o gal kuri bandet oriflame akiumakiazo valikli?
Aš irgi jau seniai atradau Meliade ir visada tik šitą ir perku. Taip pat lako valiklį Meliade. O tušą valo ,pagal mane,jis puikiai.Negraužia akių ir vandeniui atsparų tušą gerai nuvalo.O dar atradau,kad Meliade gerai nuima plaukų dažus,kai mama man dažo galvą namų salygom,būna kad išsitepa ausys ar rankos dažais,tai Meliade nusivalau.
isigyjau naujove....frotine kempinele,kuria sudrekinus tik vandeniu,be jokios chemijos,labai gerai nuvalo akiu makijaza ir veida!! nebereik jokiu serveteliu,pieneliu,muilo....tinka jautriai odelei...labai patogu kelioneje..jis vadinasi CELMA padelis...kaina tik 15lt...isbandykit!!
Turėjau ir aš tą "Meliade". Valiklis kaip valiklis - nieko ypatingo . Aišku, pagal tokią mažą kainą, tai tikrai neblogas, bet žinau tik tiek, kad man patekęs į akis grauždavo ir negaliu pasakyt, kad super gerai nuvalydavo dažus . Dabar naudoju jau antrą buteliuką Mary Kay akių valiklio, kuris tinka ir jautrioms akims. Jis man . Žinoma, kaina ne 4 Lt . Dar patinka anksčiau girtas Uriage pienelis, kuriuo galima ir veidą, ir akis paprasčiausiai nuplauti. Irgi liuks valė .
QUOTE(vilmike @ 2005 10 23, 12:52)
isigyjau naujove....frotine kempinele,kuria sudrekinus tik vandeniu,be jokios chemijos,labai gerai nuvalo akiu makijaza ir veida!! nebereik jokiu serveteliu,pieneliu,muilo....tinka jautriai odelei...labai patogu kelioneje..jis vadinasi CELMA padelis...kaina tik 15lt...isbandykit!!
as turiu pirstines kunui, vietoj kempines ir sveitiklio naudoju, labai atsigaunu pasimasazavus
o kur sita pirkai?
QUOTE(babarskas @ 2005 10 23, 17:02)
as turiu pirstines kunui, vietoj kempines ir sveitiklio naudoju, labai atsigaunu pasimasazavus
o kur sita pirkai?
o kur sita pirkai?
parodoje...
Labai puikus ARTISTRY amerikieciu firmos akiu makiazo valiklkis. Nuvalo ir vandeniui atsparų tušą.
Esu isbandzius daug ivairiu ir atradau geriausia varianta"Clinians",nes geras ir nera brangus.O is brangiu man geriausias profesionalu "Germaine de capuccini"
QUOTE(Mona @ 2005 10 23, 17:23)
Turėjau ir aš tą "Meliade". Valiklis kaip valiklis - nieko ypatingo . Aišku, pagal tokią mažą kainą, tai tikrai neblogas, bet žinau tik tiek, kad man patekęs į akis grauždavo ir negaliu pasakyt, kad super gerai nuvalydavo dažus . Dabar naudoju jau antrą buteliuką Mary Kay akių valiklio, kuris tinka ir jautrioms akims. Jis man . Žinoma, kaina ne 4 Lt . Dar patinka anksčiau girtas Uriage pienelis, kuriuo galima ir veidą, ir akis paprasčiausiai nuplauti. Irgi liuks valė .
Norejau paklaust, o kokia kaina to Mary Kay valiklio?? Nes mano akys jautrios, tai sakau, gal tiktu ??
QUOTE(Mona @ 2005 10 23, 16:23)
Nu mano akys tikrai jautrios, bet ne kartelio Meliade negrauze, puikiai valo ir kaina nesikandzioja