Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 13:55)
Niu gal mano blakstienos kitokios  g.gif  Akių makiažo valymo procedūrai tenka skirti kažkur apie 10 min., o ryte vistiek atsikeliu su pajuodusiais paakiais  doh.gif

Aha, man irgi tiek reikia laiko: pirmiausiai nuvalau blakstienas, paskui paakius paskui su pieneliu arba prausikliu visą odą paskui vėl blakstienas ir paakius ir tada losjonas po to jau kremas veidui ir paakiams. Vat taip. ax.gif
Atsakyti
naudoju viską iš Eucerin - pienelį, toniką, akių makijažo valiklį, veido ir paakių kremus. jau keletą metu ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Jei oda jautri tai tikrai rekomenduoju išbandyt. Mano oda jautri taigi iki tol kol neatradau šio valiklio turėjau bėdos dėl raudonu sausu dėmėlių ant veido, kurios tai atsirasdavo, tai pranykdavo, ankščiau būdavau dažna odos gydytojos lankytoja ir kiek tepaliukų dėl tos problemos esu sunaudojusi doh.gif ir vistiek niekas nepadėjo, jei pranykdavo tai tik trumpam, o dabar tokios problemos neturiu jau ilga laiką thumbup.gif .
(labai geros ir spuoguotos odos priežiūros priemonės - mano oda mišri tai kartai tenka pakeisti jaurtios odos priemone į spuoguotos verysad.gif )
Atsakyti
savaitgalį teko pas draugę išbandyti Lumene, tai nuvalo gerai, bet man taip odą sudirgino, kad vos per pora dienų atgriebiau išsausėjimą... doh.gif
Atsakyti
dabar naudoju Lorealio pieneli "Demaq expert" Cashmere milk, kiek zinau vienas is naujesniu gaminiu. Ir patiko labiausiai is visu man naudotu wub.gif odyte palieka po naudojimosi tokia svelni ir kvapas thumbup.gif
Atsakyti
Nesenai isigyjau is kosmetologes sothys velvet valiklis tai thumbup.gif greitai nusivalo.
Atsakyti
O as isvis pradejau naudoti makiazo valymo serveteles tongue.gif ir nuvalo gerai, ir terliojimosi maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 11 19, 10:12)
O as pabandziau ir man patiko thumbup.gif lietuviskas akiu makijazo valiklis ''Rasa''.
o man netiko, išberdavo raudonom dėmėm verysad.gif dabar bandau vistiek valyti rasos valomuoju pueneliu, jis spec. neskirtas akių makiažui valyti, tai sunkiai valosi, bet užtat neberia rolleyes.gif
QUOTE(jurginaraima @ 2007 11 27, 10:17)
naudoju viską iš Eucerin - pienelį, toniką, akių makijažo valiklį, veido ir paakių kremus. jau keletą metu ir esu labai patenkinta  thumbup.gif . Jei oda jautri tai tikrai rekomenduoju išbandyt. Mano oda jautri taigi iki tol kol neatradau šio valiklio turėjau bėdos dėl raudonu sausu dėmėlių ant veido, kurios tai atsirasdavo, tai pranykdavo, ankščiau būdavau dažna odos gydytojos lankytoja  ir  kiek tepaliukų dėl tos problemos esu sunaudojusi doh.gif ir vistiek niekas nepadėjo, jei pranykdavo tai tik trumpam, o dabar tokios problemos neturiu jau ilga laiką  thumbup.gif .
man lygiai tas pats unsure.gif kiek kainuoja Eucerin akių makijažo valiklis? g.gif ale aprašei viską, ka ir aš patiriu- nuolat pas dermatologę vaikščiodavau doh.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Rasa dvifazis valiklis smile.gif
Atsakyti
o man tai siaubas kaip netiko, atidaviau draugei, tai irgi tas pats. doh.gif
Atsakyti
Naudoju drėgnas servetėles makiažui valyti. Nežinau, gal negerai jos, bet pasigražinu retai, tai ir netenka dažnai jų naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 11 30, 09:28)
O as isvis  pradejau naudoti makiazo valymo serveteles  tongue.gif  ir nuvalo gerai, ir terliojimosi maziau  smile.gif

As taip pat tik uz makiazo valymo serveteles
Atsakyti
Ekonomiskiausias-TBS skystas su ramaskem,o pats pats paciausias-Artdeco wub.gif
Atsakyti