Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 03 17, 15:25)
kad lyg negalima pločio pasirinkti. bet garantuoti negaliu...

Armana, purvinokas ir man tas vertimas.

Ediper miesto foto man visai nieko. o jau mergytės gražumas neišpasakytas  wub.gif  aš už spalvas, tokio gražaus vaiko turbūt nei vienos foto neversčiau į j/b. tik saulutė truputį kadrą pagadino.

keliu savo tulpes jūsų teismui, kokybė turėtų būti geresnė, bet man labiau rūpi jūsų nuomonė apie kompoziciją, nuotraukų išdėstymą ir pan.

user posted image

man gal vidurine labiausiai,nors labai jau traciska g.gif nzn..kazkaip i geles ir vaikus visada gera ziureti blush2.gif beja ! fonas labai wub.gif ka naudojai jam? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 17 kovo 2009 - 14:32
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 14:08)
as irgi platesnio kampo noreciau,bet portretams ir uz tokia kaina,manau super ir 50-ukas,nors siaip idealiausia skaitosi 80-100 (maziausiai iskraipo ) geras TB,nors saviskiu irgi nesiskundziu  rolleyes.gif palaiko jis mane (jau pirkdamas body(jo ir buvo iniciatyva)zinojo,kad investiciju neisvengs lotuliukas.gif tik as nesitikejau,kad uzsikabinsiu,jei ne Si tema,tai ir nebuciau manau )

Ši tema man irgi labai daug davė ax.gif Ko gero pati nebūčiau turėjusi tokio didelio stimulo tobulėti, ko nors išmokti.

QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 14:18)
Armana, o kaip leliuka, gaunas fotkint su 50-uku, kad arti tokia aparatura jo negsadina? pastebjau, kad savo dicke fotkinau su muiline maza, tai ji daug kur sypsosi, o maze tik susikaupusi ziuri i mano aparata, dar plius blykste pridedama lotuliukas.gif

Tos fotkės su abiem vaikais buvo fotkintos iš maždaug 2 metrų atstumo, o jeigu jau noriu matyti tik vaiko veiduką, tai tada fotkinu maždaug pusės metro atstumu. Dukrytei dar nelabai rūpi ką aš darau, todėl ji geriau žiūri ką tuo metu veikia brolis. O va jau sūnų nufotkint tai problematiška, jis paprastai labai maivosi vos pamato fotoaparatą mano rankose.

Valetta, o jau vaizdų gražumas, aš irgi norėčiau čia gyventi bigsmile.gif

Pelėdike, man labai patiko antra foto. Man labai patinka kaip tu moki parodyti paprastus daiktus kitu kampu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 kovo 2009 - 14:38
pabandziau truputi nukirpt ir sumazint per flickr g.gif
lyg ir apmuilino truputi g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 15:37)
pabandziau truputi nukirpt ir sumazint per flickr  g.gif
lyg ir apmuilino truputi  g.gif
user posted image

man irgi atrodo g.gif pabandyk sumazinti per flikr mirksiukas.gif nepastebejau,kad nukentetu kokybe nuo to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 14:30)

netoli namu cia mano blush2.gif 

wow thumbup.gif reiskais tada noreciau pas tave i svecius ax.gif tongue.gif nebuvus tam kraste dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 14:40)
man irgi atrodo  g.gif pabandyk sumazinti per flikr mirksiukas.gif nepastebejau,kad nukentetu kokybe nuo to  g.gif

per flickr ir sumazinau unsure.gif
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 14:41)
wow thumbup.gif reiskais tada noreciau pas tave i svecius ax.gif  tongue.gif nebuvus tam kraste dar blush2.gif

topsecret.gif eile susidarius vietas reikia rasytis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Aš irgi noriu 50-ko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus smile.gif Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi  lotuliukas.gif Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai smile.gif ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?

Aš tai nekeisčiau savo 50-tuko į jokį kitą ax.gif Nebent norėčiau turėti po ranka kokį 18-35 mm (ar fiksuoto 35). Muilina maniškis 50-tukas truputį ir niekaip su tuo nesusitvarkau. Bet vis tiek manau, kad tai mano problemos, ne jo. Aišku, kartais būtų gerai turėti platesnio kampo objektyvą, ypač kai norisi namuose fotografuoti. Bet man daug ko norisi, vistik fotografuoju su savo senute technika ir nesivilioju naujesne smile.gif

Patinka man 50-tuko bokeh ir apskitai tai, kaip jis "piešia", o fotografuojant iš toli patinka ir siaura ryškumo zona, ir gerai, kad kojomis zoominti reikia smile.gif
Atsakyti
Peledike ziurejau, ziurejau as i tas tulpes.... ax.gif man nepatinka pats koliazas - t.y. kad du kadrai vertikalus, o vienas horizontalus ir visi vienoj linijoj... ax.gif kazkaip nzn... ax.gif o jei pabandyt palikt tik du vertikalius, arba siaip kitiap pakomponuot? g.gif kaip kadrai atskirai - man jie patinka wub.gif
Atsakyti
Saulės Pūga, o koks tavo aparatas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 17, 14:48)
Aš tai nekeisčiau savo 50-tuko į jokį kitą  ax.gif Nebent norėčiau turėti po ranka kokį 18-35 mm (ar fiksuoto 35). Muilina maniškis 50-tukas truputį ir niekaip su tuo nesusitvarkau. Bet vis tiek manau, kad tai mano problemos, ne jo. Aišku, kartais būtų gerai turėti platesnio kampo objektyvą, ypač kai norisi namuose fotografuoti. Bet man daug ko norisi, vistik fotografuoju su savo senute technika ir nesivilioju naujesne smile.gif

Patinka man 50-tuko bokeh ir apskitai tai, kaip jis "piešia", o fotografuojant iš toli patinka ir siaura ryškumo zona, ir gerai, kad kojomis zoominti reikia smile.gif

tai 35 irgi neblogas dalykas, kiek suprantu biggrin.gif

ech, fotofabrike tik uz 2-3 sav tures ji doh.gif o man kaip visad, reik dabar pat doh.gif jauciu, reiks is fotohobio brangiau imt, kad tik greiciau lotuliukas.gif

ai, dar radau, kas noretu orams atsilus pasiziast canono turetojams macro objektyvas fotorent psl nuoma tik 20lt/dienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 14:52)
Saulės Pūga, o koks tavo aparatas?  ax.gif

Gražus biggrin.gif Canon EOS DIGITAL REBEL
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ziuriu , sauniai darbuojates. tikrai graziu nuotrauku prideje thumbup.gif

Dedu ir as viena su judesiu, ar labai truksta ryskumo?
user posted image
Atsakyti