QUOTE(Ugnisss @ 2005 08 19, 00:16)
man irgi meliade
Kaip matau kol kas Meliade pirmauja O jis ar tinka jautrioms akims?
O as naudoju NIVEA, man visai tinka, Lorealio irgi nieko.
o man Margarita, su daigintais kviečiais berods, visai
ir tą Meliade, ar kaip ten, bandžus, tj visai nieko
ir tą Meliade, ar kaip ten, bandžus, tj visai nieko
na ka as galiu pasakyt... lumene ir nivea tikras sh... dabar turiu garnier zalias, su kazkokiom gelem. tai visai geras, bet buna ir geresniu. sitas geras tuom kad gerai nutirpdo dazus, o paskui lengvai nubrauki.
o pigus akis grauzia(nivea irgi su lumene). tai va. baigsiu sita tada dairysiuos kito.....
o pigus akis grauzia(nivea irgi su lumene). tai va. baigsiu sita tada dairysiuos kito.....
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 19, 06:57)
Kaip matau kol kas Meliade pirmauja O jis ar tinka jautrioms akims?
Na, mano akys lyg ir nejautrios, nors gal... Bet kai nusivaliau makiaza Meliade akiu valikliu, tai kelias dienas vaiksciojau ties akiu vidiniais kampuciais ir prie antakiu siek tiek raudonai isberta kelis kartus, kol supratau nuo ko
Nusivalius makiaza bent jau Meliade valikliu, labai rekomenduociau dar vandenuku nuplauti akytes. Tada problemu tikrai neiskils
O mano jau sakiau- l'occitane... Geresnio nera
Dabar naudoju Avene akiu makiazo valikli. (Tokia skaidri zele.) Labai patinka ir tinka - nesausina paakiu. Dar esu turejusi Matis, Lancome, Chanel (labai patiko kvapas ). Kazkaip visi gerai nuvalydavo.
Kaip matau kol kas Meliade pirmauja.O jis ar tinka jautrioms akims?
Na, mano akys lyg ir nejautrios, nors gal... Bet kai nusivaliau makiaza Meliade akiu valikliu, tai kelias dienas vaiksciojau ties akiu vidiniais kampuciais ir prie antakiu siek tiek raudonai isberta kelis kartus, kol supratau nuo
Mano akys labai jautrios ir bet kuo nenuvalysi SM prisikaičiau apie tą MELIADE, nusipirkau IKi parduotuvėj- galvojau, jei netiks, atiduosiu draugei. Ir tiko Už tokią kainą, toks kiekis Neperšti, akys nerausta- žodžiu, esu labai patenkinta