oi mergičkos, prisiskaičiau pagyrų dėl Meliadie tai šian ir aš nusipirkau (bo anksčiau nedransu buvo, maniau, kad nekoks ten). Tai va, ką tik nusivaliau akytes ir įstojau į jūsų (tų kur giria) gretas. Geras daiktas už gerą kainą
oi mergičkos, prisiskaičiau pagyrų dėl Meliadie tai šian ir aš nusipirkau (bo anksčiau nedransu buvo, maniau, kad nekoks ten). Tai va, ką tik nusivaliau akytes ir įstojau į jūsų (tų kur giria) gretas. Geras daiktas už gerą kainą
Nutariau ir aš pabandyti Meliade, naudoju maždaug 2-3 savaites, deja ir šis akių makiažo valiklis man nelabai tinka ir patinka Loreal'io labiau patiko Taigi vis dar ieškau pačio pačiausio
Žmonės tokie, kokie yra, ne gimsta, bet tampa. K. A. Helvecijus
Man irgi labai patinka Meliade valiklis Tikrai gerai valo, vakar nusipirkau jau trecia buteliuka. Pries tai naudojau Lorealio - tai man jis nelabai patiko, kazko akis grauze.
aš jau gan seniai naudoju Meliade makiazo valiklį pries tai naudojau nivea bet nematau reikalo pirkt brangesnio nes ir šitas man labai tinka ir patinka