Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Man kelis metus pats geriausias valiklis buvo Aqua Visage toks dvifazis būdavo tik Droge ir kainavo apie 12Lt, bet dabar jo nebematau niekur, jau man net manija užėjus į Dogą pirmiausia apžiūrėt ar nėra to valiklio lotuliukas.gif Nusipirkau Lumene jautriom akim tai galvojau apaksiu graužia nesvietiškai, valo sunkiai, nors tušas neatsparus vandeniui, nu žodžiu labai baisu doh.gif Norėčiau dvifazio ir nebrangaus tongue.gif Misija neįmanoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2007 10 15, 20:39)
Man kelis metus pats geriausias valiklis buvo Aqua Visage toks dvifazis būdavo tik Droge ir kainavo apie 12Lt, bet dabar jo nebematau niekur, jau man net manija užėjus į Dogą pirmiausia apžiūrėt ar nėra to valiklio lotuliukas.gif Nusipirkau Lumene jautriom akim tai galvojau apaksiu graužia nesvietiškai, valo sunkiai, nors tušas neatsparus vandeniui, nu žodžiu labai baisu doh.gif Norėčiau dvifazio ir nebrangaus tongue.gif Misija neįmanoma... doh.gif

Tai jau nebera Agua Visage? nu blin ,man jis ir nerealiai patinka ,dar turiu kelis lasus, galvojau eisiu kito pirkt. verysad.gif nes tikrai geras daiktas ,ir mano sausu paakius kazkaip net padrekindavo,ne tik kad nedirgindavo. Ot kokia neteisybe geriausius daiktus ir isima is rinkos
Atsakyti
Kelis vakarus jau valau su roziu vandeniu - ir akiu negrauzia, ir labai greitai bei svariai nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
Mano valiklis yra Oriflame firmos. Nera geresnio, nei grauzia, nuvalo atsparu vandeniui tusiuka g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[QUOTE]
Gavau dovanų Mary Key valiklį, kartu buvo ir toks specialus karpomas audinys ne audinys. Valo gerai, bet su ta skiautele sunkiau, reikia patrinti. Na, kadangi dovana, taupyt nebūtina, ne pati mokėjau 60 ar 70 lt, tai valau su vatos diskeliu. Alergijos ar kitų negerumų nesukelia.
Atsakyti
o kur perkat essence valikli?
Atsakyti
QUOTE(Mela's ART @ 2007 10 16, 22:36)
Mano valiklis yra Oriflame firmos. Nera geresnio, nei grauzia, nuvalo atsparu vandeniui tusiuka g.gif  bigsmile.gif

O man Oriflame visai nepatiko schmoll.gif Kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif

Dabar niekaip nesugalvoju, kokį nusipirkti makiažo valiklį, kad valytų vandeniui atsparų tušą unsure.gif Anksčiau niekada neturėjau ir nenaudojau vandeniui atsparaus tušo. Neįsivaizduoju, kuris valiklis geras. Gal turit kokių minčių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytis @ 2007 10 24, 10:45)
o kur perkat  essence valikli?

Eurokose buna, essence kosmetikos stende smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 10 24, 19:11)
O man Oriflame visai nepatiko schmoll.gif  Kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif

Dabar niekaip nesugalvoju, kokį nusipirkti makiažo valiklį, kad valytų vandeniui atsparų tušą unsure.gif Anksčiau niekada neturėjau ir nenaudojau vandeniui atsparaus tušo. Neįsivaizduoju, kuris valiklis geras. Gal turit kokių minčių? biggrin.gif

sveika, man labai patinka sothys firmos valiklis, labai greitai nuvalau tusa ir akiu nedirgina wub.gif
Atsakyti
o as naudoju Clinique akiu makiazo valikli,tai galiu duoti jam 10balu-superinis thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoji amway! thumbup.gif
Atsakyti
O as pabandziau ir man patiko thumbup.gif lietuviskas akiu makijazo valiklis ''Rasa''.
Atsakyti