Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 16:29)

va del auto sau buvau teisi -tikrai man dar per sudetinga unsure.gif  blush2.gif kol nebuvau bandzius biski paprasciau atrode cool.gif o dabar doh.gif pravalas visiskas cool.gif dar nieks neisduoda paslapciu ax.gif kaip ta veida dideli gana kokybiska padaro -kaip fotkina unsure.gif

pamirsau atsakyt.... blush2.gif doh.gif fotkinau su 50-uku, is kokiu 70cm atstumo, fotikas ant stovo, naudojau distancini. Kadruodama siek tiek kirpau - kadangi tai 50-ukas, savaime viskas gaunas is arciau smile.gif

jei dar kas domina - klausk wink.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 19:07)
Ten mano nuotraukytė buvo, ale galvoau, kad niekam tikusi, tai išėmiau iš albumo 

nu be komenaru.... doh.gif biggrin.gif man kaip tik jinai patiko smile.gif))

SP - nagi dabar jau dek savo kortas ant stalo - bais idomu pasidare, kas cia per eksperimentas biggrin.gif labai patiko tavo mintys drinks_cheers.gif oficialiai kvieciu tave kavos... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 18:28)
tai kuri foto tavo?  cool.gif  kaip suprantu, ištrynei?

Saules Pugos foto buvo autoportretuose mirksiukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 18:55)
man asmeniskai apdirbti foto dar sudetingiau,nei nufotografuoti  blush2.gif

visiskai su tavim sutinku, as dazniausiai persistengiu, o kai persistengiu tai taip kokybe krenta, kad jau visiskai nerodoma fota pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 17, 19:26)
Saules Pugos foto buvo autoportretuose  mirksiukas.gif

jau zinau... turejau itarima, kad kazkas ne taip biggrin.gif o man labai tokio tipo patinka... dar pati kazka galvojau panasaus daryt, ale pamacius albume atsisakiau tos idejos biggrin.gif

nu nu nu tau - uz tai, kad isemei unsure.gif buc tikrai balsavus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 17, 18:01)
* O tu nesistenk įtikti daugumai. Daryk tai - kas patinka Tau ir siek geriausio rezultato. ND laimėjimas dar ne viskas (nors smagu būti įvertintai, labai smagu). Žaisk su šviesa, su linijomis, kompozicija, judesiu ir t.t ir pan., minimalus PS įsikišimas nekenkia. Tokios dabar technologijos - skaitmeninės ir palengvinančios (?) gyvenimą fotografui. Bent jau man svarbu, kad žiūrovas suvoktų idėją, nors ji jam gal ir nepatiks.

** Padariau šiuose ND mažą socialinį eksperimentą (skambiai pasakyta) ir man labai patiko komentarai (balų tai tikrai nebūčiau surinkusi, bet ar nuo to man turi mažiau patikti mano idėja ir darbas?).

* Puikiai pasakyta ax.gif
** Labai įdomu kuri nuotraukytė ten buvo, o gal dar yra bigsmile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 19:15)
niekam tikusi  doh.gif  aš už ją balsuoti norėjau  biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 19:19)
kaip tai niekam tikusi? blink.gif  nono.gif ir ideja ir estetika ir ritmas ir spalvos  wub.gif niu nzn  schmoll.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 19:24)
nu be komenaru....  doh.gif  biggrin.gif  man kaip tik jinai patiko smile.gif))

Ačiū, mergaitės ax.gif Tai va, labai sunku nuspręsti kurią nuotrauką dėti ND, todėl kaitalioju kaitalioju, kol pati nebesuprantu, kuri yra geriausia doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 19:30)
jau zinau... turejau itarima, kad kazkas ne taip biggrin.gif o man labai tokio tipo patinka... dar pati kazka galvojau panasaus daryt, ale pamacius albume atsisakiau tos idejos biggrin.gif

nu nu nu tau - uz tai, kad isemei  unsure.gif  buc tikrai balsavus wink.gif

Kokia gi ten nuotraukytė buvo, labai cekava blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 19:39)
Ačiū, mergaitės ax.gif Tai va, labai sunku nuspręsti kurią nuotrauką dėti ND, todėl kaitalioju kaitalioju, kol pati nebesuprantu, kuri yra geriausia doh.gif

pirmas ispudis visada buna geriausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, merginos, man dabar tokia sviieškojimo fazė. Tai darau kažką, ką jaučiu. Manau man anksčiau tokios foto apskritai būtų "be ryšio". O šiandien reikia labai to. Įdėjau į ND tik šiaip, dėl komentarų, nes kartais man įdomu ką vertina autorių ar darbą. Net ne eksperimentas tai buvo, tiesiog atviras ieškojimas smile.gif Juk žinau, kad reakcijų bus visokių. Bet aš myliu ir nekenčiu savęs tokios. Na štai toks tas jausmas...

