Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 15:31)
Medona, o fotika irgi lingavai tokiais pusrutuliais? blush2.gif  g.gif

Nugi taip. Pati sedejau ant supynes todel negalejau nufotkint taip, kad vaikas visas matytusi smile.gif O is toliau bandziau, tai ne kas.....
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 03 17, 15:47)
Man tai net jauciasi(supykino) blink.gif Nesu as supimosi gerbeja doh.gif

Baik tu supykau doh.gif tiesiog pati nezinau ir del to atsiprasau mirksiukas.gif Domiuosi, klausiu.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 15:20)
Medona, man irgi noretusi matyt supynes smile.gif tada but aisku, kas cia vyksta ir kodel tas fonas toooks bigsmile.gif

bet kaip pavydziu jum silto oro, pas mus vel slapdriba, vel ziema gryzta verysad.gif

Supratau smile.gif

Oras tai tikrai labai fainas, tik ar ilgam, idomu biggrin.gif
Atsakyti
Medona, ryškumas, mano manymu, pakankamas. tik va jungiuos prie norinčių matyti supynes.

Stikline, Lamella, 4u.gif

aš apie naujus ND dabar mąstau.panašu, kad nepakaks vien nufotografuoti... teks išmokti ir koliažus dėlioti, kad gerai darbas žiūrėtųsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 17 kovo 2009 - 16:07
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 16:02)
aš apie naujus ND dabar mąstau.panašu, kad nepakaks vien nufotografuoti... teks išmokti ir koliažus dėlioti, kad gerai darbas žiūrėtųsi  rolleyes.gif

man tas tai nelabai patinka blush2.gif nes ten bus ir taip kazkur 3 foto, kurias reik ne bet kaip nufotkyt, o kokybiskai,dar apdirbt..ir dar sudet doh.gif ax.gif bet yra kaip yra cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 kovo 2009 - 16:09
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 14:13)
as irgi  blush2.gif bet noras yra  biggrin.gif

labai grazu wub.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 14:25)

keliu savo tulpes jūsų teismui, kokybė turėtų būti geresnė, bet man labiau rūpi jūsų nuomonė apie kompoziciją, nuotraukų išdėstymą ir pan.

na man kazkaip nelabai, gal kad vidurine kitokio formato g.gif , gal trecia bandyciau kazka panasaus i geles kota su lapo pradzia fotkint. blush2.gif

QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 15:05)

Dedu ir as viena su judesiu, ar labai  truksta ryskumo?

kaip portretukas manau labiau tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 16:04)
man tas tai nelabai patinka blush2.gif  nes siaip i albuma as foto koliaziniu nedarau unsure.gif ir sugebejimu riek turet ax.gif

bet kokiu atveju tokia patirtis tik į naudą. aš taip manau smile.gif o sugebėjimai labai puikiai gali būti išlavinami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 16:02)
Medona, ryškumas, mano manymu, pakankamas. tik va jungiuos prie norinčių matyti supynes.

aš apie naujus ND dabar mąstau.panašu, kad nepakaks vien nufotografuoti... teks išmokti ir koliažus dėlioti, kad gerai darbas žiūrėtųsi  rolleyes.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif is tiesu, norejau suzinot del ryskumo. O su supynems reiks dar pazaist, vasara ateina, daznai vesim vaikus...
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 16:11)
bet kokiu atveju tokia patirtis tik į naudą. aš taip manau  smile.gif o sugebėjimai labai puikiai gali būti išlavinami  mirksiukas.gif

del to tai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet kad nebutu per sunku -nors dar sudetinga sakyt nebandzius mirksiukas.gif
va del auto sau buvau teisi -tikrai man dar per sudetinga unsure.gif blush2.gif kol nebuvau bandzius biski paprasciau atrode cool.gif o dabar doh.gif pravalas visiskas cool.gif dar nieks neisduoda paslapciu ax.gif kaip ta veida dideli gana kokybiska padaro -kaip fotkina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 kovo 2009 - 16:30
noriu paklausti, gal kas turite toki filtra? labai jau nebrangus, man reiktu tokio apsauginio, jei teisingai suprantu, tai jis tinka visiems objektyvams kuriu skersmuo 58mm? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 17, 16:10)
na man kazkaip nelabai, gal kad vidurine kitokio formato  g.gif , gal trecia bandyciau kazka panasaus i geles kota su lapo pradzia fotkint.  blush2.gif

ačiū 4u.gif nebloga mintis, reiks pamąstyti apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 17, 15:30)

kad vilbroj brangiausia is visu e parduotuviu doh.gif

nors nuorodos laukiu 4u.gif biggrin.gif

gerai ten Medona ir InesaS susisnekejo lotuliukas.gif viena parase, kad ja pykina vien nuo supyniu vaizdo, kita parase, kad nepyksta visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 17, 16:10)
kaip portretukas manau labiau tinka wink.gif

Aciu, liamuna smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 16:29)
va del auto sau buvau teisi -tikrai man dar per sudetinga unsure.gif  blush2.gif kol nebuvau bandzius biski paprasciau atrode cool.gif o dabar doh.gif pravalas visiskas cool.gif dar nieks neisduoda paslapciu ax.gif kaip ta veida dideli gana kokybiska padaro -kaip fotkina unsure.gif

Galiu isduot, pati rankoj laikau fotiko mygtuka ir pyskinu doh.gif is 100-200 vos atsirenki ka rodyt biggrin.gif bet veidas gan nemazas buna biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 16:50)
gerai ten Medona ir InesaS susisnekejo lotuliukas.gif viena parase, kad ja pykina vien nuo supyniu vaizdo, kita parase, kad nepyksta visai biggrin.gif

doh.gif oi geras! nedaskaityta ryskiai mano blush2.gif Atsiprasau InesoS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 16:04)
man tas tai nelabai patinka blush2.gif  nes ten bus ir taip kazkur 3 foto, kurias reik ne bet kaip nufotkyt, o kokybiskai,dar apdirbt..ir dar sudet doh.gif  ax.gif bet yra kaip yra cool.gif

drinks_cheers.gif tikrai sutinku, nes jau darosi taip, kad kas labiau moka pazaist su PS tas geresni rezultata islauzia rolleyes.gif

o man noretusi, kad musu darbeliuose butu kuo maziau ps isikisimo (bent kol kas) , o tik pagrindine role zaistu apsvietimas, fonas - va cia tai butu tikri rezultatai, o dabar gaunasi nelygiosios unsure.gif

nes lyg dar darom techninius namu darbus,kad ismoktume fotkint ivairiomis salygomis, bet kuo toliau, tuo ziuriu labiau reikia daryt miana, kad daugumai itikt rolleyes.gif

na kad ir imkim portretuose - auto drobeje, nu rezultatas tai griuk is klumpiu - man jis pats pats thumbup.gif , bet as nieeeeeekaip tokio nepadaryciau, ir netodel, kad nemoku fotkint, o tik del to kad nemoku naudotis ps ir tais visais stebuklingais sluoksniais ir actionais cool.gif

tei va - geriau jau kita nd sugalvokit toki, kad nebutu ps isikisimo tongue.gif o tada ir pasimatys, kas geriausia valdo savo technika prie naturalaus ar dirbtino apsvietimo, su blicu be blico. nu v.z. mane supratot biggrin.gif

as pavydziui asmeniskai niekad nedarysiu savo fotkese miaaaaano, mano prioritetas yra reportazine fotografija - zmones, aplinka, peizazai, na dar macro smile.gif
Atsakyti