Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(mette @ 2007 06 21, 19:44)
As isbandziau daug priemoniu ir paciu brangiausiu ir pigiu. Nepasakyciau kad patys brangiausi ir pigiausi yra geriausi.Na as naudoju GARNIER Clean &Fresh zalios spalvos akiu makiazui nuvalyti. Tikrai geras valiklis,nuvalo ir vandeniui atsparu tusa ir kas svarbiausia nedirgina odos yra jautrioms akims,bet tinka ir visoms...

as naudojau sita valikli ne metus ir ne du - tiko puikiai, o va pastaruoju metu pradejo akis dirginti, grauzti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 06 27, 11:34)
as naudojau sita valikli ne metus ir ne du - tiko puikiai, o va pastaruoju metu pradejo akis dirginti, grauzti  unsure.gif

Man su meliade tas pats buvo... Idomu, kodel taip yra- pradzioj tinka, o paskui griauzt pradeda g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 07 03, 13:37)
Man su meliade tas pats buvo... Idomu, kodel taip yra- pradzioj tinka, o paskui griauzt pradeda  g.gif

Todėl, kad ten daug dirginančių medžiagų. Man sudirgo nuo pirmo karto, bet net jei taip ir neįvyksta, ilgainiui oda vis tiek įsijautrina doh.gif
Atsakyti
as naudojau Garnier makiazo valikli, siaip neblogas, bet nusprendziau pabandyti (kadangi dabar nuolaidos )TBS makazo valikli su vitam. E tai labai esu patenkinta, labai gerai nuvaro tusa ir kita makiaza, o odai nereikia nei kremo. Labai mano odai jis patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man nivea visage valomasis tonikas akims patinka 4u.gif
Atsakyti
GARNIER Clean&fresh zaliam buteliuke. Geresnio uz sita man ner! smile.gif ir nuvalo labai gerai, nereikia trint, ir akims tinka ir patinka, nedirgina, neskauda. Liux smile.gif
Atsakyti
Vilniuje, isparduotuveje Aistruole, nusipirkau Lumene akiu makiazo valikli uz 4 lt - super, labai patiko ir tiko thumbup.gif Man paprastai niekas netinka, labai akis dirgina, parausta jos, persti nuo bet kokiu valikliu, o sitas thumbup.gif ir papigiaiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 07 12, 09:14)
Vilniuje, isparduotuveje Aistruole, nusipirkau Lumene akiu makiazo valikli uz 4 lt - super, labai patiko ir tiko  thumbup.gif Man paprastai niekas netinka, labai akis dirgina, parausta jos, persti nuo bet kokiu valikliu, o sitas  thumbup.gif  ir papigiaiskas  ax.gif

Kur ta parduotuve blink.gif isduok paslapti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 07 12, 23:56)

Čia kontaktai 4u.gif Tik turėkit omenyje, kad ten asortimentas nepastovus - jei vieną kartą kažką radot, nebūtinai rasit ir vėl. Ten sėkmingai apsiprekint labaiu laimės dalykas rolleyes.gif Dirbu visai šalia, bet dažniausiainieko man reikiamo taip ir nesurandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 07 12, 23:56)

Dainavos gatve (jei nezinai kur), yra salia geliu turgelio, prie Lukiskiu aikstes. Ten salia yra Gintarine vaistine, o is kitos puses (tam paciam pastate) - Aistruole.

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 13, 08:54)
Čia kontaktai  4u.gif  Tik turėkit omenyje, kad ten asortimentas nepastovus - jei vieną kartą kažką radot, nebūtinai rasit ir vėl. Ten sėkmingai apsiprekint labaiu laimės dalykas  rolleyes.gif  Dirbu visai šalia, bet dažniausiainieko man reikiamo taip ir nesurandu  ax.gif

Man kai ko reikia, tai nerandu tuo metu, tai stengiuos uzeit, kai dar nelabai reikia- tada zinau, kad tikrai bus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 13 liepos 2007 - 09:20
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 13, 08:54)
Čia kontaktai  4u.gif  Tik turėkit omenyje, kad ten asortimentas nepastovus - jei vieną kartą kažką radot, nebūtinai rasit ir vėl. Ten sėkmingai apsiprekint labaiu laimės dalykas  rolleyes.gif  Dirbu visai šalia, bet dažniausiainieko man reikiamo taip ir nesurandu  ax.gif

Aciu labai,kaip tik vaziuojiu i centra ,tai uzsuksiu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2007 07 13, 09:33)
Dainavos gatve (jei nezinai kur), yra salia geliu turgelio, prie Lukiskiu aikstes. Ten salia yra Gintarine vaistine, o is kitos puses (tam paciam pastate) - Aistruole.

Aciu Nova,respect 4u.gif
Atsakyti