Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

o gal kuri bandet oriflame akiumakiazo valikli?
Atsakyti
Aš irgi jau seniai atradau Meliade ir visada tik šitą ir perku. Taip pat lako valiklį smile.gif Meliade. O tušą valo ,pagal mane,jis puikiai.Negraužia akių ir vandeniui atsparų tušą gerai nuvalo.O dar atradau,kad Meliade gerai nuima plaukų dažus,kai mama man dažo galvą namų salygom,būna kad išsitepa ausys ar rankos dažais,tai Meliade nusivalau. smile.gif
Atsakyti
isigyjau naujove....frotine kempinele,kuria sudrekinus tik vandeniu,be jokios chemijos,labai gerai nuvalo akiu makijaza ir veida!! thumbup.gif nebereik jokiu serveteliu,pieneliu,muilo....tinka jautriai odelei...labai patogu kelioneje..jis vadinasi CELMA padelis...kaina tik 15lt...isbandykit!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš tą "Meliade". Valiklis kaip valiklis - nieko ypatingo schmoll.gif. Aišku, pagal tokią mažą kainą, tai tikrai neblogas, bet žinau tik tiek, kad man patekęs į akis grauždavo ir negaliu pasakyt, kad super gerai nuvalydavo dažus sad.gif. Dabar naudoju jau antrą buteliuką Mary Kay akių valiklio, kuris tinka ir jautrioms akims. Jis man thumbup.gif. Žinoma, kaina ne 4 Lt biggrin.gif. Dar patinka anksčiau girtas Uriage pienelis, kuriuo galima ir veidą, ir akis paprasčiausiai nuplauti. Irgi liuks valė thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 23 spalio 2005 - 16:24
QUOTE(vilmike @ 2005 10 23, 12:52)
isigyjau naujove....frotine kempinele,kuria sudrekinus tik vandeniu,be jokios chemijos,labai gerai nuvalo akiu makijaza ir veida!! thumbup.gif nebereik jokiu serveteliu,pieneliu,muilo....tinka jautriai odelei...labai patogu kelioneje..jis vadinasi CELMA padelis...kaina tik 15lt...isbandykit!! mirksiukas.gif

as turiu pirstines kunui, vietoj kempines ir sveitiklio naudoju, labai atsigaunu pasimasazavus
o kur sita pirkai?
Atsakyti
Nivea Visage thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 10 23, 17:02)
as turiu pirstines kunui, vietoj kempines ir sveitiklio naudoju, labai atsigaunu pasimasazavus
o kur sita pirkai?

parodoje... ax.gif
Atsakyti
Labai puikus ARTISTRY amerikieciu firmos akiu makiazo valiklkis. Nuvalo ir vandeniui atsparų tušą.
Atsakyti
Esu isbandzius daug ivairiu ir atradau geriausia varianta"Clinians",nes geras ir nera brangus.O is brangiu man geriausias profesionalu "Germaine de capuccini" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 10 23, 17:23)
Turėjau ir aš tą "Meliade". Valiklis kaip valiklis - nieko ypatingo  schmoll.gif. Aišku, pagal tokią mažą kainą, tai tikrai neblogas, bet žinau tik tiek, kad man patekęs į akis grauždavo ir negaliu pasakyt, kad super gerai nuvalydavo dažus  sad.gif. Dabar naudoju jau antrą buteliuką Mary Kay akių valiklio, kuris tinka ir jautrioms akims. Jis man  thumbup.gif. Žinoma, kaina ne 4 Lt  biggrin.gif. Dar patinka anksčiau girtas Uriage pienelis, kuriuo galima ir veidą, ir akis paprasčiausiai nuplauti. Irgi liuks valė  thumbup.gif.

Norejau paklaust, o kokia kaina to Mary Kay valiklio?? Nes mano akys jautrios, tai sakau, gal tiktu ?? g.gif
Atsakyti
Man tas jūsų išgirtasis "Meliade" žiauriai griaužė vokus, o kitą rytą atsikėliau laaabai užtinusiomis akimis. Nepatikėjau, po savaitės vėl pabandžiau ir vėl tas pats. Dabar naudoju Ziaja už 7 Lt. Visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 10 23, 16:23)
Turėjau ir aš tą "Meliade". Valiklis kaip valiklis - nieko ypatingo  schmoll.gif. Aišku, pagal tokią mažą kainą, tai tikrai neblogas, bet žinau tik tiek, kad man patekęs į akis grauždavo ir negaliu pasakyt, kad super gerai nuvalydavo dažus  sad.gif. Dabar naudoju jau antrą buteliuką Mary Kay akių valiklio, kuris tinka ir jautrioms akims. Jis man  thumbup.gif. Žinoma, kaina ne 4 Lt  biggrin.gif. Dar patinka anksčiau girtas Uriage pienelis, kuriuo galima ir veidą, ir akis paprasčiausiai nuplauti. Irgi liuks valė  thumbup.gif.

Nu mano akys tikrai jautrios, bet ne kartelio Meliade negrauze, puikiai valo ir kaina nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti