Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 13:17)
dekui  4u.gif
tai turbut ne ta paziurejau, mat ziurejau pagal foto, kuria buvai idejus  g.gif  paieskosiu butent tavo  blush2.gif

Bet, kad toje nuotraukoje matosi, kad parašyta Gentle eye make - up remover 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 06, 14:29)
Bet, kad toje nuotraukoje matosi, kad parašyta Gentle eye make - up remover  4u.gif

tai taip ir as ta pati buteliuka maciau droge su tuo paciu uzrasu, bet tada atsiverciu kita buteliuko puse, kur uzrasyta lietuviskai, kad ten pienelis akiu ir veido makiazui valyti unsure.gif
tai nieko nesuprantu, gal suklydo lipduka uzklijuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 13:32)
tai taip ir as ta pati buteliuka maciau droge su tuo paciu uzrasu, bet tada atsiverciu kita buteliuko puse, kur uzrasyta lietuviskai, kad ten pienelis akiu ir veido makiazui valyti  unsure.gif
tai nieko nesuprantu, gal suklydo lipduka uzklijuoti?  g.gif

Nu, tada įdomiai, nes pas mane priekyje yra lietuviškai parašyta ir kitoje puseje vertime, ir yra skystis. Aš pirkau Akropolio Eurovaistinėje Klp. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 06 gegužės 2007 - 13:36
gal tiesiog skiraisi firma,kuri importavo tas prekes ish uzhsienio?
Atsakyti
Is pigesniu pats geriausias Lumene"Absolute away",Nivea Visage,Is brangesniu-Clinique nieko,Dior.Dazausi daug,ypac blakstienas megstu storu sluoksniu dazyti,tai tinka visi tie kur nuima vandeniui atsparu tusa.Pvz.Lorealio valiklis man visai nieko nenuvalo,nebent buciau be tuso.
Atsakyti
Man tai NIVEA makaižo valiklis labai patinka
Atsakyti
naudoju TBS akiu makiazo valiksli su ramunelem thumbup.gif dar labai patiko Lancome Bi-Facils valiklis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 05 birželio 2007 - 12:36
QUOTE(Palomina @ 2007 06 05, 13:36)
naudoju TBS akiu makiazo valiksli su ramunelem  thumbup.gif

tau jis kai patenka i akis ju negrauzia? g.gif
Atsakyti
O man LANCOME thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 06 05, 15:53)
tau jis kai patenka i akis ju negrauzia?  g.gif

grauzia siek tiek jei patenka i akis, bet taip nutinka tada kai as per daug ant vatos to valiklio uzpilu... o kai nepadauginu tai ir i akis nepatenka.. o tusa man gerai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 06 05, 15:56)
grauzia siek tiek jei patenka i akis, bet taip nutinka tada kai as per daug ant vatos to valiklio uzpilu... o kai nepadauginu tai ir i akis nepatenka.. o tusa man gerai nuvalo smile.gif

va va ir man jis siaubingai grauze kai pateko (tada staigiai ciupau avene vandenuka ir juo pravaliau nes iki vonios begdama nebuciau istverus doh.gif bet vale tusa tai superiskai blink.gif apsalus net buvau koks galingas jis....idomu ilgiau naudojant ji jis nepakenktu akims g.gif kazkaip baisu man ji dabar bus naudoti (nes tik siandien nusipirkau)
Atsakyti
o man stvirkščiai Lorealio valiklis pats geriausias iš visų bandytų thumbup.gif su juo valausi vandeniui atsparų tušą ir kuo labiausiai tinka
Atsakyti