Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

sveikinu nugaletojas thumbup.gif 4u.gif

begam i albuma prisipazint kur kieno kuri ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 17 kovo 2009 - 20:27
Sveikinimai prizininkams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:22)
Sveikinimai nugalėtojams  4u.gif

gerai cia buvai parasius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 19:07)
Ten mano nuotraukytė buvo, ale galvoau, kad niekam tikusi, tai išėmiau iš albumo  blush2.gif
Dar įdėsiu čia, kad prisimintumėt  biggrin.gif

veltui isemei, man labai ji patiko, tokia sviesi buvo...

Aciu balsavusiems uz mano abstrakcija, nesitikejau tiek balsu gauti.... blush2.gif bet labai malonu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 17 kovo 2009 - 20:32
nespėjau pabalsuot ... du savo favoritus mačiau tarp nugalėtojų, labai džiauogiuos thumbup.gif pirmą vietą būčiau blue minimal davusi, antrą raudonai smile.gif dar būčiau skirusi žaliai ir tai kur akis gražiai nufotkinta. labai patiko šios nuotraukos, šaunuolės ir šaunuoliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif Prisivijau jus, stai mano komentarai paskutiniams puslapiams:

labiausiai is visu nuotrauku patiko Peperoni lengva trapi gelyte su saules zuikuciais. wub.gif

Apie kokia jus lygybe kalbejot, nesuprantu. smile.gif Juk cia ne viesi konkursai su milijoniniais prizais, cia bendraminciu burelis, kur kiekvienas kiek nori, tiek ir investuoja pastangu, pinigu ir laiko. Kiekvienas pasiima tai, ko nori. Kam cia ta lygybe? As, pvz, jei butu paskelbtas koks glamurinis konkursas, tai jame nedalyvauciau, nes mano prioritetai kiti (dar reikia pagrindUs is pradziu gauti, tada bus galima fotoshopint ar pan.). Ir man paciai mano nekonkursiniai bandymai isgauti spirale (rodziau jums foto - su kremu ir zmogus su zvakem) buvo daug naudingesne treniruote, nei fotografuojant silpnoka konkursine nuotrauka (nors ir ta buvo naudinga).

Ech, turiu labai realia vizija koliazui, ale is kur gauti modeli? doh.gif verysad.gif cry.gif Reiktu skubiai nufotografuoti, kad jus kuri idejos nenugvelbtumet, nes jus tai oi gabios idejas is galvos istraukti ir greitai igyvendinti. lotuliukas.gif Oi reikia modelio...

Na, ir svarbiausia - SVEIKINU NUGALETOJAS IR VISUS DALYVIUS. JUSU NUOTRAUKOS NEREALIOS - ACIU, KAD ESATE!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 17 kovo 2009 - 20:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 20:28)
gerai cia buvai parasius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai aš kartais mėgėja pirmą mintį parašyti doh.gif kai pasveikinai Tunelio autorių, pamaniau, tai ką parašiau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:33)
tai aš kartais mėgėja pirmą mintį parašyti  doh.gif  kai pasveikinai Tunelio autorių, pamaniau, tai ką parašiau  biggrin.gif   blush2.gif

As laukiu, kol prisipazins - tada asmeniskai visas pasveikinsiu biggrin.gif

Liamuna jau galima dabar sveikint 4u.gif 4u.gif 4u.gif (a kur sampaaaanas? biggrin.gif )

Nikke - aciu uz komplimentus mano trapiajai foto... wub.gif dar kazkas komentavo - bet dabar nebepamenu blush2.gif - zodziu aciu visiems wub.gif

Labiausiai mane suzavejo Peledikes darbai sikart wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 20:41
Sveikinimai nugalėtojoms ir ne tik (ir save nugalėjusioms)! Aš net nebalsavau, nes man visa ta kompozicija jau toooks tamsus reikalas. Aš esu filologė ir blondinė iki panagių net fotografijoje....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 kovo 2009 - 21:04
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 20:33)
tai aš kartais mėgėja pirmą mintį parašyti  doh.gif  kai pasveikinai Tunelio autorių, pamaniau, tai ką parašiau  biggrin.gif  blush2.gif

o as net nubegau paziuret, nes kazkaip kitaip albume perskaiciau... lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 20:37)
As laukiu, kol prisipazins - tada asmeniskai visas pasveikinsiu  biggrin.gif

Liamuna jau galima dabar sveikint  4u.gif  4u.gif  4u.gif  (a kur sampaaaanas?  biggrin.gif )

tuo begu atkimst ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

SP, ai, prisiminiau smile.gif O man patiko šis darbas... nes portretą įsivaizduoju įvairiai smile.gif Na fainai tu sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti