Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(#Mamma# @ 2005 10 24, 21:36)
Nu mano akys tikrai jautrios, bet ne kartelio Meliade negrauze, puikiai valo ir kaina nesikandzioja thumbup.gif

Prisiskaiciau cia visko ir siandie nudulkejau to Meliade nusipirkti... Puikumelis! thumbup.gif Nuvale puikiai, jokiu tepliojimu po akim nepaliko, tik biski pagrauze, nes per daug uzsipyliau is pradziu ir prisivariau i akis blush2.gif Bet antras dublis nebeskaudus buvo ax.gif
Esu ismeginus Margaritos pieneli, Deva, Zhenshen (toks rusiskas), panasiam butely buvo ir roziniu kamsteliu tik kitu pavadinimu, kazkada meginau kazkoki uz 5Lt angliska aliejaus pagrindu - po to blynus paakiuose budavo galima kept doh.gif Antra karta ju vel nepirkau. O stai labiausiai pinigu buvo gaila Nivea skirto jautrioms akims - tik ismaliavoja aplink, po to is ryto turedavau dar karta valyt, nes vakare niekaip visko nenuvalydavau. Dar dabar kiurkso puspilne bonka cry.gif
Aisku, turbut tu brangiuju irgi yra geru, bet as ju neperku, nes manau, kad yra ir geresniu investiciju blush2.gif

Atsakyti
Man geriausias Lumene (tas iš 2 sluoksnių, kur atsparų vandeniui tušą nuvalo). Nešioju lešius ir mano akys greitai parausta, peršti, bet su tuo valikliu kaip su vandenuku valau. Mamai buvau nupirkus berods Nivea, tai nepatiko man, graužė akis. Margarita irgi labai nepatinka, ir nenuvalo ir jausmas nekoks su pieneliu valant.
Atsakyti
man vienareiksmiskai LANCOME... biggrin.gif kuo puikiausiai viska nuema, tusa atsparui vandeniui vienu pabraukimu, be to nealergizuoja
Atsakyti
As dazniausia naudoju tokios firmos valikli kokios ir akiu tusas ..Tai jau gal 5 metai Loreal naudoju..Tfu..tfu..tfu neteko nusivilti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi Loreal naudoju, visai nieko thumbup.gif Sakiau kada reiks kitokį išbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 10 28, 23:47)
man vienareiksmiskai LANCOME...  biggrin.gif kuo puikiausiai viska nuema, tusa atsparui vandeniui vienu pabraukimu, be to nealergizuoja

Būtent koki Lancome makiažo valiklį naudoji? Jų yra namažai rūšių
Atsakyti
Man Guinot(ruzavas) arba Sothys(gel) thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2005 10 29, 11:19)
Būtent koki Lancome makiažo valiklį naudoji? Jų yra namažai rūšių

bi-facil ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Vichy universalu veido valikli. Ir galiu pasakyti, geresnio uz ji neturejau thumbup.gif thumbup.gif Didele talpa (300ml), universalus (tinka veidui, akims, lupoms), jautriai odai ir taupus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 10 30, 16:12)
Nusipirkau Vichy universalu veido valikli. Ir galiu pasakyti, geresnio uz ji neturejau  thumbup.gif  thumbup.gif  Didele talpa (300ml), universalus (tinka veidui, akims, lupoms), jautriai odai ir taupus.  thumbup.gif

o kiek kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Lumene, zydram permatomam buteliuke arba ten skystis zydras(bet nemanau) labai jau tyngiu eit i vonia blush2.gif bet anas man geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 10 30, 17:21)
o kiek kainavo?  rolleyes.gif

apie 44Lt.
Atsakyti