Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 20 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 17, 13:43)
  dieve, koks geras vyras  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif bet cia tik sito skyrelio moteros turbut ta supranta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:33)
Aš irgi noriu 50-ko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus smile.gif Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi  lotuliukas.gif Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai smile.gif ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?

Man tai patinka 50-tukas, nors kartais reikia ir ant sienos lipti tongue.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:45)
Žmona irgi nebloga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nori pasakyti, kad mes žmonos blogos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 13:45)
Žmona irgi nebloga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

nors maniškis kadangi pats turi labai brangių "žaislų" tai irgi sako pirk pirk (ir paskui dar užklausia, pinigų gi turi? biggrin.gif ), bet aš kol kas jaučiuosi nesubrendusi, nes dar su kitiniu nemoku elgtis......
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 17, 14:33)

Aš irgi noriu 50-ko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet vyras sako, geriau jau 35 mm, dėl plataus kampo... tai ir mėtaus smile.gif Sakė, kad savo žmonai nieko negaila, tai kol toks geros dušios žmogus, reik pasinaudoti gi   lotuliukas.gif Dar pasidalinkite patirtimi 50-tukininkai smile.gif ar keistumėte į kokį 35 mm? ar platesnio kampo (neatsižvelgiant į $)?

PS žiūriu aš į tą Ediper miestą... nu gi Vilnius man  g.gif  g.gif Ar tikrai? Jei tikrai, iš kurios čia vietos toks vaizdelis?

as irgi platesnio kampo noreciau,bet portretams ir uz tokia kaina,manau super ir 50-ukas,nors siaip idealiausia skaitosi 80-100 (maziausiai iskraipo ) geras TB,nors saviskiu irgi nesiskundziu rolleyes.gif palaiko jis mane (jau pirkdamas body(jo ir buvo iniciatyva)zinojo,kad investiciju neisvengs lotuliukas.gif tik as nesitikejau,kad uzsikabinsiu,jei ne Si tema,tai ir nebuciau manau )

jo Londonas cia smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 17, 14:36)
man su tais tupinciais pauksciais wub.gif kadras thumbup.gif gaila, kad kirpta smile.gif

ir mergytes foto per koki atstuma tu buvai? blush2.gif tik spalvota man ziurisi smile.gif

fotkinau gan arti gal koki 60cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 17 kovo 2009 - 14:09
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 17, 14:05)
aš kol kas jaučiuosi nesubrendusi, nes dar su kitiniu nemoku elgtis......

as irgi blush2.gif bet noras yra biggrin.gif

idesiu kelis vaizdus akims paganyt blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
large tampo psl, medium per mazas g.gif doh.gif
Atsakyti
man paskutinis peizažiukas wub.gif

Armana, o kaip leliuka, gaunas fotkint su 50-uku, kad arti tokia aparatura jo negsadina? pastebjau, kad savo dicke fotkinau su muiline maza, tai ji daug kur sypsosi, o maze tik susikaupusi ziuri i mano aparata, dar plius blykste pridedama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 14:13)

idesiu kelis vaizdus akims paganyt  blush2.gif

kaip grazu..kur cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 17, 15:13)
as irgi  blush2.gif bet noras yra  biggrin.gif

idesiu kelis vaizdus akims paganyt  blush2.gif

large tampo psl, medium per mazas g.gif  doh.gif

wub.gif
tai tu paciam flickre eik i edit>resize>parasyk 700 dydzio to> save ir psio ir tada tuo large formatu kopijuok mirksiukas.gif (cia as taip nusibezdzionaviavau nuo pazengusiuju blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 16, 23:44)
O tai spausdinant galima pasirinkt rėmelio uždėjimą? Norimo pločio? g.gif

kad lyg negalima pločio pasirinkti. bet garantuoti negaliu...

Armana, purvinokas ir man tas vertimas.

Ediper miesto foto man visai nieko. o jau mergytės gražumas neišpasakytas wub.gif aš už spalvas, tokio gražaus vaiko turbūt nei vienos foto neversčiau į j/b. tik saulutė truputį kadrą pagadino.

keliu savo tulpes jūsų teismui, kokybė turėtų būti geresnė, bet man labiau rūpi jūsų nuomonė apie kompoziciją, nuotraukų išdėstymą ir pan.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 17, 13:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif bet cia tik sito skyrelio moteros turbut ta supranta tongue.gif

lotuliukas.gif aha

Valetta, kaip visada - akys nuo tokiu groziu tik apraibsta... wub.gif
Atsakyti
Valetta, vaizdeliai wub.gif kaip smagu būtų pakeliauti po tokius kraštus ax.gif labiausiai man paskutinė patiko, tik gal apačią iki žalumos kirpčiau.
Atsakyti
dekui, gamta jau tokia wub.gif ne foto schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 17, 14:23)
wub.gif
tai tu paciam flickre eik i edit>resize>parasyk 700 dydzio to> save ir psio ir tada tuo large formatu kopijuok  mirksiukas.gif (cia as taip nusibezdzionaviavau nuo pazengusiuju  blush2.gif )

aciu pabandysiu 4u.gif

Peledike 4u.gif tavo tulpe pirma ir ant sienos pasikabinciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 17 kovo 2009 - 14:40