Aš prieš kokias dvi savaites( gal daugiau ) Naujojoj Barmunėj nusipirkau abrikosų kauliukų aliejų. Specialiai jį ir pirkau naujam tušui valyti, nes ankščiau naudotas valyklis su tuo lorealio architect visai negalėjo susitvarkyt . Reikėjo nežinia kiek trinti akis, kad išvalytų bent kiek. Tai esu LABAI patenkinta aliejuku...daugiau paprastų makiažo valiklių ir nepirksiu .
Tik kad gerai ir greitai nusivalytų reikia blakstienas truputi sušlapinti, kad tušas suminkštėtų .... tada keli brukštelėjimai ir tušo nei kruopelytės nelieka
turiu Avon akių makiažo valiklį, kažkaip kai pravedimų nenaudoju tai man jis tušą gerai nuvalo.
As isbandziau daug priemoniu ir paciu brangiausiu ir pigiu. Nepasakyciau kad patys brangiausi ir pigiausi yra geriausi.Na as naudoju GARNIER Clean &Fresh zalios spalvos akiu makiazui nuvalyti. Tikrai geras valiklis,nuvalo ir vandeniui atsparu tusa ir kas svarbiausia nedirgina odos yra jautrioms akims,bet tinka ir visoms...
QUOTE(mette @ 2007 06 21, 20:44)
As isbandziau daug priemoniu ir paciu brangiausiu ir pigiu. Nepasakyciau kad patys brangiausi ir pigiausi yra geriausi.Na as naudoju GARNIER Clean &Fresh zalios spalvos akiu makiazui nuvalyti. Tikrai geras valiklis,nuvalo ir vandeniui atsparu tusa ir kas svarbiausia nedirgina odos yra jautrioms akims,bet tinka ir visoms...
o man visi valikliai akis dirgina, kiek kokį pabandau vistiek vėliau išmetu, tai prasiuosi eucerin muilu ir puikiausiai nieko nedirgina
QUOTE(agnita @ 2007 06 22, 11:07)
o man visi valikliai akis dirgina, kiek kokį pabandau vistiek vėliau išmetu, tai prasiuosi eucerin muilu ir puikiausiai nieko nedirgina
Bet buk atsargi plaudama muilu akis,gali isausinti oda,o oda aplink akis yra itin jautri. nepamirsk po to patepti kremu.na cia mano kosmetologe taip patare,nes as turiu misria oda ir buvau taip isausinusi su clinique kosmetika.
QUOTE(mette @ 2007 06 21, 21:44)
Ir aš jį naudoju...
Man patinka NIVEA nealergizuoja mano jautrių akių
kiek aš naudojau tiek netiko, mano labai jautrios akys ir šiaip alergiška oda, gydytojai sako dehidruota, mišri ir dar alergiška... tai patikėkit manim tikrąja ta žodžio prasme prasikeikiu kas kart kai noriu nusipirkt ką nors iš kosmetikos... na net nivea jautriai odai valiklis - graužė servetėlės graužė... na bet neprarandu vilties bandau vis dar ieškot...
QUOTE(Kašaras @ 2007 06 26, 10:33)
kiek aš naudojau tiek netiko, mano labai jautrios akys ir šiaip alergiška oda, gydytojai sako dehidruota, mišri ir dar alergiška... tai patikėkit manim tikrąja ta žodžio prasme prasikeikiu kas kart kai noriu nusipirkt ką nors iš kosmetikos... na net nivea jautriai odai valiklis - graužė servetėlės graužė... na bet neprarandu vilties bandau vis dar ieškot...
Ar nebandei Annos Lotan vazelininio akių makiažo valiklio ,man jis tai labai tiko ,nedirgino akyčių ,nors kiti visi tai nepatiko
Dabar užsisakysiu Faberlic akių makiažo valiklį ,girdėjau gerų atsiliepimų Tai parašysiu atsiliepimus ,kai gausiu ir išbandysiu
Sveikutės,
aš jau koks pusmetis naudoju Gatineau akių makijažo valiklį.Eurovaistinėj pirkau,kainavo apie 50lt.Bet labai ilgam užtenka,pusę butelio tik sunaudojau,o dažausi kasdien.Veidui esu nusipirkus tos pačios firmos pienelį jautriai odai irgi
aš jau koks pusmetis naudoju Gatineau akių makijažo valiklį.Eurovaistinėj pirkau,kainavo apie 50lt.Bet labai ilgam užtenka,pusę butelio tik sunaudojau,o dažausi kasdien.Veidui esu nusipirkus tos pačios firmos pienelį jautriai odai irgi
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 26, 10:56)
Ar nebandei Annos Lotan vazelininio akių makiažo valiklio ,man jis tai labai tiko ,nedirgino akyčių ,nors kiti visi tai nepatiko
Dabar užsisakysiu Faberlic akių makiažo valiklį ,girdėjau gerų atsiliepimų Tai parašysiu atsiliepimus ,kai gausiu ir išbandysiu
laba, sudominai annos lotan kokia kaina ir kur pirkai?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 26, 10:56)
na but gerai gaut atsiliepimu... bet ar ne per riebus toks valiklis, po visa veida neisismaliavos dazai?