sveikinu nugaletojas
begam i albuma prisipazint kur kieno kuri
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinimai prizininkams
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:22)
Sveikinimai nugalėtojams
gerai cia buvai parasius
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 19:07)
Ten mano nuotraukytė buvo, ale galvoau, kad niekam tikusi, tai išėmiau iš albumo
Dar įdėsiu čia, kad prisimintumėt
Dar įdėsiu čia, kad prisimintumėt
veltui isemei, man labai ji patiko, tokia sviesi buvo...
Aciu balsavusiems uz mano abstrakcija, nesitikejau tiek balsu gauti.... bet labai malonu...
nespėjau pabalsuot ... du savo favoritus mačiau tarp nugalėtojų, labai džiauogiuos pirmą vietą būčiau blue minimal davusi, antrą raudonai dar būčiau skirusi žaliai ir tai kur akis gražiai nufotkinta. labai patiko šios nuotraukos, šaunuolės ir šaunuoliai
Prisivijau jus, stai mano komentarai paskutiniams puslapiams:
labiausiai is visu nuotrauku patiko Peperoni lengva trapi gelyte su saules zuikuciais.
Apie kokia jus lygybe kalbejot, nesuprantu. Juk cia ne viesi konkursai su milijoniniais prizais, cia bendraminciu burelis, kur kiekvienas kiek nori, tiek ir investuoja pastangu, pinigu ir laiko. Kiekvienas pasiima tai, ko nori. Kam cia ta lygybe? As, pvz, jei butu paskelbtas koks glamurinis konkursas, tai jame nedalyvauciau, nes mano prioritetai kiti (dar reikia pagrindUs is pradziu gauti, tada bus galima fotoshopint ar pan.). Ir man paciai mano nekonkursiniai bandymai isgauti spirale (rodziau jums foto - su kremu ir zmogus su zvakem) buvo daug naudingesne treniruote, nei fotografuojant silpnoka konkursine nuotrauka (nors ir ta buvo naudinga).
Ech, turiu labai realia vizija koliazui, ale is kur gauti modeli? Reiktu skubiai nufotografuoti, kad jus kuri idejos nenugvelbtumet, nes jus tai oi gabios idejas is galvos istraukti ir greitai igyvendinti. Oi reikia modelio...
Na, ir svarbiausia - SVEIKINU NUGALETOJAS IR VISUS DALYVIUS. JUSU NUOTRAUKOS NEREALIOS - ACIU, KAD ESATE!
labiausiai is visu nuotrauku patiko Peperoni lengva trapi gelyte su saules zuikuciais.
Apie kokia jus lygybe kalbejot, nesuprantu. Juk cia ne viesi konkursai su milijoniniais prizais, cia bendraminciu burelis, kur kiekvienas kiek nori, tiek ir investuoja pastangu, pinigu ir laiko. Kiekvienas pasiima tai, ko nori. Kam cia ta lygybe? As, pvz, jei butu paskelbtas koks glamurinis konkursas, tai jame nedalyvauciau, nes mano prioritetai kiti (dar reikia pagrindUs is pradziu gauti, tada bus galima fotoshopint ar pan.). Ir man paciai mano nekonkursiniai bandymai isgauti spirale (rodziau jums foto - su kremu ir zmogus su zvakem) buvo daug naudingesne treniruote, nei fotografuojant silpnoka konkursine nuotrauka (nors ir ta buvo naudinga).
Ech, turiu labai realia vizija koliazui, ale is kur gauti modeli? Reiktu skubiai nufotografuoti, kad jus kuri idejos nenugvelbtumet, nes jus tai oi gabios idejas is galvos istraukti ir greitai igyvendinti. Oi reikia modelio...
Na, ir svarbiausia - SVEIKINU NUGALETOJAS IR VISUS DALYVIUS. JUSU NUOTRAUKOS NEREALIOS - ACIU, KAD ESATE!
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 20:28)
gerai cia buvai parasius
tai aš kartais mėgėja pirmą mintį parašyti kai pasveikinai Tunelio autorių, pamaniau, tai ką parašiau
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:33)
tai aš kartais mėgėja pirmą mintį parašyti kai pasveikinai Tunelio autorių, pamaniau, tai ką parašiau
As laukiu, kol prisipazins - tada asmeniskai visas pasveikinsiu
Liamuna jau galima dabar sveikint (a kur sampaaaanas? )
Nikke - aciu uz komplimentus mano trapiajai foto... dar kazkas komentavo - bet dabar nebepamenu - zodziu aciu visiems
Labiausiai mane suzavejo Peledikes darbai sikart
Sveikinimai nugalėtojoms ir ne tik (ir save nugalėjusioms)! Aš net nebalsavau, nes man visa ta kompozicija jau toooks tamsus reikalas. Aš esu filologė ir blondinė iki panagių net fotografijoje....
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:33)
o as net nubegau paziuret, nes kazkaip kitaip albume perskaiciau...
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 20:37)
As laukiu, kol prisipazins - tada asmeniskai visas pasveikinsiu
tuo begu atkimst ...
Sveikinimai nugalėtojoms!!!
SP, ai, prisiminiau O man patiko šis darbas... nes portretą įsivaizduoju įvairiai Na fainai tu sugalvojai
SP, ai, prisiminiau O man patiko šis darbas... nes portretą įsivaizduoju įvairiai Na fainai tu sugalvojai