As tai ilgiausiai naudojau margaritos valikli, bet vienakart kai baigesi, nusprendziau, kad pats metas kazka naujo pabandyt. sarmoj kaip tik buvo Lumene valikliams nuolaida, tai nusipirkau. Bet nelabai jis man kazkaip sunkiai valo, nors pirkau ta, kur valo ir vandeniui atsparu makiaza, ir kazkaip greit naudojasi reiks prie margaritos grizt turbut, nes man patiko ir nebrangus
as jau ilga laika naudoju Mary Kay, jame nera riebalu, nedirgina, netraukia odos, valo puikiausiai vandeniui atsparu makiaza, 110ml kaina 70lt, uztenka pusei metu kaip minimum..jei kas nores isbandyti rasykit AZ.
Is daugybes isbandytu per ilga laika (nuo paciu pigiausiu iki labai brangiu), vis delto pats paciausias - L'oreal refreshing eye make up remover (oil free- ne aliejinis!)
QUOTE(joliba @ 2008 01 14, 01:08)
Is daugybes isbandytu per ilga laika (nuo paciu pigiausiu iki labai brangiu), vis delto pats paciausias - L'oreal refreshing eye make up remover (oil free- ne aliejinis!)
Šitas tai tikrai gerulis aš irgi jį visada naudoju
naudoju ir as mary kay makiazo valikli jau senokai na tikrai nuostabus,kitu firmu kuriuos turejau ismeciau
Geriausias man Essence zalias
Is pigesniu, tai L'orealio skystis toks melsvas labai gerai valo makiaza, jei perku, imu vandeniui atspariam makiazui valyti, nors ir nesidazau su tokiu.
Dabar naudoju Lancome.
Per didelio skirtumo galutiniam rezultate nera, tik kaina skiriasi.
Dabar naudoju Lancome.
Per didelio skirtumo galutiniam rezultate nera, tik kaina skiriasi.
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 16, 21:46)
naudoju ir as mary kay makiazo valikli jau senokai na tikrai nuostabus,kitu firmu kuriuos turejau ismeciau
as taip pat tik si naudoju
man irgi
QUOTE(Morepink @ 2008 01 17, 11:37)
QUOTE(iewootia @ 2008 01 31, 13:29)
man irgi
man irgi geriausias, jau net nežinau kelintą buteliuką naudoju
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.