Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

man irgi meliade thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 08 19, 00:16)
man irgi meliade  thumbup.gif

Kaip matau kol kas Meliade pirmauja biggrin.gif O jis ar tinka jautrioms akims?
Atsakyti
mirksiukas.gif O as naudoju NIVEA, man visai tinka, Lorealio irgi nieko.
Atsakyti
o man Margarita, su daigintais kviečiais berods, visai thumb_yello.gif
ir tą Meliade, ar kaip ten, bandžus, tj visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka as galiu pasakyt... lumene ir nivea tikras sh... dabar turiu garnier zalias, su kazkokiom gelem. tai visai geras, bet buna ir geresniu. sitas geras tuom kad gerai nutirpdo dazus, o paskui lengvai nubrauki.
o pigus akis grauzia(nivea irgi su lumene). tai va. baigsiu sita tada dairysiuos kito.....
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 19, 06:57)
Kaip matau kol kas Meliade pirmauja  biggrin.gif O jis ar tinka jautrioms akims?

Na, mano akys lyg ir nejautrios, nors gal... Bet kai nusivaliau makiaza Meliade akiu valikliu, tai kelias dienas vaiksciojau ties akiu vidiniais kampuciais ir prie antakiu siek tiek raudonai isberta kelis kartus, kol supratau nuo ko doh.gif
Nusivalius makiaza bent jau Meliade valikliu, labai rekomenduociau dar vandenuku nuplauti akytes. Tada problemu tikrai neiskils mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš visų bandytų man kol kas geriausias - LANCOME BI-FACIL, skirtas jautrioms akims (tiesa, jis tikrai ne 4 lt kainuoja).
Atsakyti
O mano jau sakiau- l'occitane... Geresnio nera smile.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Avene akiu makiazo valikli. (Tokia skaidri zele.) Labai patinka ir tinka - nesausina paakiu. thumbup.gif Dar esu turejusi Matis, Lancome, Chanel (labai patiko kvapas rolleyes.gif ). Kazkaip visi gerai nuvalydavo. g.gif
Atsakyti
nu geras! prisiskaičiau čia apie tą meliade,jau maniau teks įsigyti,nors ir savąjį neblogą turiu.žvilgteliu į kosmetikos lentinėlę,o ten ant akių makiažo valiklio didelėm raidėm MELIADE!!! blink.gif nu geras:)
Atsakyti
Kaip matau kol kas Meliade pirmauja.O jis ar tinka jautrioms akims?

Na, mano akys lyg ir nejautrios, nors gal... Bet kai nusivaliau makiaza Meliade akiu valikliu, tai kelias dienas vaiksciojau ties akiu vidiniais kampuciais ir prie antakiu siek tiek raudonai isberta kelis kartus, kol supratau nuo

Mano akys labai jautrios ir bet kuo nenuvalysi schmoll.gif SM prisikaičiau apie tą MELIADE, nusipirkau IKi parduotuvėj- galvojau, jei netiks, atiduosiu draugei. Ir tiko thumbup.gif Už tokią kainą, toks kiekis clap.gif Neperšti, akys nerausta- žodžiu, esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Man NIVEA pats geriausias.. smile.gif Jau belekelintą butelaitį naudoju.. smile.gif Yra jau kažkoks naujas NIVEA akių makiažo valiklis, kaip pienelis.. smile.gif Bet pieneliai man nepatinka, nes amžiais apvelia akis ir matosi kaip pro rūką.. biggrin.gif smile.gif O va tas NIVEA permatomas - tai pats pačiausias.. smile.gif
Atsakyti