Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Apvalute @ 2007 07 20, 14:45)
tai vis delto nepatingejai ir nusipirkai biggrin.gif  Koki pirkai? Dziaugiuosi,kad patiko:)

ar as kada tingejau cool.gif biggrin.gif
pirkau zalia. nors jie man visi fainuciai pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 07 20, 16:47)
ar as kada tingejau  cool.gif  biggrin.gif
pirkau zalia. nors jie man visi fainuciai pasirode  smile.gif

as irgi zalia turiu. Su silku jis. Man jis tikrai toks "silkinis", labai svelnus
Atsakyti
dabar turi is debora, toki dideli buteli- ilgam uzteks biggrin.gif bet nepasakyciau kad ypatingai geras blush2.gif
Atsakyti
Artdeco clean and soft thumbup.gif
Atsakyti
O as nusipirkau Meliade valikli, nezinau kaip del kokybes, bet kaina man patiko, 3.99, forume pasiskaiciau, kad lyg ir nieko toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 23, 14:42)
O as nusipirkau Meliade valikli, nezinau kaip del kokybes, bet kaina man patiko, 3.99, forume pasiskaiciau, kad lyg ir nieko toks smile.gif

Aš Meliade jau trečią buteliuką naudoju ax.gif
Atsakyti
As siandien isgirts garnier pasiemiau - na akiu negriauzia ripakankamai gerai ir greitai nutirpdo tusa, daugiau nieko ir nereikalauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 07 25, 22:33)
As siandien isgirts garnier pasiemiau - na akiu negriauzia ripakankamai gerai ir greitai nutirpdo tusa, daugiau nieko ir nereikalauju smile.gif

o as esu turejus garnier, dabar nusipirkau meliade, tai galiu pasakyt, kad ju poveikis vienodas, gal net meliade man geriau, tik kaina meliade kokius 3-4 kartus pigesne wub.gif smile.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduoti koki prausikli akytems ax.gif
Atsakyti
Aš buvau nusipirkusi "garnier", bet jis man visiškai nevalė. Gal tušas atsparus vandeniui buvo ar kaip??? g.gif O dabar naudoju "clinique" ir negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
Man geras URIAGE valiklis-tonikas veidui, kuris ir akių makiažui tinka valyti bigsmile.gif
Atsakyti
naudoju Vichy makiažo valiklį jautrioms akims (jau antras buteliukas), rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti