Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

nudoju Margarita su daigintais kvieciais. nuvalo viska ir akiu negriauzia, ir nemalonia plevele nepasidengia. esu girdejus, kad si pienelis yra labai stiprus ar kzk panasaus. nepatiko AVONo pienelis su alyvuogem - brangus, bet akis grauzia, prastai valo ir padengia riebia ir jak plevele. jisai ir mano mamai nepatiko.
Atsakyti
prisiskaiciau cia apie Meliadie, nusi[irkau, pabandziau - liuks thumbup.gif visai tiko. negrauzia akiu (kiti brangesni grauzdavo), ir nelipina blakstienu. bet as dar visada nusivaliusi su valikliu su vandeniu pasiplaunu.
Atsakyti
Man labiausiai tinka NIVEA akiu valiklis. Puikiai nuvalo ir akiu negrauzia. Vis pabandau kitos firmos, bet ir vel atgal prie sito griztu.
Atsakyti
Uriage man geriausias thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patinka Oriflame skaidrus makiažo valiklis. Jis, atrodo, skirtas jautriom akims. bet labai geras - galima valyt praktiškai atsimerkus, ir labai gerai pašalina.
Dabar naudoju Avon pienelį, tai tas nelabai - apvelia akytes, nematau normaliai po to kokia valandą...
Atsakyti
QUOTE(Wajda @ 2005 08 22, 13:01)
Uriage man geriausias  thumbup.gif

Aš irgi tos nuomonės thumbup.gif Anksčiau pirkdavau makiažo valiklį, paskui atradau prausiamąjį pienelį thumbup.gif Viską nuplauna idealiai ir nebrangiai išeina, jei pirksit 500 ml pakuotę su dozatorium. Man jos pusmečiui ar net ilgiau užtenka. Tad kai paskaičiuoji... thumbup.gif
Atsakyti
O tas Uriage- tik akių makiažo valiklis ar viso veido? g.gif Nes aš dabar esu tokios nuomonės, kad akim reikia atskiros priemonės nei veidui, vis tik oda ten jautresnė. Ir kokia kaina? Apšvieskit ax.gif

Man visai Lumene patiko, dar Clinians nieko, bet vis neatrandu tokio , kad labai labai patiktų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 23 rugpjūčio 2005 - 07:55
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 13:55)
Niu gal mano blakstienos kitokios  g.gif  Akių makiažo valymo procedūrai tenka skirti kažkur apie 10 min., o ryte vistiek atsikeliu su pajuodusiais paakiais  doh.gif

Jo , tavo blakstienos tiesiog pavydėtinos thumbup.gif , kam tu jas išvis dažai? nebandei padažyt tik galiukus? Tada ir valymas nebus toks ilgas ir sudėtingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 08 23, 08:37)
O tas Uriage- tik akių makiažo valiklis ar viso veido? g.gif Nes aš dabar esu tokios nuomonės, kad akim reikia atskiros priemonės nei veidui, vis tik oda ten jautresnė. Ir kokia kaina? Apšvieskit ax.gif

Man visai Lumene patiko, dar Clinians nieko, bet vis neatrandu tokio , kad labai labai patiktų  unsure.gif

Tinka akims ir visam veidui, produkcija skirta jautriai odai, tad akims tinka idealiai. Kaina turetų būti apie 25-27 lt. Tiksliai dabar nepasakysiu, bet man rodos vaistinėse pigiau nei sarmose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geriausias Mary Kay makiažo nuėmėjas, tikrai daug esu išbandžius, bet būdavo tai vienas koks nenuvalo gerai , kitas sujautrina akis o šitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 23, 13:47)
Tinka akims ir visam veidui, produkcija skirta jautriai odai, tad akims tinka idealiai. Kaina turetų būti apie 25-27 lt. Tiksliai dabar nepasakysiu, bet man rodos vaistinėse pigiau nei sarmose. mirksiukas.gif

Uriage - reiks ir man pabandyti, ypac kai taip isgyret ir jei dar tinka jautriai odai thumbup.gif
Atsakyti
p/s/ o del to Meliadie, jei jis kainuoja tik iki 4 litu, tai ar kaina neatspindi kokybes? blush2.gif
Atsakyti