Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Monika @ 2007 05 01, 13:43)
Dabar turiu Gaernier va sitoki:
user posted image
Gerai nuvalo, nepalieka riebios pleveles

Aš naudoju tokį pat ir man jis patinka,gerai nuvalo ir nedirgina akių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2007 05 01, 14:43)
Dabar turiu Gaernier va sitoki:
user posted image
Gerai nuvalo, nepalieka riebios pleveles

o man jis nepatiko...sintetika, nuvalius jausdavosi, kad blakstienos issausejusios.
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2007 05 01, 22:57)
Eisiu ryt į IKI pirkti to išgirtojo Meliade. Jei netiks, tai bent nebus gaila išmesti wink.gif

Man tai thumbup.gif jau 3 buteliuką naudoju ax.gif
Atsakyti
Esu daug išbandžius akių makiažo valiklių, tai galiu pasidalint savo patirtimi:
1. L'oreral, kol kas už jį geresnių neradau thumbup.gif
2. Lumene, Nivea nelabai.
3. Avon esu išbandžius visokius, bet visi ne schmoll.gif
4. Margarita pienelis irgi nieko gero, kaip ir visi pieneliai man netinka.
5. Mary Kay š... paskutinis, perštėjo siaubingai (nors konsultantę perspėjau, kad labai jautrios akys) kaip ir nuo Jonsons Baby aliejaus.
Kitų neatsimenu pavadinimų, bet galiu priskirti prie vidutiniškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutė: 03 gegužės 2007 - 11:35
labai neblogi man lancome bei lorealio dvifaziai nors db as propoguoja aliejuka
Atsakyti
O gal kuri nors bandet Clinians akiu makijazo valikli? Kokia atsiliepimai? Ziurinejau Eurokose smile.gif
Atsakyti
As esu irgi ivairiausiu naudojusi, dabar apsistojau prie ASTOR firmos valiklio, be aliejaus. man jis thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju lumene firmos akiu makiazo valikli ax.gif
Atsakyti
Turiu KENZOKI firmos akiu makijazo valikli.Kristianoj pirkau, zele pavidalo, kvepia kazkokiom lelijom, labai gaivi konsistencija, nu nuostabus tikrai thumbup.gif mano jaurtios akys, nesioju linzes bet su situo valikliu nei akiu perstejimo nejauciu nei nieko, aisku jis kainuoja 79lt 100ml, bet as dazausi ne kasdien tai jau apie tris menesius naudoju ir dar nesunaudojau. Taip kad tos kuriso gali sau lesiti brangesni daikteli tikrai sita pabandykit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 04 23, 18:27)
Labai fainas Lirene firmos, lengvai ir gerai nuvalo tušą  bigsmile.gif , bent jau man geriausias iš turėtų  thumbup.gif

snd apziurinejau si valikli, bet lietuviskam vertime raso, jog pienelis skirtas veido ir akiu makiazui valyti g.gif ne tik akims..
o pas tave Vita82 irgi toks vertimas?
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 05, 14:51)
snd apziurinejau si valikli, bet lietuviskam vertime raso, jog  pienelis skirtas veido ir akiu makiazui valyti  g.gif  ne tik akims..
o pas tave Vita82 irgi toks vertimas?

Tai, ne tas greičiausiai, nes pas mane yra skystis, būtent akių makiažui valyt. Parašyta: gentle eye make - up remover, Lt parašyta švelnus akių makiažo valiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 05 05, 18:11)
Tai, ne tas greičiausiai, nes pas mane yra skystis, būtent akių makiažui valyt. Parašyta: gentle eye make - up remover, Lt parašyta švelnus akių makiažo valiklis  4u.gif

dekui 4u.gif
tai turbut ne ta paziurejau, mat ziurejau pagal foto, kuria buvai idejus g.gif paieskosiu butent tavo blush2.gif
Atsakyti