Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

SP - uff...... nzn kaip cia dabar pakomentuot.. nu man patinka... ziauuuuriai..... jei cia sitas zodis tinka... blush2.gif
Atsakyti
Vaisinames tongue.gif

user posted image
Atsakyti
dekui uz sampana, as kaip tik vyna geriu blush2.gif
Atsakyti
skanumelis.... wub.gif
Atsakyti
SP man irgi patiko ta nuotrauka, nieko nekomentuoju auto nes nelabai gaudausi, tik vadovaujuosi kol kas intuicija g.gif , savo jausmais ar..., net nezinau kaip tai pavadinti, tiesiog daug ziurineju ir bandau analizuoti sau blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus 4u.gif Pasidairius po musu darbelius,tikrai matosi,kad tobulejam wub.gif Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinanciu ir gerianciu sampana bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna šaunuolė thumbup.gif o dar pamačiau keletą labai gražių naujų abstrakcijų...
Atsakyti
Sveikinu drinks_cheers.gif

Aš šį kartą nė vieno kadro neįdėjau...visiška krizė doh.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, leiskite pasigirti ta proga... Nusipirkau 50tuka... wub.gif Tai net akyse sviesiau pasidare. Jau su tuo kitiniu tai buvau kompleksa isivarius (komplekso pavadinimas - bondafobija lotuliukas.gif ). Galvojau, kad jau visiskai esu beviltiska ir reikia keisti hobi. Kaip befotkinciau - ryskumo nera ir tiek. Viskas plaukia. O va pabandziau su 50tuku - visai kitas reikalas. wub.gif Toks palengvejimas! labai dziaugiuosi. Tiesa, nustebino, kad taip per atstuma reikia fotografuoti, bet manau priprasiu. Ziuriu, daug kam cia krize, o pas mane pilna galva ideju - fotkinciau ir fotkinciau. Ale kur gi mano modeliai? lotuliukas.gif Modeliu krize... lotuliukas.gif
Jau svajoju apie vasara - tada turesiu kazkiek laiko, oi kiek galesiu fotografuoti. tongue.gif kad tik entuziazmas neisblestu iki to laiko... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 17 kovo 2009 - 21:13
cha, apie Blue ... fotkę - visos galvojot, kad ji peperoni ane? biggrin.gif aš tai dėl apšvietimo meistriško iškart pagalvojau, kad jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 22:06)
Sveikinu  drinks_cheers.gif

Aš šį kartą nė vieno kadro neįdėjau...visiška krizė  doh.gif

Bus dar tų kartų. mirksiukas.gif Čia dabar daugumai fotografavimo krizė biggrin.gif

Liamuna, šaunuolė Tu. 4u.gif
Atsakyti