Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(No_Angel* @ 2007 07 25, 18:11)
Aš Meliade jau trečią buteliuką  naudoju  ax.gif

Sita kazkada ir as turejau, net nepamenu, ar patiko, jei neprisimenu, tai turbut nelabai lotuliukas.gif Dabar turiu CLINIANS is Eurokoso, tai thumbup.gif Nuo kitu ranksluosciai juodi budavo, o dabar svaruciai, puikiai nusivalo ir ilgai valyti nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 07 28, 18:31)
Sita kazkada ir as turejau, net nepamenu, ar patiko, jei neprisimenu, tai turbut nelabai lotuliukas.gif  Dabar turiu CLINIANS is Eurokoso, tai thumbup.gif  Nuo kitu ranksluosciai juodi budavo, o dabar svaruciai, puikiai nusivalo ir ilgai valyti nereikia bigsmile.gif

Kokia talpa ir kaina? Ar cia pienelis ar skystis?
Atsakyti
Margarita-visai nieko ax.gif

Lancome -aliejukas super thumbup.gif
Atsakyti
labai geras avon „perfect wear make up remover“ makiažo valiklis. nedaug reikia, gerai nuvalo tušą ir šešėlius. smile.gif

o avon „conditioning eye make up remover“ griaužia akis ir nelabai nuvalo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 01 rugpjūčio 2007 - 18:35
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 01, 14:43)
Margarita-visai nieko ax.gif

Lancome -aliejukas super thumbup.gif

labutis, kiek lancome aliejuko kainyte? 4u.gif
Atsakyti
Asmeniškai man - Margaritos pienelis geriausias, o iš avono merginos nėra nė vieno gero valiklio, bent jau aš tai visus išbandžiau ax.gif
Atsakyti
Turėjau Via valiklį, visai nieko toks. Dabar nusipirkau Meliade pabandyti ax.gif
Atsakyti
Naudojau visokius nivea. loreal, netgi lancome pries tai - geriausia atradau visgi eurokose calibele firmos su rugiagelem ir nebrangus iki 10 lt. kazkur kainuoja. Nuvalo ir vandeniui atsparu makiaza, neriebina.Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 20, 17:03)
as irgi zalia turiu. Su silku jis. Man jis tikrai toks "silkinis", labai svelnus

kazi nesiojant linzes - nedirgina akiu? gal kitos spalvos pakuotej koks tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 16, 17:59)
esu bandziusi lumene. nivea, loreal, rasos akiu makiazo valiklius.. na kitu jau ir nebepamenu.. tongue.gif  man kazkaip visi daug maz vienodi buvo..
dabar akytes valau su naturaliu persiku kauliuku aliejumi  ax.gif  tai sitas man labai labai patinka  thumbup.gif  labai lengvai ir gerai nuvalo  thumbup.gif ir blakstienas pamaitina  4u.gif

paskaiciau internete apie si alieju bet niekur nemini kad galima valyti makiaza. Seip butu faina tokia naturalia priemone nuvalyti smile.gif
Atsakyti
Naudoju Garnier (žaliam buteliuke) kai būnu lengvai pasidažius, jis lengvas tai puikiai nuvalo ir nei graužia nei ka... Kai rimčiau apsiteplioju tada valausi su Avon. Dabar turiu Pupos valiklį, dar tik keletą kartų naudojau, bet tikrai nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
As tai turiu kelis valiklius, 1as tai is drogo cia anksciau jau minetas ,Home Institute apie 13lt kainuoja.tinka bet kokiam tusui ir atspariam ir neatspariam.valo gerai abu, akiu tikrai negrauzia,odos nesausina,tiesa jis riebokas ,bet kai mano paakiai sausi tai man pats tas, na zodziu labai geras dalykas.Nuvalo lorealio atsparu vandeniui tusa.
2-as tai Essence firmos , neseniai nusipirkau zalia. kainuoja tik 7lt. ir irgi labai geras dalykelis ,man patiko ir dar kai kaina tokia tai visai liux. bet as pirkau tik paprastam tusui, nors yra ir atspariam.akiu negrauzia,valo gerai ir greitai.
3ias turiu pieneli is faberlik sausai odai ,tai naudoju veidui ,nors valo ir akiu makijaza ,bet su pieneliais man kazkaip nepatinka akis valyti.bet taip tai geras daikciukas oda gerai drekina ,ir makijaza nuvalo.bet jo yra 100ml. tai jau per menesi baigiu subaigt.

sekanti pieneli pirksiu Corine de Farme girdejau neblogas ,ir jo didelis butelis ,be to yra dozatorius ,bei tinka jautriai odai.zodziu jau nusitaikius laukiu kol ta subaigsiu.
tai tiek ziniu.... ai dar labai noreciau pabandyti ta meliade.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 16 rugpjūčio 2007 - 12:09