Pepperoni, aš labai dėkoju už kvietimą. Bet Tave kviečiu ne tik kavos (nebent pertraukėlei su kava). Ieškau modelių, taip sakant...
Atsakyti

pasikartosiu, bet man tas ieskojimas labai patiko - dziaugiuos, kad spejau pakomentuot bigsmile.gif

nu as kukli gi blush2.gif - tai kazkaip negaliu taip iskart siulytis... blush2.gif uztatai ir kvieciu kavos... ax.gif bet su malonumu pabuciau ir modeliu - nors labai labai nemoku to daryt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 19:58
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 17, 19:51)
Oi, merginos, man dabar tokia sviieškojimo fazė. Tai darau kažką, ką jaučiu. Manau man anksčiau tokios foto apskritai būtų "be ryšio". O šiandien reikia labai to. Įdėjau į ND tik šiaip, dėl komentarų, nes kartais man įdomu ką vertina autorių ar darbą. Net ne eksperimentas tai buvo, tiesiog atviras ieškojimas smile.gif Juk žinau, kad reakcijų bus visokių. Bet aš myliu ir nekenčiu savęs tokios. Na štai toks tas jausmas...

Pepperoni, aš labai dėkoju už kvietimą. Bet Tave kviečiu ne tik kavos (nebent pertraukėlei su kava). Ieškau modelių, taip sakant...

g.gif norisi konkretumo smile.gif
Atsakyti
Merginos kas ten ieskojot vaikisko fotoaparato .. kaip tik maciau sitoje temoje mirksiukas.gif

http://www.supermama...;#entry25106377
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 kovo 2009 - 20:06
ND namų darbų Kompozicija ir įtaiga rezultatai

1 tunelis… 59
user posted image

2 Raudonai 33
user posted image

3 Blue, minimal, abstract. 30
user posted image

4 Gėlytės 29
5 Nostalgija 28
6 Manipuliacija 27
7 Sustok, akimirka, žavinga!!! 24
7 Strypeliai ar grioveliai? 24
7 Žalia 24
8 Metraštis 17
9 Rudija.... 16
9 1,2,3… 16
10 Daug degtuku...viens 13
11 Šešėlių žaismas 12
12 Švelniai 9
12 Senojo durininko portretas 9
13 naktį… 8
14 Saulės baterija 6
14 Žvilgsnis 6
15 kvadratinis kelias 5
16 Į tolį … 4
16 Apskritimu 4
17 Šulinys 3
17 3
17 langučiai 3
17 viens, du , trys lygiuot 3
17 Skaisti pavasario saulute 3
17 Suraizgyti 3
18 dryžiai 2
18 Saulė 2
18 Pakopa po pakopos 2
18 Skylutės 2
18 Unsharp mask 2
18 suko, suko ir užsuko… 2
19 Tarpeklis 1
19 Mummy 1
19 Dryzuotas 1

Balsavo 30 dalyvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 17, 19:51)
Ieškau modelių, taip sakant... [/color]

ech, nagi kodel tokios Fotografes nesipraktikuoja Vilniuje verysad.gif

o saunuole Sadi, taip operatyviai pateike rezultatus thumbup.gif
sveikinu nugaletojas (-us) ir laukiaum prisipazinimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 17 kovo 2009 - 20:14
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 17, 20:11)
ech, nagi kodel tokios Fotografes nesipraktikuoja Vilniuje  verysad.gif

jus ir taip ten daug turit biggrin.gif tongue.gif

nugi pamirsau, kad balsavimas baigtas... blush2.gif doh.gif kokia geeeeda... blush2.gif

Sveikinu Tunelio autoriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 20:14