Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

p/s/ o del to Meliadie, jei jis kainuoja tik iki 4 litu, tai ar kaina neatspindi kokybes?

Kaina ne visuomet atspindi kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti
oi mergičkos, prisiskaičiau pagyrų dėl Meliadie tai šian ir aš nusipirkau (bo anksčiau nedransu buvo, maniau, kad nekoks ten). Tai va, ką tik nusivaliau akytes ir įstojau į jūsų (tų kur giria) gretas. Geras daiktas už gerą kainą
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2005 08 23, 18:09)
oi mergičkos, prisiskaičiau pagyrų dėl Meliadie tai šian ir aš nusipirkau (bo anksčiau nedransu buvo, maniau, kad nekoks ten). Tai va, ką tik nusivaliau akytes ir įstojau į jūsų (tų kur giria) gretas. Geras daiktas už gerą kainą

Hmmm, o kieno čia gamybos?
Atsakyti
Prancūzija
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2005 08 23, 18:09)

O kur pirkt rast? Nes aš kažkaip tokio nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 08 23, 21:00)
O kur pirkt rast? Nes aš kažkaip tokio nemačiau  unsure.gif

Sake ieskoti 'IKI'... Rytoj ir as eisiu nusipirkti ir isbandyti ax.gif
Atsakyti
kiek as maciau tai tik "IKI". dziaugiuosi, kad atradau toki dalykiuka, nebekeisiu jo i nieka kita, pats geriausias man!
Atsakyti
Nutariau ir aš pabandyti Meliade, naudoju maždaug 2-3 savaites, deja ir šis akių makiažo valiklis man nelabai tinka ir patinka schmoll.gif Loreal'io labiau patiko smile.gif Taigi vis dar ieškau pačio pačiausio ax.gif
Atsakyti
o man tas Meliade akiu valyklis netiko,labai akis grauze verysad.gif
Atsakyti
Man akių valiklis Meliade visai neblogas, tik sunkokai nuvalo vandeniui atsparų tušą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man irgi labai patinka Meliade valiklis thumbup.gif Tikrai gerai valo, vakar nusipirkau jau trecia buteliuka. Pries tai naudojau Lorealio - tai man jis nelabai patiko, kazko akis grauze.
Atsakyti
aš jau gan seniai naudoju Meliade makiazo valiklį pries tai naudojau nivea bet nematau reikalo pirkt brangesnio nes ir šitas man labai tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti