Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 15:05)
Sveikutes  4u.gif

Ziuriu , sauniai darbuojates. tikrai graziu nuotrauku prideje  thumbup.gif

Dedu ir as viena su judesiu, ar labai  truksta ryskumo?
user posted image

o as cia nelabai matau judesi ... judesys tik fone g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 17, 15:09)
o as cia nelabai matau judesi ... judesys tik fone  g.gif

cia vaikas ant supyniu, tai nesiskaito judesys unsure.gif ? jei ka, tai sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 17, 15:03)
Gražus  biggrin.gif Canon EOS DIGITAL REBEL

Mano irgi grazus - sidabrinis biggrin.gif (nors kazkur nete skaiciau, kad rimtam fotografui ne lygis turet sidabrini , reik butinai juodo lotuliukas.gif )

Dabar jau as pasmalsausiu blush2.gif - ar tu tik 50-uka naudoji, ar dar koki nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 kovo 2009 - 15:15
QUOTE(Medona @ 2009 03 17, 15:11)
cia vaikas ant supyniu, tai nesiskaito judesys  unsure.gif  ? jei ka, tai sorry  4u.gif

as zinok bijau komentuot .. bet man noris matyt, kad jis ant supyniu g.gif nes ten matau kaip portretuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 14:30)
Peledike  4u.gif tavo tulpe pirma ir ant sienos pasikabinciau  wub.gif

ačiū blush2.gif tik va tai pirmai kaip tik kokybės ir pritrūko doh.gif teks kartoti fotosesiją. kaip gerai buvo, kai vaikas keliskart per dieną miegojo, daba ta valandžiukė taip greitai prabėga...

o tavo pakarpytai tikrai kokybė dingo unsure.gif vis gi kenkai tie karpymai.

QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 14:31)
man gal vidurine labiausiai,nors labai jau traciska g.gif nzn..kazkaip i geles ir vaikus visada gera ziureti blush2.gif beja ! fonas labai  wub.gif ka naudojai jam? blush2.gif

4u.gif
naudojau paprastą juodą popieriaus lapą ir labai jau negausų šios dienos natūralų apšvietimą. turbūt dėl šitų dviejų dalykų ir gavosi toks fonas.

QUOTE(Armana @ 2009 03 17, 14:32)
Ši tema man irgi labai daug davė ax.gif Ko gero pati nebūčiau turėjusi tokio didelio stimulo tobulėti, ko nors išmokti. 

Pelėdike, man labai patiko antra foto. Man labai patinka kaip tu moki parodyti paprastus daiktus kitu kampu ax.gif

man irgi daug davė. labai džiaugiuosi, kad yra ši tema, nes noras ir domėjimasis buvo, bet prie pažengusiųjų labai jau sunku buvo jungtis. per žiaurus žinių, sugebėjimų skirtumas. o nebendraujant aktyviai su bendraminčiais kažkaip lėtai tas mokymosi procesas vyko.

ačiū wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 14:49)
Peledike ziurejau, ziurejau as i tas tulpes.... ax.gif  man nepatinka pats koliazas - t.y. kad du kadrai vertikalus, o vienas horizontalus ir visi vienoj linijoj...  ax.gif  kazkaip nzn...  ax.gif  o jei pabandyt palikt tik du vertikalius, arba siaip kitiap pakomponuot?  g.gif  kaip kadrai atskirai - man jie patinka  wub.gif

ačiū 4u.gif va apie tai ir rūpėjo man išgirsti, nes labai dvejojau dėl išdėstymo. reiks dar padirbėti prie tos tulpės ax.gif
Atsakyti
cia vaikas ant supyniu, tai nesiskaito judesys  unsure.gif  ? j

judesys tai turbut ir skaitosi, bet norisi matyti, kad jis ant supyniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Medona, man irgi noretusi matyt supynes smile.gif tada but aisku, kas cia vyksta ir kodel tas fonas toooks bigsmile.gif

bet kaip pavydziu jum silto oro, pas mus vel slapdriba, vel ziema gryzta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 17 kovo 2009 - 15:21
Ediper, turi prancūziuką? bigsmile.gif

Peledike, tulpės gražu...koliažas man irgi nea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 16:15)
Mano irgi grazus - sidabrinis  biggrin.gif 

Mano ir sidabrinis, bet tai aš ne rimts fotografas tai tinka ir toks blush2.gif biggrin.gif

Peledike, man tos tulpės atskirai geriau žiūrėtusi. smile.gif
Ediper, gražus vaikiuko portretas, tik gaila, kad galva išdegusi šone. smile.gif
Valetta, nu ir gražioj vietoj gyveni, ten tik fotkint ir fotkint. thumbup.gif
Atsakyti
Maciau ten kazkas siule fototechnika ... as taippat galiu pasiulyt ... dazniausiai pigiau nei vilbroje.Tai tik maza maza dalis mano vyro veiklos, todel konsultacijos suteikti negalesim, butu gerai jei is anksto zinotumet ko norit smile.gif zodziu jei ka sudomins, galiu atsiusti nuoroda i az :4u:
Atsakyti
Medona, o fotika irgi lingavai tokiais pusrutuliais? blush2.gif g.gif
Atsakyti
cia vaikas ant supyniu, tai nesiskaito judesys  unsure.gif  ? jei ka, tai sorry  4u.gif

Man tai net jauciasi(supykino) blink.gif Nesu as supimosi gerbeja doh.gif
Atsakyti