Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Venice @ 2005 10 30, 19:23)
Lumene, zydram permatomam buteliuke arba ten skystis zydras(bet nemanau) labai jau tyngiu eit i vonia  blush2.gif  bet anas man geras  mirksiukas.gif

Agha, girdejau, kad jie neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 10 30, 23:58)
Agha, girdejau, kad jie neblogi  mirksiukas.gif

o as blogesnio uz lumene isivaizduoti negaleciau schmoll.gif nuvalyti nieko nenuvalo ryte paakiai juodi vistiek buna o va kad tuos paakius pamatyt reikia atlipinti akis nes siaubingai limpa doh.gif
Atsakyti
Aš patenkinta Eucerin Gentle eye make-up remover thumbup.gif , tinka jautriai odai ir gerai nuvalo. ir kaina normali - 20 Lt. Eurovaistinėse.
Atsakyti
As visada pries nuvalant akiu makiaza,suvilginu vatos gabaleli ir palaikau keleta sekundziu ant akiu voku ir tada lengviau ir greiciau viskas nusivalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir taip viskas labai gerai ir lengvai nusivalo tongue.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte ISADORA makiažo valiklį?
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors bandėte Zepter firmos aliejuką akių makiažui nuvalyti? ax.gif
Atsakyti
Geriausias akių makiažo valiklis, buvo, yra ir bus MELIADE. Vienareiksmiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 17, 13:01)
man "make up for ever" didele bonka kaina 55lt bet uztenka labai ilgam nzn nuo tuso priklauso ar nuo ko bet man visa makiaza kaip reklamoj nuvalo smile.gif greitai su mazom sanaudom smile.gif

o kur MAKE UP FOR EVER isvis galima isigyti dekoratyvines kosmetikos ir kt. produkcijos?
Atsakyti
O man geriausios lorealio putos makiazui valyti.Labai gerai ir greitai nuvalo.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 08, 20:56)
o kur MAKE UP FOR EVER isvis galima isigyti dekoratyvines kosmetikos ir kt. produkcijos?

sarmoje būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka g.gif Sake gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa. Jokio riebumo nepalieka, negrauzia akiu. Gal kuri bandete? mirksiukas.gif Manau rytoj reikes nusipirkti g.gif
Atsakyti