foto, kur buvo į ND įdėta, tik nepakomentavau blush2.gif reiktų susikaupti man pagaliau ties tuo auto ir pakomentuoti ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 20:37)
Labiausiai mane suzavejo Peledikes darbai sikart  wub.gif

blush2.gif wub.gif

Atsakyti
bet kaip nervuoja tas istampytas psl, kad net zinutes nesimato puse schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 21:15)
as sikart tik viena teisstenejau, sugalvota ir pateikta per 10 gal minuciu blush2.gif  lotuliukas.gif

ir jinai buvo MB favoritė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 21:20)
ir jinai buvo MB favoritė  mirksiukas.gif

rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 21:04)
Liamuna šaunuolė  thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 17, 21:14)

Liamuna, šaunuolė Tu. 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 21:16)
Sveikinu Liamuna  4u.gif

Aciu wub.gif

(prisipazinsiu kad mintis gime per 5 min, o pats darbas uztruko vos pusvalandi) blush2.gif
Atsakyti
nervinat, miargai, kad visada atspejat... cool.gif biggrin.gif

jokio ten stebuklo ner su ta foto... Grizau po pasikavinimo su Baccardi - ir nupleskinau vienu priejimu visus tris kadrus biggrin.gif nors pries tai daviaus kelias dienas ir nieko... doh.gif taigi buna dienu lyg tycia... biggrin.gif

sudeti du balti lapai - vienas ant baro, kitas statmenai jam... tada sudeliojau tas formeles ir apsvieciau is virsaus su zibintuveliu smile.gif siai foto sunaudojau tris kadrus... turbut mano rekordas... biggrin.gif zibintuveli kazkoki mandra MB nupirko - jis sviecia va taip melynai smile.gif fotografuota kitiniu objektyvu:

Focal Length:
35 mm
F-Number:
F/14
Exposure Time:
0.25 sec. 1/4
Metering Mode:
Multi-segment
ISO Speed:
400
Flash Mode:
Off

Oi , Nikkes su pirkiniu nauju nepasveikinau blush2.gif geru kadru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 21:31
Sveikinu visas. 4u.gif

Aš patyliukais svajoju apie veidrodinį fotoaparatą. esu pasiryžus rimtai taupytis pinigus. Ir kada nors pasidovanot sau... ax.gif Nes toks baltas pavydas apima, pasiklausius jūsų. Ir aš jau manau, kad esu beviltiška. Niekaip neišeina gaut ryškumo.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 21:14)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Matyt, ir man reik susimąstyt, nes irgi beviltiška save
laikau biggrin.gif

aha, anksčiau kaltinom kad fotikai tik PGM, dabar kad objektyvai kitiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Manau čia toks oras kaltas - niūrus ir pilkas doh.gif

Ale žinot kas man patinka - kad pas mus prasideda diskusijos apie tai ko kas tikisi iš fotografavimo, kaip įsivaizduojam tą reikalą ir pan thumbup.gif rimtėjam ir augam wub.gif

Aš tai vistiek manau kuo daugiau bandysiu, darysiu, galvosiu - tuo daugiau išmoksiu. Kad ir auto - kai pasiūlė temą galvojau - nu jau ne, čia tikrai nieko nemokėsiu, nesugalvosiu ir ne dalyvausiu su savo nefotogeniška marmūzę doh.gif pamėginau ir wow bigsmile.gif įdomu bigsmile.gif

Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 17, 21:33)

Aš tai vistiek manau kuo daugiau bandysiu, darysiu, galvosiu - tuo daugiau išmoksiu. Kad ir auto - kai pasiūlė temą galvojau - nu jau ne, čia tikrai nieko nemokėsiu, nesugalvosiu ir ne dalyvausiu su savo nefotogeniška marmūzę  doh.gif pamėginau ir wow  bigsmile.gif įdomu  bigsmile.gif

labai labai dziaugiuos kartu su tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 22:24)
Grizau po pasikavinimo su Baccardi -

Tai kur tie kavinimosi rezultatai? biggrin.gif
Atsakyti