SP - uff...... nzn kaip cia dabar pakomentuot.. nu man patinka... ziauuuuriai..... jei cia sitas zodis tinka...
Vaisinames
skanumelis....
SP man irgi patiko ta nuotrauka, nieko nekomentuoju auto nes nelabai gaudausi, tik vadovaujuosi kol kas intuicija , savo jausmais ar..., net nezinau kaip tai pavadinti, tiesiog daug ziurineju ir bandau analizuoti sau
Prisijungiu prie sveikinanciu ir gerianciu sampana
Liamuna šaunuolė o dar pamačiau keletą labai gražių naujų abstrakcijų...
Sveikinu
Aš šį kartą nė vieno kadro neįdėjau...visiška krizė
Aš šį kartą nė vieno kadro neįdėjau...visiška krizė
Oi, mergaites, leiskite pasigirti ta proga... Nusipirkau 50tuka... Tai net akyse sviesiau pasidare. Jau su tuo kitiniu tai buvau kompleksa isivarius (komplekso pavadinimas - bondafobija ). Galvojau, kad jau visiskai esu beviltiska ir reikia keisti hobi. Kaip befotkinciau - ryskumo nera ir tiek. Viskas plaukia. O va pabandziau su 50tuku - visai kitas reikalas. Toks palengvejimas! labai dziaugiuosi. Tiesa, nustebino, kad taip per atstuma reikia fotografuoti, bet manau priprasiu. Ziuriu, daug kam cia krize, o pas mane pilna galva ideju - fotkinciau ir fotkinciau. Ale kur gi mano modeliai? Modeliu krize...
Jau svajoju apie vasara - tada turesiu kazkiek laiko, oi kiek galesiu fotografuoti. kad tik entuziazmas neisblestu iki to laiko...
Jau svajoju apie vasara - tada turesiu kazkiek laiko, oi kiek galesiu fotografuoti. kad tik entuziazmas neisblestu iki to laiko...
cha, apie Blue ... fotkę - visos galvojot, kad ji peperoni ane? aš tai dėl apšvietimo meistriško iškart pagalvojau, kad jos
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 17, 22:06)
Bus dar tų kartų. Čia dabar daugumai fotografavimo krizė
Liamuna, šaunuolė Tu.