Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

As naudoju Gatineau makiazo valikli su migdolais 4u.gif Jau eina i pabaiga, tai turbut vel toki pati pirksiu. Jei ir kitoki, bet vistiek sitos firmos ax.gif
Atsakyti
Susigundziau nuolaida ir nusipirkau Lumene makijazo valikli blush2.gif Nu sh... koks schmoll.gif Siaubingai grauzia akis schmoll.gif
Kol kas man geriausiais Garnier rolleyes.gif
Atsakyti
o as "matis" dabar turiu,tai labai patenkinta
Atsakyti
As tai naudoju Elizabeth Arden thumbup.gif
Atsakyti
O man siuo metu pastoviai tiek tusai, tiek valikliai alergija sukelia, siaubingai grauzia akis verysad.gif Vakar pabandziau su roziu vandeniu nuvalyti tusa, tai thumbup.gif nuvale, net gi geriau nei iprasti valikliai ar pieneliai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Lancome esat bandziusios valikli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 10 12, 11:16)
Vakar pabandziau su roziu vandeniu nuvalyti tusa, tai  thumbup.gif  nuvale, net gi geriau nei iprasti valikliai ar pieneliai 4u.gif

Rimtai? kokios firmos roziu vanduo?
Atsakyti
Labas,as bandziau lancome. Cia buvo pries metus gal kokius. Geras, akiu nedirgino.
Atsakyti
Man geriausi Talika valikliai.
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 10 14, 12:49)
Man geriausi Talika valikliai.

o kokia kaina?
jie tikriausiai is brangesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 14, 13:54)
o kokia kaina?
jie tikriausiai is brangesniu g.gif

Nu vat ju minusas,kad brangus verysad.gif doh.gif Lietuvoj apie 60 lt liktai kainuoja.
Atsakyti
kokius 3 metus buvau istikima Mary Kay akiu makizao valikliui - gerai nuvale, nedirgino akiu, o dabar nezinau kas pasidare - reaguoja paakiai, parausta, patepus kremu pradeda persteti... unsure.gif
matyt, kaip sake prieblanda, ilgainiui dirginancios medziagos paima virsu unsure.gif
dabar turiu meginuka BIODERMA akiu makiazo valikli - lyg ir nedirgina akiu, nuvalo net ir atsparu vandeniui tusa rolleyes.gif
Atsakyti