Sita kazkada ir as turejau, net nepamenu, ar patiko, jei neprisimenu, tai turbut nelabai Dabar turiu CLINIANS is Eurokoso, tai Nuo kitu ranksluosciai juodi budavo, o dabar svaruciai, puikiai nusivalo ir ilgai valyti nereikia
...kažkam jie galbūt angelai sargai - globojantys ir galingi...o mums jie visada bus tiesiog vaikai, palikę mus per anksti...
Sita kazkada ir as turejau, net nepamenu, ar patiko, jei neprisimenu, tai turbut nelabai Dabar turiu CLINIANS is Eurokoso, tai Nuo kitu ranksluosciai juodi budavo, o dabar svaruciai, puikiai nusivalo ir ilgai valyti nereikia
Naudojau visokius nivea. loreal, netgi lancome pries tai - geriausia atradau visgi eurokose calibele firmos su rugiagelem ir nebrangus iki 10 lt. kazkur kainuoja. Nuvalo ir vandeniui atsparu makiaza, neriebina.Rekomenduoju
esu bandziusi lumene. nivea, loreal, rasos akiu makiazo valiklius.. na kitu jau ir nebepamenu.. man kazkaip visi daug maz vienodi buvo..
dabar akytes valau su naturaliu persiku kauliuku aliejumi tai sitas man labai labai patinka labai lengvai ir gerai nuvalo ir blakstienas pamaitina
Naudoju Garnier (žaliam buteliuke) kai būnu lengvai pasidažius, jis lengvas tai puikiai nuvalo ir nei graužia nei ka... Kai rimčiau apsiteplioju tada valausi su Avon. Dabar turiu Pupos valiklį, dar tik keletą kartų naudojau, bet tikrai nenusivyliau
As tai turiu kelis valiklius, 1as tai is drogo cia anksciau jau minetas ,Home Institute apie 13lt kainuoja.tinka bet kokiam tusui ir atspariam ir neatspariam.valo gerai abu, akiu tikrai negrauzia,odos nesausina,tiesa jis riebokas ,bet kai mano paakiai sausi tai man pats tas, na zodziu labai geras dalykas.Nuvalo lorealio atsparu vandeniui tusa. 2-as tai Essence firmos , neseniai nusipirkau zalia. kainuoja tik 7lt. ir irgi labai geras dalykelis ,man patiko ir dar kai kaina tokia tai visai liux. bet as pirkau tik paprastam tusui, nors yra ir atspariam.akiu negrauzia,valo gerai ir greitai. 3ias turiu pieneli is faberlik sausai odai ,tai naudoju veidui ,nors valo ir akiu makijaza ,bet su pieneliais man kazkaip nepatinka akis valyti.bet taip tai geras daikciukas oda gerai drekina ,ir makijaza nuvalo.bet jo yra 100ml. tai jau per menesi baigiu subaigt.
sekanti pieneli pirksiu Corine de Farme girdejau neblogas ,ir jo didelis butelis ,be to yra dozatorius ,bei tinka jautriai odai.zodziu jau nusitaikius laukiu kol ta subaigsiu. tai tiek ziniu.... ai dar labai noreciau pabandyti ta meliade.